Casablanca Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 [quote name='Kirinna']jeżeli chcesz jechać na wakacje z agility plus jakies atrakcje to wandurs, jeśli chcesz jechać na agility z odpoczynkiem to poszukaj na forum agility:) jest fortowy, grafowy, ale raczej tylko na agility plus odpoczynek:) wandursowy jest dla dzieci(od 12 w końcu) teortycznie do 18 ale ja bym nie pojechała na taki Dzięki :) Na Wandrusowym byłam rok temu i kto wie, może i w tym pojadę. Właśnie szukam opinii jeszcze o innych obozach. Poszukam po forach ;) Quote
Kirinna Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 [quote name='paulaa.']DCAC na przykład, ale najlepiej zajrzeć na agilityinfo, tam są wszystkie aktualności. ;)[/QUOTE] chciałam napisać DCAC ale zapomniałam skrótu:) Quote
Kirinna Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 [quote name='Casablanca']Dzięki :) Na Wandrusowym byłam rok temu i kto wie, może i w tym pojadę. Właśnie szukam opinii jeszcze o innych obozach. Poszukam po forach ;) tu masz Grafa http://www.dogomania.pl/threads/222031-Ob%C3%B3z-z-psem-GRAF-Pozna%C5%84 ale trzeba do 16 mieć opiekuna:) na forum agi też jest Quote
Casablanca Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 [quote name='Kirinna']tu masz Grafa http://www.dogomania.pl/threads/222031-Ob%C3%B3z-z-psem-GRAF-Pozna%C5%84 ale trzeba do 16 mieć opiekuna:) na forum agi też jest Szkoda, że do 16, bo raczej nikt ze mną nie pojedzie... Dzięki, jeszcze pogrzebię :) Quote
Voute Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 [quote name='Casablanca']Szkoda, że do 16, bo raczej nikt ze mną nie pojedzie... Dzięki, jeszcze pogrzebię :)[/QUOTE] Zawsze można spróbować dogadać się z kimś dorosłym, kto jedzie, np. poprzez forum ;) Quote
paulaa. Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Z tego co wiem to można się jakoś dogadać z organizatorką Grafa i może cię weźmie pod opieke. ;) Quote
Fantowa Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Jeśli chodzi o ten rok, to na Forta i DCACa już miejsc nie ma, na Grafie jeszcze powinny być, poziom A0-A1, więc nadacie się :) Poza tym na Grafa jedzie trochę pełnoletnich osób, wystarczy do którejś napisać, zwykle z tym problemu nie ma ;) Quote
Recommended Posts