Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Roszpunka napisał(a):
Ale ja nie umiem wróżyć :shake: Kociołek do rzucania uroków przeznaczony :diabloti:

No to rzuć urok na jakiego ludzia sensownego, co by zadzwonił i jakiegoś dziada zaadoptował :)

• Replies 602
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agula99 napisał(a):
No to rzuć urok na jakiego ludzia sensownego, co by zadzwonił i jakiegoś dziada zaadoptował :)

Coś tam już działam ;)

karolciasz28 napisał(a):
A mówiłam, że wszędzie same czarownice:evil_lol::evil_lol:;)

Gdzie? :evil_lol:

Posted

Lecę do domu lecę, żeby poczytać czy Ozzik ma już domek a to dopiero w sobotę oględziny .... to dni 3 i pół - dużo, bardzo dużo ...

Posted

figa33 napisał(a):
do soboty niedaleko , zobaczymy , mamy nadzieję

nie nastawiam się zbytnio bo mam mieszane uczucia, zobaczymy co dziewczyny powiedzą po wizycie.

Posted

[quote name='majuska']No i ???????????

no i była wczoraj hankasanok z koleżanką ze stowarzyszenia Anetą i nie widzą przeciwskazań, zeby wyadoptować tam Ozziego. W każdym razie swojego psa by tam oddały, a to mi wystarczy bo wiem że dom dobrze prześwietlony. Państwo mają w poniedzialek przyjechać do Rzeszowa i w drodze powrotnej wstąpić do Boguchwały, z tym że nie deklarują się na 100% i chcą go zobaczy przed ewentualną adopcją która być może nastąpi równocześnie.

Posted

[quote name='Becia66']no i była wczoraj hankasanok z koleżanką ze stowarzyszenia Anetą i nie widzą przeciwskazań, zeby wyadoptować tam Ozziego. W każdym razie swojego psa by tam oddały, a to mi wystarczy bo wiem że dom dobrze prześwietlony. Państwo mają w poniedzialek przyjechać do Rzeszowa i w drodze powrotnej wstąpić do Boguchwały, z tym że nie deklarują się na 100% i chcą go zobaczy przed ewentualną adopcją która być może nastąpi równocześnie.

No to kciukujemy :kciuki:

Posted

karolciasz28 napisał(a):
. Ale to Beciu kanapy i te sprawy?:razz::razz:

To są ludzie dokładnie w moim wieku :lol:, siedzą praktycznie w domu / pan na wcześniejszej, mundurowej emeryturze/, mają ogród 20-arowy dobrze zabezpieczony.
Oziie tak jak poprzedni psiak ma mieszkać w domu i być psem do towarzystwa.
Dzieci na miejscu już nie mają, córka w Rzeszowie pracuje w kancelarii prawnej, a syn mieszka w Sanoku, odwiedzają rodziców w łikendy i zawsze jakieś smakołyki przywozili dla pieska. Państwo pokazali zdjęcia pieska i jego książeczkę zdrowia i jak był leczony do ostatnich chwil, umarł 3 tygodnie temu w wieku 16 lat i straszna pustka w domu.