karolciasz28 Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Wiem,że Pani dzwoniła do Aguli i umówiły się na jutro :) Także trzymamy, oby jakieś psinie się poszczęściło.:lol: Quote
barb Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 [quote name='karolciasz28']Wiem,że Pani dzwoniła do Aguli i umówiły się na jutro :) Także trzymamy, oby jakieś psinie się poszczęściło.:lol:[/QUOTE] Tak myslę, żeby chociaż na dt zaproponować któregos, gdyby Pani się wahala i nie byla pewna. Zawsze to jakaś szansa. Karolciasz, zajrzyj na stronę Orzechowiec. W aktualnościach jest ogłoszenie o zaginionym psie. Czy on chociaz trochę podobny do Oziego ? Quote
karolciasz28 Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 [quote name='barb']Tak myslę, żeby chociaż na dt zaproponować któregos, gdyby Pani się wahala i nie byla pewna. Zawsze to jakaś szansa. Karolciasz, zajrzyj na stronę Orzechowiec. W aktualnościach jest ogłoszenie o zaginionym psie. Czy on chociaz trochę podobny do Oziego ?[/QUOTE] Pani przyjedzie z synem, także jeżeli już by się któremuś udało to byłaby to rodzinna decyzja :). A co do tego psiaka to widziałam,ale dla mnie to on nie jest podobny do Oziego, no może umaszczeniem tylko. Quote
karolciasz28 Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Dziewczyny gdzie jesteście:razz: Ciekawe czy się którejś psiurze poszczęściło. Syn tej pani jest zainteresowany wolontariatem, może się uda:) Quote
Agula99 Posted January 12, 2012 Author Posted January 12, 2012 Pani była, psiaki oglądnęła, na dodatek okazało się że to moja koleżanka z Liceum!!! :) I na razie tyle, nic do końca nie jest ustalone. Quote
barb Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 [quote name='Agula99']Pani była, psiaki oglądnęła, na dodatek okazało się że to moja koleżanka z Liceum!!! :) I na razie tyle, nic do końca nie jest ustalone.[/QUOTE] A czemu ? Żaden się nie spodobał ? Quote
Agula99 Posted January 12, 2012 Author Posted January 12, 2012 [quote name='barb']A czemu ? Żaden się nie spodobał ?[/QUOTE] Spodobała się Nutka, ale na razie nic do końca nie jest ustalone. Quote
barb Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 [quote name='Agula99']Spodobała się Nutka, ale na razie nic do końca nie jest ustalone.[/QUOTE] A co tu ustalać ? Quote
Agula99 Posted January 12, 2012 Author Posted January 12, 2012 [quote name='barb']A co tu ustalać ?[/QUOTE] Wiele różnych rzeczy! Quote
Roszpunka Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 To się Agula popisałaś :evil_lol: Jakie wyczerpujące odpowiedzi :crazyeye: Quote
Agula99 Posted January 12, 2012 Author Posted January 12, 2012 [quote name='Roszpunka']To się Agula popisałaś :evil_lol: Jakie wyczerpujące odpowiedzi :crazyeye:[/QUOTE] Bo na razie nie mam o czym pisać, więc jak mam wyczerpująco odpowiadać??? Quote
Becia66 Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Pani ma jeszcze w sobotę przyjechać, zobaczymy... Wystraszyła ją troszkę żywiołowość Nutki, miała wątpliwości czy podoła bo akurat wtedy Nutka rozpoczęła ostre harce z Ozzim i pokazała się jako małe ADHD. Pani była sama bo syn nie mógł przyjechać i tłumaczyła że mogłaby nie dać sobie rady sama w samochodzie z taką wiercipiętą jak Nutka. Pożyjemy - zobaczymy czy jeszcze wróci. Quote
karolciasz28 Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 A ogólnie jakie wrażenie pani na Was wywarła? Quote
Agula99 Posted January 12, 2012 Author Posted January 12, 2012 [quote name='karolciasz28']A ogólnie jakie wrażenie pani na Was wywarła?[/QUOTE] To niech się Becia wypowie, to moja koleżanka z LO, to mi nie wypada ;) Quote
Agula99 Posted January 12, 2012 Author Posted January 12, 2012 A Ozi jak zwykle słodki, taki kochany, przymilaśny, mam nadzieję, że ktoś super go wypatrzy!!! Quote
barb Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 [quote name='Becia66']Pani ma jeszcze w sobotę przyjechać, zobaczymy.... To juz pojutrze. Wystraszyła ją troszkę żywiołowość Nutki, miała wątpliwości czy podoła bo akurat wtedy Nutka rozpoczęła ostre harce z Ozzim i pokazała się jako małe ADHD. Pani była sama bo syn nie mógł przyjechać i tłumaczyła że mogłaby nie dać sobie rady sama w samochodzie z taką wiercipiętą jak Nutka. Pożyjemy - zobaczymy czy jeszcze wróci. Może rzeczywiście bala sie sama jechać z Nutka w samochodzie. Quote
Becia66 Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 [quote name='Gapka']Ozi całuję Cię z rana:)[/QUOTE] ja też cię cudaku całuję mocno... Quote
Agula99 Posted January 13, 2012 Author Posted January 13, 2012 I ja też ściskam, telefonku dzwoń!!!! :) Quote
Roszpunka Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Idź chłopaku do domciu... A kysz! :):):) Quote
karolciasz28 Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 [quote name='Roszpunka']Idź chłopaku do domciu... A kysz! :):):)[/QUOTE] Czaruj Roszpunka czaruj, bo chłopak taki fajny :) Quote
Agula99 Posted January 13, 2012 Author Posted January 13, 2012 [quote name='karolciasz28']Czaruj Roszpunka czaruj, bo chłopak taki fajny :)[/QUOTE] Kiedyś miałam jeszcze telefon o Koksika, pani przemiła, dom z ogródkiem, więc podesłałam jej Oziego z nadzieją, że a nóż...ale pani się nie odezwała, pewnie się przeraziła, choć mówiłam jej że on jest przytulanka, a pani ma 2,5 roczne dziecko, to pewnie dlatego, szkoda, bo domek był super! Quote
Becia66 Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 [quote name='Agula99']Kiedyś miałam jeszcze telefon o Koksika, pani przemiła, dom z ogródkiem, więc podesłałam jej Oziego z nadzieją, że a nóż...ale pani się nie odezwała, pewnie się przeraziła, choć mówiłam jej że on jest przytulanka, a pani ma 2,5 roczne dziecko, to pewnie dlatego, szkoda, bo domek był super![/QUOTE] To nie rozumiem w czym Koksik miał być lepszy od Ozziego dla 2,5 letniego dziecka ? Przecież Koksik był bardziej szalony... Quote
Agula99 Posted January 13, 2012 Author Posted January 13, 2012 [quote name='Becia66']To nie rozumiem w czym Koksik miał być lepszy od Ozziego dla 2,5 letniego dziecka ? Przecież Koksik był bardziej szalony...[/QUOTE] Tak, ale pani o tym nie wiedziała, tylko widziała w nim szczeniaczka, a jednak Ozi wiesz taki w typie wilczurka, a wiesz ile się teraz słyszy, że wilczur pogryzł, zagryzł itp. Pani chciała przytulankę, więc coś mniejszego. Szkoda, że ludzie nie chcą się przekonać, przyjeżdzając, bo tak to tylko psa na zdjęciu widzą. Quote
Recommended Posts