Iljova Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 Coś znowu zastój z domkami i smuci ta cisza ... :( Quote
rents Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 No dokładnie - tyle tych różnych boroczków, że możliwości DT i DS się powoli kończą. Quote
Klaudus__ Posted April 1, 2012 Author Posted April 1, 2012 Ale Iki zasługuje na szansę - to taki ciepły psiak... Bardzo chce zaufać człowiekowi... W Mysłowicach nie ma szans... Quote
AtaO Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Ikar, pokaż się wszystkim jaki super z Ciebie psiak. Quote
Avilia Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 paulinken napisał(a):Kurde, co tu robić... Musimy naprodukować masę ogłoszeń...wszędzie gdzie się da.Musi być jakiś odzew! Quote
Klaudus__ Posted April 2, 2012 Author Posted April 2, 2012 Iki... Wierzę,że Ci się uda... Że będziesz jeszcze szczęśliwy... Quote
Iljova Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Oby stało się to jak najszybciej, niech pojawi się w końcu ten jego domek ... Niech w ten jego człowiek go zobaczy Quote
Klaudus__ Posted April 2, 2012 Author Posted April 2, 2012 Iljova napisał(a):Oby stało się to jak najszybciej, niech pojawi się w końcu ten jego domek ... Niech w ten jego człowiek go zobaczy Nawet nie wiesz jak o tym marzę... Quote
AtaO Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Ikarku, hopsaj do góry. Niech Cię w końcu jakiś domek zobaczy. Quote
bakusiowa Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Niech ktoś zamieści na wątku zgrabny tekścik do ogłoszeń opisujący wszystkie walory Ikarka. Ładne fotki już są więc prędzej ktoś zrobi jakieś ogłoszenia. Mogę mu zrobić na gumtree i ewentualnie na tablicy. Quote
Klaudus__ Posted April 3, 2012 Author Posted April 3, 2012 bakusiowa napisał(a):Niech ktoś zamieści na wątku zgrabny tekścik do ogłoszeń opisujący wszystkie walory Ikarka. Ładne fotki już są więc prędzej ktoś zrobi jakieś ogłoszenia. Mogę mu zrobić na gumtree i ewentualnie na tablicy.Postaram się zaraz coś wypocić. Quote
Tofikowa Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Tekst do ogłoszeń, na szczęście skopiowałam wczesniej z wątku:mad: Piękny Ikar szuka swojego człowieka! Ikar to około 6 letni psiak. Jest niesamowitą przytulanką kochającą człowieka. Chociaż z Jego zachowania wiemy, że nie zaznał od człowieka dobra - miał trudne życie. Pierwsze tygodnie w schronisku nie ufał nikomu. Ale zaczął się otwierać - teraz jest radosnym, merdającym ogonkiem psiakiem. Ładnie chodzi na smyczy. Na inne psiaki reaguje radością. Nie zauważyłyśmy w Nim żadnego agresji. Do człowieka mógłby się przytulać godzinami... Jest takim prawdziwym i szczerym przyjacielem. Gwarantuję, że odda całe serce i siebie... w zamian za miłość i prawdziwy dom... Warunkiem adopcji jest spotkanie przedadopcyjne i podpisanie umowy adopcyjnej. Wydanie na łańcuch wykluczone. Kontakt: tel: Ola 798 596 534 mail: adopcje.zwierzat@poczta.fm Quote
Klaudus__ Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 Tofikowa - jakbyś ten armagedon przewidziała! :P Quote
bakusiowa Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 (edited) W czwartek rano miałam przesłać do pani z DZ wszystkie namiary do ogłoszenia w piątkowym numerze. Nie mogłam wejść na dogo lecz wyglądało to tak jakbym miała zablokowana dogomanię w pracy. W przyszłym tygodniu będzie miał ode mnie ogłoszenie. Tekst musi być krótki i jedna fotka. W związku z tym doradźcie które zdjęcie wziąć. Edited April 14, 2012 by bakusiowa Quote
Lili8522 Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 [FONT=comic sans ms]Pomóżcie dojechać Alfikowi do domu! :modla: [/FONT] http://www.dogomania.pl/forum/threads/225733-Kup-8-km-drogi-i-pomóż-Alfikowi!!!-Do-19-04-godz-20-30-ZAPRASZAM-) Quote
Iljova Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Witaj Ikarku w cudowną chłodną niedzielę ;-) Quote
Klaudus__ Posted April 16, 2012 Author Posted April 16, 2012 Iki - jesteś jednym z moich ulubieńców! Serce pęka,że nikt Cię nie chce... Quote
paulinken Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 bakusiowa napisał(a):W czwartek rano miałam przesłać do pani z DZ wszystkie namiary do ogłoszenia w piątkowym numerze. Nie mogłam wejść na dogo lecz wyglądało to tak jakbym miała zablokowana dogomanię w pracy. W przyszłym tygodniu będzie miał ode mnie ogłoszenie. Tekst musi być krótki i jedna fotka. W związku z tym doradźcie które zdjęcie wziąć. Ciocia, może to? Albo to? Przydałoby się balans bieli poprawić... zobaczę, co da się zrobić. Bo ja też planuję dać ogłoszenie do DZ, Edka i Uszatka na początek. Na jaki dzień będziesz załatwiać? Podaj nr do Avilii w ogłoszeniu. Quote
Recommended Posts