Agula99 Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 Ciapa, chlapa, a ja się zaziębiłam i nie będzie czesania Ozika, musi chłopka trochę poczekać :) Quote
rozio Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Namierzyłem bardzo fajny domek z ogrodzonym ogrodem dla Ozika i z ludźmi kochającymi zwierzęta. Jutro ew. pojutrze kumpel ma go w necie pokazać swoim teściom, którzy szukają psa. Jak się im spodoba to dam znać. Quote
rozio Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 W Trzcianie. Na razie tylko przez telefon rozmawiał, ale jutro ma im psa pokazać w necie. Quote
Becia66 Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='majuska']No to czekamy.....[/QUOTE] i oby to był dobry domek :lol:. Quote
Irka Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 no to cudowna wiadomość z tym domkiem - oby się spodobał ... Quote
Agula99 Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 [quote name='Irka']no to cudowna wiadomość z tym domkiem - oby się spodobał ...[/QUOTE] Oby się spodobał a domek był super!! Ty tam Becia włącz już prześwietlanie :) Quote
Dzika_Figa Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Oziiku - do domu! Mocno tryzmam kciuki! Quote
rozio Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Niestety chyba trochę zapeszyłem. Zdecydowali się jednak na mniejszego psiaka (takiego jak mieli poprzednio) od znajomych :shake:. Quote
Agula99 Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Quote
rozio Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Kumpel wczoraj był ze swoim synkiem i ze mną w przytulisku go oglądać bo mu się podobał na zdjęciach, ale niestety wyszło uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu....... Idę go za to teraz przespacerować i zobaczę tą nową "biedę" przy okazji. Zdjęcia zrobię jutro. Quote
Dzika_Figa Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Ech, trudno... W końcu znajdzie się dom i dla Oziego Quote
Becia66 Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 [quote name='rozio'] Idę go za to teraz przespacerować i zobaczę tą nową "biedę" przy okazji. Zdjęcia zrobię jutro.[/QUOTE] jaka znowu biedę ? :crazyeye: Quote
barb Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 [quote name='rozio']Kumpel wczoraj był ze swoim synkiem i ze mną w przytulisku go oglądać bo mu się podobał na zdjęciach, ale niestety wyszło uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu....... Idę go za to teraz przespacerować i zobaczę tą nową "biedę" przy okazji. Zdjęcia zrobię jutro.[/QUOTE] Ozi się nie spodobał w realu ? Quote
Agula99 Posted February 22, 2012 Author Posted February 22, 2012 [quote name='Becia66']jaka znowu biedę ? :crazyeye:[/QUOTE] Becia, Ty to nic ni czytasz, pisałam na głównym że mamy kolejnego pieska :( Quote
Becia66 Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 [quote name='Agula99']Becia, Ty to nic ni czytasz, pisałam na głównym że mamy kolejnego pieska :([/QUOTE] jestem drugi dzień tak zainfekowana, że ledwo widzę na oczy.:shake: I te dreszcze najgorsze :shake: Quote
Agula99 Posted February 22, 2012 Author Posted February 22, 2012 [quote name='Becia66']jestem drugi dzień tak zainfekowana, że ledwo widzę na oczy.:shake: I te dreszcze najgorsze :shake:[/QUOTE] No to się nie dziwię, ja wrzucam w siebie co tylko mogę i łażę do pracy, ale czuje się fatalnie, najgorzej boje się że znowu wróci mi zapalenie zatok, a wtedy dwa tygodnie wycięte z życiorysu... Quote
karolciasz28 Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Zdrowia Dziewczyny! Ozzi a tobie znajdziemy chałupkę, znajdziemy:). Quote
rozio Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 [quote name='barb']Ozi się nie spodobał w realu ?[/QUOTE] Kumplowi się spodobał, ale to miał być pies dla teściów, którzy uznali, że za duży. Ruszyłem go dzisaj zgrzebłem trochę, bo nie mogłem na niego patrzeć, ale ma strasznie dużo tego podszerstka (jakby z bieguna wrócił) i na raz go wyczesać to nie ma szans. Do tego ruchliwa bestia jak diabli. Quote
Agula99 Posted February 22, 2012 Author Posted February 22, 2012 [quote name='karolciasz28']Zdrowia Dziewczyny! Ozzi a tobie znajdziemy chałupkę, znajdziemy:).[/QUOTE] Karolcia, a Ty co tam ostatnio ucichłaś?? Zakuwasz??? ;) Quote
karolciasz28 Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 [quote name='Agula99']Karolcia, a Ty co tam ostatnio ucichłaś?? Zakuwasz??? ;)[/QUOTE] A no, bo wiesz ja jestem pilną uczennicą:evil_lol:;). Quote
Agula99 Posted February 22, 2012 Author Posted February 22, 2012 [quote name='karolciasz28']A no, bo wiesz ja jestem pilną uczennicą:evil_lol:;).[/QUOTE] To dobrze, kuj, kuj!! Ale może jak już wykujesz, to zaglądniesz do Benia i strzelisz mu kilka szczęśliwych ogłoszeń :) Quote
Recommended Posts