karolciasz28 Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Nasze cudeńko:loveu: Śliczny owczarek na krótkich łapkach;);) Poczęstuje się banerkiem:) Quote
majuska Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 siekowa jeszcze nie robiła pakietów dla naszych psów, więc wycofałam zamówienie dla Pako i wysyłam Oziego, bo ma śliczne foty , pewnie na dniach będzie dl aniego pakiecik 6o ogłoszeń, a ja postaram sie mu dzisiaj zrobić na region :) Quote
Roszpunka Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Róbcie mu szybciutko ogłoszenia, bo taki urokliwy gościu powinien ekspresem do fajnego domku trafić :) Quote
karolciasz28 Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Majuska Ty mu zrobisz te co robiłaś Pakusiowi i innym? Bo jeśli tak to ja zrobię te regionalne które klikam zawsze, ok? :) Quote
majuska Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 te Karolciu co wczoraj robiłam, Ty rób resztę :) Quote
barb Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 majuska napisał(a):te Karolciu co wczoraj robiłam, Ty rób resztę :) Majuska, Gapka chce sie finansowo dolozyć do ogloszeń Oziego. Podejmiesz decyzję co szczegółów ? Zobacz zresztą wcześniejsze posty. Quote
karolciasz28 Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Dostałam ostatnio na maila wiadomość o nowym portalu: http://www.oprzemyskie.pl/ Wiadomo że mało popularny, ale zrobię i to :) Quote
majuska Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Karolciu jakbys chciała to ja taki tekst spreparowałam do ogłoszeń : Ozi - słodki przytulak szuka domu! Ozi to młody cudny psiak znaleziony przez naszą wolontariuszką nad rzeką, ktoś przywiązał go do drzewa... MIał wielkie szczęście, trafil do naszego przytuliska, gdzie znalazł schronienie. Okazał sie być niesłychanie pogodnym, łagodnym i przyjacielskim pieskiem. Ma bardzo oryginalna urodę i ujmuje wszystkich swoim wspaniałym charakterem. Bardzo zależy nam na tym aby jak najszybciej znalazł kochający, dobry dom, bardzo potrzebuje kontaktu z człowiekiem. Jest zdrowy, odrobaczony i zaszczepiony, przebywa w przyutulisku w Boguchwale koło Rzeszowa. kontakt: Agata , 797 297 201, mail. aga-b6@wp.p Quote
karolciasz28 Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Majuska dzięki pewnie, że się przyda już go wykorzystuje :) Krótko zwięźle i na temat:lol: Quote
karolciasz28 Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Zrobiłam mu głównie nasze podkarpackie,ale dorzuciłam też kilka innych: rzeszowiak, przemyślak, jarosławiak, rzeszów24, krosno24, sanok24, podkarpacie24, oprzemyskie, ogłoszenia rzeszów, olx, tablica, e-zwierzak, adopcja psa, gumtree, cafeanimal Quote
Agula99 Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 Szpilka jaki cudny banerek!!!! :) No Karolcia widzę że działasz!!! A Ozi, to jest taki kochany, że te zdjęcia nawet w połowie nie oddają jaki on jest słodki!! Nie Szpilka??? Szpilka wie, bo dziś była i sama go wyprowadzała, Ozi i Nutka to taka parka że hejjjjjjj :) Quote
SZPiLKA23 Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Ozulec słodki psiak dla osoby nawet srednio aktywnej sie nada :) Quote
Agula99 Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 Ciotka Majuska, prosimy o wstawienie Oziego na pierwszą stroniczkę!!! :) Quote
Agula99 Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 majuska napisał(a):Zaraz, zaraz :) Zaraz, zaraz, to taka wieeeelka bakteria ;) Quote
Agula99 Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 majuska napisał(a):Juuuuż jeeest:shake::lol: Oj wiemy, wiemy że będzie, ale trza trochę postresować matkę polkę, nieee ?? ;) :) Quote
Gapka Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Ozi żebyś szybciutko domek znalazł-taki słodziak z ciebie piesku:) Quote
majuska Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Zrobiłam: http://www.ogloszenia.debica.pl/index.php?nr=7524&src=aktywacja http://www.lancutcity.pl/flora-i-fauna/psy/oferuje/lancut-ozi-slodki-przytulak-szuka-domu-rasa-pozostale-za-darmo-oferuje.htm http://www.ogloszenia.jaslo4u.pl/ogloszenie.php?id=67167 brzozowiak.pl Tarnowiaka jutro muszę dorobić bo dziś cosik nie działa na tej stronce Quote
barb Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Majuska, czytalas ze Gapka chce pomoc sfinansować ogłoszenia Oziego? Czeka na PW z kwota i kontem - chyba, że masz inny pomysł ? Quote
majuska Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Rozmawiałyśmy dzisiaj przez telefon;) Ozi ma na razie zapłacone ( za Pako), jak będzie jakaś kolejna akcja to wtedy będziemy wołać do Gapki o kasę :) Quote
Becia66 Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 majuska napisał(a): Tarnowiaka jutro muszę dorobić bo dziś cosik nie działa na tej stronce o tak, tarnowiaka koniecznie dorób to może gdzieś Ozi spotka Pakunia na spacerku :lol: Quote
karolciasz28 Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Dostałam maila :) Pani ma bardzo dużo pytań, także powiedziałam pani żeby dzwoniła do Aguli. Quote
Recommended Posts