Agula99 Posted March 18, 2012 Author Posted March 18, 2012 karolciasz28 napisał(a): I widzę, że tytuł zmieniony, tylko ciekawe przez kogo:cool3::evil_lol:;) A pewnikiem jakieś krasnoludki to zrobiły ;) Quote
karolciasz28 Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Roszpunka napisał(a):Czy jakieś kanapowe fotki będą? Albo zdjęcia Ozzika turlającego się z panem po podłodze?:cool3: A jak z imieniem, zostaje?:lol: Quote
barb Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Roszpunka napisał(a):Czy jakieś kanapowe fotki będą? Albo w ogóle jakieś fotki ? Quote
Becia66 Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 barb napisał(a):Albo w ogóle jakieś fotki ? mają być :lol:. Quote
barb Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Gapka napisał(a):Jak tam Ozik:)? No wlaśnie,wiadomo coś? :lol: Fotki były obiecane ;) Quote
Becia66 Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 barb napisał(a):No wlaśnie,wiadomo coś? :lol: Fotki były obiecane ;) mam zdjęcia ale zapomniałam wkleić, sorry, będą lepsze po świętach kiedy córka z aparatem przyjedzie. Quote
barb Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Ale fajnie. :lol: Na tych fotkach Ozzik wydaje sie znacznie mniejszy niz na przytuliskowych. Quote
Becia66 Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Kajunia też mniejsza w rzeczywistości niż na fotkach. Jak patrzę na jej zdjęcia to tak, jakbym widział innego psa. :roll: Quote
barb Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Becia66 napisał(a):Kajunia też mniejsza w rzeczywistości niż na fotkach. Jak patrzę na jej zdjęcia to tak, jakbym widział innego psa. :roll: Szkoda :shake: Quote
Agula99 Posted April 1, 2012 Author Posted April 1, 2012 Ale nasz Ozulec ślicznie wygląda!!! :) Ja myślę, że pani ta co szukała suczko Zozi, widziała Ozika, tylko skąd to imię??? Quote
Roszpunka Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Ozzi niestety zmalał w DS :evil_lol: W przytulisku był niskopodwoziowym onkiem :p I jeszcze nie widziałam fotki łóżeczkowej (w ostateczności może być kanapowa). Marudzenie mi się włączyło :roll:;) Quote
Agula99 Posted April 1, 2012 Author Posted April 1, 2012 Tak, tak Beciu powiedz im tam, żeby wsadzili go na kanapkę ;) Quote
Becia66 Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Agula99 napisał(a):Tak, tak Beciu powiedz im tam, żeby wsadzili go na kanapkę ;) na kanapki z tego co wiem, to go niestety nie puszczają ale ma w domu swoje materacyki i poduszki ale i tak najchętniej wypoczywa w budce co mu pan naprędce sklecił. Jak się wybiega na zewnątrz, to wcale do domu nie chce wchodzić tylko kładzie się w budce, z której go czasem na siłę wyciągają . :diabloti: Quote
barb Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 http://www.dogomania.pl/forum/threads/225428-)-Dla-psa-i-dla-pani-i-dziecka-misz-masz-po-trochu-na-Boguchwale-do-14-04-2012 U Ozzika też zapraszamy na bazarek dla psiakow z Przytuliska. Coś dla pani, dziecka, pieska, kanarka i domu... Quote
Becia66 Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 (edited) Ozzi pomaga przy wiosennych porządkach w ogrodzie :loveu: > Witam serdecznie!!! Chcę napisać kilka zdań w imieniu moich rodziców, którzy już jakiś czas temu zapewnili Oziemu nowy dom w Nowosielcach koło Sanoka. Ozi ma się wspaniale, z radością biega wokoło domu, lubi się bawić, jest wesołym, śmiesznym i grzecznym pieskiem. Sprawia wiele radości dla całej naszej rodziny. Pozdrawiamy Państwa ciepło i przesyłamy kilka zdjęć z Ozim... Edited May 4, 2012 by Becia66 Quote
Roszpunka Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Zagonili chłopaka do roboty :) I dobrze, przynajmniej sadełko nie będzie mu się odkładać ;) Quote
majuska Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Porządki w ogrodzie to poważna sprawa, wszystko musi być dokładnie podlane, a to już idealna fucha dla Ozzika:diabloti: Quote
Agula99 Posted May 4, 2012 Author Posted May 4, 2012 Jaki Ozik uśmiechnięty, szczęśliwy!!! Nawet nie wiecie jak się cieszę!!! Nasz Ozik skarbuś!! Niech ci się tam wiedzie psinko!!! :multi: Quote
Recommended Posts