Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 602
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Becia66']ale Karolcia pytała o psy. :cool3:[/QUOTE]
Nasz kot ma już takie same zachowania jak nasze psy, więc podciągamy go pod tą kategorię, on już zpsiony do cna :)

Posted

[quote name='Agula99']Nasz kot ma już takie same zachowania jak nasze psy, więc podciągamy go pod tą kategorię, on już zpsiony do cna :)[/QUOTE]

Szczeka, warczy... ? :eviltong:

A Kropka slodka. :lol:

Posted

Kot owszem szczeka i warczy, nawet pilnuje dostępu do domu ;)

A Kropcia takie imię dostała, bo...no właśnie bo ma takie plamki na futerku, ale z jej wielkością kropki nie przypomina, także raz jeden pan który u nas był, a ja ją zawołałam powiedział wytrzeszczając oczy: "niezła mi kropeczka" ;)

Posted

[quote name='Becia66']Agula, a czy Kropeczka też z naszego przytulku ? bo wiem że brałaś jakieś zanim my z majuską zaczęłyśmy jeździć.[/QUOTE]
Nieee, Kropeczka to jedyny prawdziwy mój pies, który się u nas urodził!! Ma pierwszeństwo we wszystkim :) a ja mam panią Perłe od nas z przytułku, ale ja jej nie brałam, tylko ona wybrała mnie :), a potem jeszcze Feluś, którego znalazła moja mama na ulicy miał trafić do nas do przytułku, ale został, no i moja siostra wzięła Misie, bo jak ją zobaczyła, to....przepadła, a Sarka miała mieć szukany dom, no i się dom znalazł ;) a kota to chyba pamiętacie?? Taki bidok spod bloków, był wstawiany na wątku głównym.
Ps. Spod tego samego bloku, gdzie zwinęłam Nutkę i Czarusia :)

Posted

[quote name='Becia66']nikt Agulę nie przebije, niestety :cool3:.[/QUOTE]
Oj nie przebije!! ;) W przytulisku było przecież kiedyś zero a u mnie 5, a nawet 6 bo kot jeszcze ;) a nawet 7 bo często nas odwiedza pies sąsiada i biega z moimi pół dnia. To tak jak w tej piosence: " wszystkie psy nasze są, Ozi, Kaja, Budrys...Dżon"?? Jeszcze go nie ma, ale kiedyś będzie ;)

Posted

[quote name='Agula99']Oj nie przebije!! ;) W przytulisku było przecież kiedyś zero a u mnie 5, a nawet 6 bo kot jeszcze ;) a nawet 7 bo często nas odwiedza pies sąsiada i biega z moimi pół dnia. To tak jak w tej piosence: " wszystkie psy nasze są, Ozi, Kaja, Budrys...Dżon"?? Jeszcze go nie ma, ale kiedyś będzie ;)[/QUOTE]
Nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę!:razz:

Posted

[quote name='karolciasz28']Nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę!:razz:[/QUOTE]
No to wdepnij kiedyś, będziesz mogła najpierw wyszaleć się z moimi, a potem z tymi z przytuliska ;)

Posted

[quote name='figa33']dla Oziego :lol:
http://allegro.pl/ze-mna-nie-bedziesz-miec-klopotu-ozi-i2047996806.html

o jakie przecudności :loveu::loveu::loveu:
dziękujemy Figuniu bardzo :buzi::Rose:

Mam tylko prośbę - zmień w allegro namiary na mnie bo jak ktos z Polski będzie dzwonił to i tak wszystko będę musiała sama załatwiać. Po za tym Agula może odbierać telefony dopiero po 14 godz., a mnie strasznie zależy żeby psinka przed tymi mrozami zdążyła do ciepełka.