paulinken Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Ogłoszenia robi CatAngel np. 130 ogłoszeń za 15 zł chyba. Ale trzeba do niej napisać PW. Quote
tobciu Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Przepraszam za offa, ale to tez Klauduskowy piesek. Bazarek NADAJ MI IMIĘ, już nie jestem smutnym SMUTKIEM. Do 07.02.12 Jeśli chcesz zostac Matką Chrzestną / Ojcem Chrzestnym tego wspaniałego psiaka - zapraszamy ! http://www.dogomania.pl/threads/222087-Bazarek-NADAJ-MI-IMIĘ-już-nie-jestem-smutnym-SMUTKIEM.-Do-07.02.12 Quote
BUDRYSEK Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 paulinken napisał(a):Ogłaszać? Czy zbieramy na hotel? to i to trzeba robic Quote
paulinken Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Ale czy on ma jakąś szansę na dom z ogłoszenia? :/ Pomóżcie rozsyłać wątek. Quote
Klaudus__ Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 Mam nowe foty :) Dzisiaj wrzucę :) Quote
paulinken Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Piękny pies. Może jakiś opis charakteru? Quote
Klaudus__ Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 Ikar to staruszek. Zęby ma niemal zupełnie starte. Jest bardzo przyjacielski, aczkolwiek w stosunku do obcych zdystansowany i nieufny. Jak przychodzę wita mnie radosnym szczekaniem (ogromny postęp jak na Jego wcześniejsze zachowanie) Bez problemu przychodzi do mnie się głaskać i przytulać. Ma stan zapalny dziąseł - są aż bordowe. Oczy też zaczerwienione - co w nieznacznym stopniu widać na zdjęciach. W rzeczywistości są naprawdę czerwone. Postaram się Mu chociaż te oczka zakropić. Na koty nie sprawdzałam, na psy podszczekuje,ale nie jest to agresywne doskakiwanie. Na psiaka z kojca ook niemal uwagi nie zwraca. Na smyczy WARIAT! :) Ale to chyba dlatego,że po tak długim okresie kiblowania w kojcu wreszcie chwilka wolności... Quote
paulinken Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Ciocie, pomóżcie ogłaszać. Może coś na te dziąsła by mu się przydało? Quote
Avilia Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 paulinken napisał(a):Ale czy on ma jakąś szansę na dom z ogłoszenia? :/ Pomóżcie rozsyłać wątek. Każdy pies ma szanse na dom z ogłoszenia. A może znalazłby się tymczas za zwrot kosztów leczenia i żywienia? Quote
Klaudus__ Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 Miejmy nadzieję,że zdążymy coś znaleźć dla Niego... Quote
bakusiowa Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Może zapalenie dziąseł jest od kamienia? Quote
PaskudnaZłośnica Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Podniosę przystojnego staruszka Quote
Iljova Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Cześć Ikarku :-) Tutaj przez noc napadało dużo śniegu, obłęd :( Quote
Klaudus__ Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 Ikar już nie jest przerażony - chętnie się przytulamy. Lęka się jedynie gwałtownych ruchów i podniesionego głosu. Wspaniały pies... Serce pęka ,że nie ma swojego człowieka Quote
Iljova Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Już ranek niedzielny choć ciemność za oknem nas wita, Ciekawe co dzień ten przyniesie, jaki pomysł w główce Ikarka zaświta ? Ja Wam życzę aby był wspaniały Aby radość i uśmiech były przez dzień cały :-) Quote
Recommended Posts