Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kilka dni temu odszedł za Tęczowy Most najlepszy przyjaciel i obrońca Miki, Bary ['], od tej pory sunia czuje się w schronisku jeszcze bardziej samotna...:-( Może ktoś pokocha samotna Mikę? :roll:

• Replies 111
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:crazyeye:Aga normalnie jesteś mistrzem świata w robieniu plakatów!!! :razz: Jest przepiękny!!! :lol: Ja bym może jeszcze tylko dodała, że Mika jest niewielka, waży ok 10kg. Spróbuję się dowiedzieć na Zwierzu czy wiedzą coś o zachowaniu psicy względem innych psów, ludzi i małych ludzi, to się ew. później jeszcze dopisze ;)

Posted

Justynak napisał(a):
Spróbuję się dowiedzieć na Zwierzu czy wiedzą coś o zachowaniu psicy względem innych psów, ludzi i małych ludzi, to się ew. później jeszcze dopisze ;)

tylko zaznaczam ze ja jutro jaaade w siną dal na trzy dni :evil_lol: i za duzo to prosze sie nie dowiadywać, niech zainteresowani wykazą inicjatywę ;) i pomeczą MałGośke pytaniami ;)

Posted

Seaside napisał(a):
A czy ja mogę rozwieszać w Bolesławcu??? :oops: (pewnie głupie pytanie ;))

No co Ty Seaside!!! W Bolesławcu??? W żadnym wypadku!!! ;)
Jasne, że możesz!!! :lol: Im więcej plakatów tym lepiej!!! Jak wiemy, niestety takie starowinki jak Mika mają małe szanse na domy :-(, więc tym bardziej trzeba ja porozgłaszać, może ktoś sie nad nią ulituje :roll:.

A przecież stare psy potrafią kochać jak nikt inny...

Posted

agamika napisał(a):
na pocieszenie powiem , ze Pajączek staruszek i do tego chory znalazł domek, mimo ze wydawałao sie ze sprawa beznadziejna...
Mika tez ma szanse .
Wiem, że Mika też ma szanse i bardzo wierzę, że uda się jej z tej szansy skorzystać! :razz:
Nasz Nestorek ['], też był stareńki i baaardzo chory i choć na ostatnie dni swoje dni znalazł u nas dom, szkoda tylko że tak krótko z nami był... :-(

A czy Pjączek ma wątek na dogo, bo chętnie bym poczytała taką optymistycznie zakończoną historię?