Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 602
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='karolciasz28']Wiem,że Pani dzwoniła do Aguli i umówiły się na jutro :) Także trzymamy, oby jakieś psinie się poszczęściło.:lol:[/QUOTE]

Tak myslę, żeby chociaż na dt zaproponować któregos, gdyby Pani się wahala i nie byla pewna.
Zawsze to jakaś szansa.

Karolciasz, zajrzyj na stronę Orzechowiec. W aktualnościach jest ogłoszenie o zaginionym psie.
Czy on chociaz trochę podobny do Oziego ?

Posted

[quote name='barb']Tak myslę, żeby chociaż na dt zaproponować któregos, gdyby Pani się wahala i nie byla pewna.
Zawsze to jakaś szansa.

Karolciasz, zajrzyj na stronę Orzechowiec. W aktualnościach jest ogłoszenie o zaginionym psie.
Czy on chociaz trochę podobny do Oziego ?[/QUOTE]
Pani przyjedzie z synem, także jeżeli już by się któremuś udało to byłaby to rodzinna decyzja :).

A co do tego psiaka to widziałam,ale dla mnie to on nie jest podobny do Oziego, no może umaszczeniem tylko.

Posted

[quote name='Agula99']Pani była, psiaki oglądnęła, na dodatek okazało się że to moja koleżanka z Liceum!!! :) I na razie tyle, nic do końca nie jest ustalone.[/QUOTE]

A czemu ? Żaden się nie spodobał ?

Posted

[quote name='Roszpunka']To się Agula popisałaś :evil_lol: Jakie wyczerpujące odpowiedzi :crazyeye:[/QUOTE]
Bo na razie nie mam o czym pisać, więc jak mam wyczerpująco odpowiadać???

Posted

Pani ma jeszcze w sobotę przyjechać, zobaczymy...
Wystraszyła ją troszkę żywiołowość Nutki, miała wątpliwości czy podoła bo akurat wtedy Nutka rozpoczęła ostre harce z Ozzim i pokazała się jako małe ADHD.
Pani była sama bo syn nie mógł przyjechać i tłumaczyła że mogłaby nie dać sobie rady sama w samochodzie z taką wiercipiętą jak Nutka. Pożyjemy - zobaczymy czy jeszcze wróci.

Posted

[quote name='Becia66']Pani ma jeszcze w sobotę przyjechać, zobaczymy....

To juz pojutrze.

Wystraszyła ją troszkę żywiołowość Nutki, miała wątpliwości czy podoła bo akurat wtedy Nutka rozpoczęła ostre harce z Ozzim i pokazała się jako małe ADHD.
Pani była sama bo syn nie mógł przyjechać i tłumaczyła że mogłaby nie dać sobie rady sama w samochodzie z taką wiercipiętą jak Nutka. Pożyjemy - zobaczymy czy jeszcze wróci.

Może rzeczywiście bala sie sama jechać z Nutka w samochodzie.

Posted

[quote name='karolciasz28']Czaruj Roszpunka czaruj, bo chłopak taki fajny :)[/QUOTE]
Kiedyś miałam jeszcze telefon o Koksika, pani przemiła, dom z ogródkiem, więc podesłałam jej Oziego z nadzieją, że a nóż...ale pani się nie odezwała, pewnie się przeraziła, choć mówiłam jej że on jest przytulanka, a pani ma 2,5 roczne dziecko, to pewnie dlatego, szkoda, bo domek był super!

Posted

[quote name='Agula99']Kiedyś miałam jeszcze telefon o Koksika, pani przemiła, dom z ogródkiem, więc podesłałam jej Oziego z nadzieją, że a nóż...ale pani się nie odezwała, pewnie się przeraziła, choć mówiłam jej że on jest przytulanka, a pani ma 2,5 roczne dziecko, to pewnie dlatego, szkoda, bo domek był super![/QUOTE]

To nie rozumiem w czym Koksik miał być lepszy od Ozziego dla 2,5 letniego dziecka ? Przecież Koksik był bardziej szalony...

Posted

[quote name='Becia66']To nie rozumiem w czym Koksik miał być lepszy od Ozziego dla 2,5 letniego dziecka ? Przecież Koksik był bardziej szalony...[/QUOTE]
Tak, ale pani o tym nie wiedziała, tylko widziała w nim szczeniaczka, a jednak Ozi wiesz taki w typie wilczurka, a wiesz ile się teraz słyszy, że wilczur pogryzł, zagryzł itp. Pani chciała przytulankę, więc coś mniejszego. Szkoda, że ludzie nie chcą się przekonać, przyjeżdzając, bo tak to tylko psa na zdjęciu widzą.