barb Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 [quote name='Becia66']chyba juz można zrobię to pod koniec tygodnia :lol: Państwo bardzo zadowoleni, a i Ozzi wydaje się być szczęśliwy. lol: Super :Cool!: Quote
Roszpunka Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Gdzie oddałyście biednego Ozziego ?! Żeby do łóżka nie wpuszczali :shake: Do czego to podobne?:evil_lol:;) Quote
Irka Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Becia66 napisał(a):chyba juz można, Państwo bardzo zadowoleni, a i Ozzi wydaje się być szczęśliwy. W nocy wepchał się Państwu do łóżka, tak że w nocy były przepychanki :diabloti: bo ma swoje legowisko i parę razy w nocy musieli wstawać , żeby go odprowadzić na miejsce. Po ogrodzie biega jak szalony, nie może się nacieszyc tą swoją wolnością ktorą nagle dostał i apetyt też dopisuje więc chyba wszystko jest oki. :lol: Jak mi miło na sercu miło bardzo jak to czytam :):) i to zdjęcie z Panią w samochodzie - cudo !!! to taka niesamowita sprawa, że Wy dziewczyny jesteście !!!! bez Was wszystkich to byśmy już pewno z 50 mieli w tej Boguchwale i może nawet i w telewizji już byli lokalnej :):) a tak to te domki się znajdują dzięki Waszej pracy i pomysłowości - ja to jestem w szoku po prostu !!! Quote
majuska Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Beciu a gdzie Ozik wypatrzony, nie wiesz?? ( może już pisałas wcześniej ale przeoczyłam... ) Quote
Becia66 Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 majuska napisał(a):Beciu a gdzie Ozik wypatrzony, nie wiesz?? ( może już pisałas wcześniej ale przeoczyłam... ) gdzieś syn Państwa go wypatrzył w Sanoku, oni sami kompa nie mają. Quote
figa33 Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 noooo , kamień z serca..uff..:multi: ale Ozzik musi być szczęśliwy ! ja po prostu czuję przez skórę to jego zadowolenie :lol: ( chyba powinnam napisać czuję przez ekran komputera ..:cool3: ) Quote
karolciasz28 Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Niech go wyganiają z tego łóżka, kto to widział się tak panoszyć:razz::evil_lol:, jeden dzień i już w łóżku siedzi, ojj:mad::loveu::loveu::loveu:. Quote
Agula99 Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 A niech się pcha na to łózko, niech się pcha, a co!! Choć tyle od życia mu sie należy :) Quote
hankasanok Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 łóżko dobra rzecz! a co! dobrze ze nie jest wiekszych gabarytów, naraziłby Panstwa na koszt ..... kupna wiekszego łóżka :evil_lol: Quote
barb Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Becia66 napisał(a):gdzieś syn Państwa go wypatrzył w Sanoku, oni sami kompa nie mają. Beciu, jakbyś kiedyś jeszcze rozmawiała z Państwem to postaraj się zapytać na jakim portalu ich syn wypatrzyl Oziego. Quote
karolciasz28 Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Może już tytuł trza zmienić?:cool3::multi: Quote
Roszpunka Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Jak będą wieści, że Ozzi już w łóżeczku zainstalowany, wtedy można zmieniać ;) Quote
Roszpunka Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 karolciasz28 napisał(a):Ale on już w tym łóżku prawie był :D Prawie, robi wielką różnicę ;) Quote
karolciasz28 Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Dzisiaj już na pewno baraszkuje:lol:;):razz: Quote
barb Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 karolciasz28 napisał(a):Może już tytuł trza zmienić?:cool3::multi: Widzę, że tytuł jeszcze nie zmieniony. Quote
Becia66 Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 (edited) barb napisał(a):Widzę, że tytuł jeszcze nie zmieniony. już zmieniam :lol:. Jestem w codziennym kontakcie z Państwem, ciekawe że sami dzwonią aby podzielić sie radością z posiadania Ozziego, o jego postępach w adaptacji, śmiesznych zachowaniach, widzę jaką radość wniósł do ich domu :loveu: Wczoraj odwiedziła ich córka z Rzeszowa i nawet córka osobiście do mnie zadzwoniła uszczęsliwiona Ozzim, mówi że radość znowu w domu zapanowała, że wszystko po smierci poprzedniego psa wróciło na właściwe tory. Ozzi stoi przy lustrze i dotyka łapką sam siebie, ogląda film o psie Alexie :loveu: siedząc grzecznie u boku Pani i autentycznie patrzy w telewizor kręcąc lebkiem na wszystkie strony i szczekając kiedy trzeba. :diabloti: .Państwo mają pusty garaż i przy oknie w nim na stole stoją kwiaty, Ozzi po harcach lubi wejśc do tego garażu i położyć się pod stołem, widać przytuliskowej budki mu brakuje i Pan mówi że wyczaruje mu jakiś domek mały, żeby mógł sobie wchodzić do niego w razie potrzeby. Na ogrodzie stoi budka po poprzednim psie i Ozzi mimo kilkakrotnych prób do niej się nie dostał bo za mała i było to ponoć bardzo komiczne bo się chłopak denerwował. :diabloti: Edited March 18, 2012 by Becia66 Quote
Agula99 Posted March 18, 2012 Author Posted March 18, 2012 No to zmień tytuł Beciu, zmień :evil_lol::diabloti: Quote
Becia66 Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Agula99 napisał(a):No to zmień tytuł Beciu, zmień :evil_lol::diabloti: no wlaśnie Agula, próbowalam :evil_lol:. Quote
Irka Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 o jejku jejku - takie cudne wieści - jak to czytałam co Becia zamieściła to sobie to wyobrażałam od razu i sama do siebie uśmiechałam :) Quote
barb Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Irka napisał(a):o jejku jejku - takie cudne wieści - jak to czytałam co Becia zamieściła to sobie to wyobrażałam od razu i sama do siebie uśmiechałam :) No to Ciotki ściągać ogłoszenia Ozzika ! Quote
karolciasz28 Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Ściągnięte. :) I widzę, że tytuł zmieniony, tylko ciekawe przez kogo:cool3::evil_lol:;) Quote
Recommended Posts