Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 527
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kasia19 napisał(a):
Na tygodniu zabieram się za kąpięl SZOKA!!!!!!!!!! Będzie szokował pięknem;) ;)

P.S
Domek proszę!!!!!!!!

Kasia zafunduje kąpanie i pewnie czesanie Szoka:lol:
Taki piękny kawaler czeka na dom.

Posted

niewidomy piesek wspaniale sobie rade daje jako drugi pies w rodzinie.Pies niewidomy potrzebuje przewodnika,zawsze bedzie nasladowal,nawet w zabawie)pojedynczo adoptowany nie potrafi sie odnalezc.

Posted

To będzie kapięl i strzyżenie:):) będzie pinkny:lol: A jeśli chodzi o radzenie sobie to w kochajacym i czułym domku da sobie radę ! Moja znajoma miała suczkę , która w 2 roku życia straciła wzrok , dożyła 12 lat i świetnie sobie radziła dzięki wspaniałemu właścicielowi:lol:

P.S
Nie odbierajmy mu szansy:)

Posted

weszka napisał(a):
Nie mogę się doczekać zdjęć Szoka bo tych zabiegach ;)

To jeszcze potrwa pewnie kilka jak nie kilkanaście dni Kąpiele, strzyżenie, czesanie a potem diagnostyka razem ze ślepym Dredzikiem z Legnicy!
A reszta już zależy od tego co lekarze powiedzą !

Posted

kasia19 napisał(a):
Dzisiaj po południu wielki dzień..............KĄPIEL:razz: :razz:

Oj to będzie się działo:lol:
Może jak jest aparat to jakieś fotki czyścioszka?

Posted

:shake: nistety dzisiaj SZOK nie może być wykąpany... Osoba z DT , w którym pies miał być kąpanyz przyczyn rodzinnych nie może wykąpać i przetrzymnać psa przez noc!! Mozliwe to może być dopiero za kilka dni:roll: :roll: :roll: , chyba , że inny dogomaniak ze starachowic może udostępnicć łazienke na kapiel i przetrzymać psa do całkowitego wyschnięcia. PROSZĘ o włączenia się innych osób to ważne , z psem trzeba zrobić porządek aby miał jeszcze wieksze szanse .na znalezienie domku.
Oczywiście ja pomogę ;)

Posted

kasia19 napisał(a):
:shake: nistety dzisiaj SZOK nie może być wykąpany... Osoba z DT , w którym pies miał być kąpanyz przyczyn rodzinnych nie może wykąpać i przetrzymnać psa przez noc!! Mozliwe to może być dopiero za kilka dni:roll: :roll: :roll: , chyba , że inny dogomaniak ze starachowic może udostępnicć łazienke na kapiel i przetrzymać psa do całkowitego wyschnięcia. PROSZĘ o włączenia się innych osób to ważne , z psem trzeba zrobić porządek aby miał jeszcze wieksze szanse .na znalezienie domku.
Oczywiście ja pomogę ;)

Kto zafunduje Szokowi kąpanie i noc w domu? To tak nie wiele dla Nas a dla niedo tak wiele.

Posted

kasia19 napisał(a):
To prawda yewcia1 to bardzo ważne kto pomoże!!!!!!!STARACHOWICE pomóżcie!!!!!!! to ważne

Pewnie w weekend się uda! Oby ...

Posted

Majaa napisał(a):
Pewnie w weekend się uda! Oby ...

Ja tu z akim bykiem kąpielowym tkwiłam, a nikt i nie powidział, ale wstyd, ale to z tego, że wszystko szybko.
Czyli może na weekend?;)

Posted

weszka napisał(a):
Szok już jest śliczny, a po kąpieli będzie jeszcze śliczniejszy :) W sam raz do hopnięcia do nowego domku.
DOMKU DLA SZOKA GDZIE JESTEŚ????

O tak to musi być:lol:
Jestem jak najbardziej za:loveu: