Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 602
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Namierzyłem bardzo fajny domek z ogrodzonym ogrodem dla Ozika i z ludźmi kochającymi zwierzęta. Jutro ew. pojutrze kumpel ma go w necie pokazać swoim teściom, którzy szukają psa. Jak się im spodoba to dam znać.

Posted

[quote name='Irka']no to cudowna wiadomość z tym domkiem - oby się spodobał ...[/QUOTE]
Oby się spodobał a domek był super!! Ty tam Becia włącz już prześwietlanie :)

Posted

Kumpel wczoraj był ze swoim synkiem i ze mną w przytulisku go oglądać bo mu się podobał na zdjęciach, ale niestety wyszło uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu....... Idę go za to teraz przespacerować i zobaczę tą nową "biedę" przy okazji. Zdjęcia zrobię jutro.

Posted

[quote name='rozio']Kumpel wczoraj był ze swoim synkiem i ze mną w przytulisku go oglądać bo mu się podobał na zdjęciach, ale niestety wyszło uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu....... Idę go za to teraz przespacerować i zobaczę tą nową "biedę" przy okazji. Zdjęcia zrobię jutro.[/QUOTE]

Ozi się nie spodobał w realu ?

Posted

[quote name='Agula99']Becia, Ty to nic ni czytasz, pisałam na głównym że mamy kolejnego pieska :([/QUOTE]

jestem drugi dzień tak zainfekowana, że ledwo widzę na oczy.:shake:
I te dreszcze najgorsze :shake:

Posted

[quote name='Becia66']jestem drugi dzień tak zainfekowana, że ledwo widzę na oczy.:shake:
I te dreszcze najgorsze :shake:[/QUOTE]
No to się nie dziwię, ja wrzucam w siebie co tylko mogę i łażę do pracy, ale czuje się fatalnie, najgorzej boje się że znowu wróci mi zapalenie zatok, a wtedy dwa tygodnie wycięte z życiorysu...

Posted

[quote name='barb']Ozi się nie spodobał w realu ?[/QUOTE]

Kumplowi się spodobał, ale to miał być pies dla teściów, którzy uznali, że za duży. Ruszyłem go dzisaj zgrzebłem trochę, bo nie mogłem na niego patrzeć, ale ma strasznie dużo tego podszerstka (jakby z bieguna wrócił) i na raz go wyczesać to nie ma szans. Do tego ruchliwa bestia jak diabli.

Posted

[quote name='karolciasz28']A no, bo wiesz ja jestem pilną uczennicą:evil_lol:;).[/QUOTE]
To dobrze, kuj, kuj!! Ale może jak już wykujesz, to zaglądniesz do Benia i strzelisz mu kilka szczęśliwych ogłoszeń :)