KasiaM Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Na tygodniu zabieram się za kąpięl SZOKA!!!!!!!!!! Będzie szokował pięknem;) ;) P.S Domek proszę!!!!!!!! Quote
yewcia1 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 kasia19 napisał(a):Na tygodniu zabieram się za kąpięl SZOKA!!!!!!!!!! Będzie szokował pięknem;) ;) P.S Domek proszę!!!!!!!! Kasia zafunduje kąpanie i pewnie czesanie Szoka:lol: Taki piękny kawaler czeka na dom. Quote
xxxx52 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 niewidomy piesek wspaniale sobie rade daje jako drugi pies w rodzinie.Pies niewidomy potrzebuje przewodnika,zawsze bedzie nasladowal,nawet w zabawie)pojedynczo adoptowany nie potrafi sie odnalezc. Quote
KasiaM Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 To będzie kapięl i strzyżenie:):) będzie pinkny:lol: A jeśli chodzi o radzenie sobie to w kochajacym i czułym domku da sobie radę ! Moja znajoma miała suczkę , która w 2 roku życia straciła wzrok , dożyła 12 lat i świetnie sobie radziła dzięki wspaniałemu właścicielowi:lol: P.S Nie odbierajmy mu szansy:) Quote
KamaG Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Czy jako drugi piesek w domu, czy jako jedyny Szok napewno da sobie radę, tylko niech się ten domek szybciutko znajdzie! Szok tak czeka... Quote
yewcia1 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Szok będzie piękny, po zabiegach fryzjerskich i gotowy na drogę do nowego domku, domku gdzie jesteś? Quote
klusek04 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Jak go Kaisa19 weźmie w obroty to go pewnie nie poznamy. Szok domku wyjątkowego szuka. Quote
weszka Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Nie mogę się doczekać zdjęć Szoka bo tych zabiegach ;) A zaraz potem niech szybciutko Szok spaceruje do nowego domku! Quote
Majaa Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 weszka napisał(a):Nie mogę się doczekać zdjęć Szoka bo tych zabiegach ;) To jeszcze potrwa pewnie kilka jak nie kilkanaście dni Kąpiele, strzyżenie, czesanie a potem diagnostyka razem ze ślepym Dredzikiem z Legnicy! A reszta już zależy od tego co lekarze powiedzą ! Quote
KasiaM Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 dzięki , dzięki hahah ale jeszcze nie zaczęłam :lol: oby wszystko poszło dobrze Quote
KasiaM Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Dzisiaj po południu wielki dzień..............KĄPIEL:razz: :razz: Quote
yewcia1 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 kasia19 napisał(a):Dzisiaj po południu wielki dzień..............KĄPIEL:razz: :razz: Oj to będzie się działo:lol: Może jak jest aparat to jakieś fotki czyścioszka? Quote
KasiaM Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Będzie aparat i zrobimy zdjątka :):) jutro będzie strzyżony:):) Dzisiaj musimy go wmyć i wymiziać:lol: :lol: Quote
KasiaM Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 :shake: nistety dzisiaj SZOK nie może być wykąpany... Osoba z DT , w którym pies miał być kąpanyz przyczyn rodzinnych nie może wykąpać i przetrzymnać psa przez noc!! Mozliwe to może być dopiero za kilka dni:roll: :roll: :roll: , chyba , że inny dogomaniak ze starachowic może udostępnicć łazienke na kapiel i przetrzymać psa do całkowitego wyschnięcia. PROSZĘ o włączenia się innych osób to ważne , z psem trzeba zrobić porządek aby miał jeszcze wieksze szanse .na znalezienie domku. Oczywiście ja pomogę ;) Quote
yewcia1 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 kasia19 napisał(a)::shake: nistety dzisiaj SZOK nie może być wykąpany... Osoba z DT , w którym pies miał być kąpanyz przyczyn rodzinnych nie może wykąpać i przetrzymnać psa przez noc!! Mozliwe to może być dopiero za kilka dni:roll: :roll: :roll: , chyba , że inny dogomaniak ze starachowic może udostępnicć łazienke na kapiel i przetrzymać psa do całkowitego wyschnięcia. PROSZĘ o włączenia się innych osób to ważne , z psem trzeba zrobić porządek aby miał jeszcze wieksze szanse .na znalezienie domku. Oczywiście ja pomogę ;) Kto zafunduje Szokowi kąpanie i noc w domu? To tak nie wiele dla Nas a dla niedo tak wiele. Quote
KasiaM Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 To prawda yewcia1 to bardzo ważne kto pomoże!!!!!!!STARACHOWICE pomóżcie!!!!!!! to ważne Quote
Majaa Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 kasia19 napisał(a):To prawda yewcia1 to bardzo ważne kto pomoże!!!!!!!STARACHOWICE pomóżcie!!!!!!! to ważne Pewnie w weekend się uda! Oby ... Quote
KamaG Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 W górę Szok! Kto może przyjąć psiaka pod swój dach na kąpiel i wysychanko?!?! Quote
yewcia1 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Majaa napisał(a):Pewnie w weekend się uda! Oby ... Ja tu z akim bykiem kąpielowym tkwiłam, a nikt i nie powidział, ale wstyd, ale to z tego, że wszystko szybko. Czyli może na weekend?;) Quote
KasiaM Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 jak dobrze pojdzie to się wszystko uda:lol: jeśli ktoś może pomóc to zapraszam bardzo:lol: Quote
KasiaM Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 :cool3: :cool3: jeszcze nic się nie zmieniło nadal czekamy ale już nie długo:):) będzie śliczny Quote
weszka Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Szok już jest śliczny, a po kąpieli będzie jeszcze śliczniejszy :) W sam raz do hopnięcia do nowego domku. DOMKU DLA SZOKA GDZIE JESTEŚ???? Quote
yewcia1 Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 weszka napisał(a):Szok już jest śliczny, a po kąpieli będzie jeszcze śliczniejszy :) W sam raz do hopnięcia do nowego domku. DOMKU DLA SZOKA GDZIE JESTEŚ???? O tak to musi być:lol: Jestem jak najbardziej za:loveu: Quote
Recommended Posts