figa33 Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 w takim razie po prostu czekamy i trzymamy spokojnie ( prawie :cool3:) kciuki Quote
Becia66 Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 figa33 napisał(a):czy wiadomo o której mniej więcej przyjadą ? o 10 rano mają być w Rzeszowie u lekarza / od nich to ok.100 km/ i potem wracając mają wstąpić do przytuliska. Czekam na sygnal i podjadę, może to być 12, a może i 15 godz, w zależności czy Państwo odwiedzą córkę w Rzeszowie. Quote
majuska Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Agula , a co Ty tak z tymi bejzbolami, optymizmu więcej ;) Quote
Agula99 Posted March 11, 2012 Author Posted March 11, 2012 he he majuska, a ja tak lubię te bejzbole :mad::mad::mad::mad: Beciu, jak będziesz wiedziała godzinę, to napisz mi chociaż sms, może akurat koło 15 będą Quote
Becia66 Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 (edited) A więc Ozzik pojechał :multi:. Oczarował Państwa od pierwszego wejrzenia, łasił się, wyginał, nastawiał do głaskania.. A Pan go przytulał i co pierwszy raz widziałam w przytulisku - całował po głowie i opowiadał jak to sobie będzie biegał po ogrodzie i jadał smakołyki. Rokuje to wszystko dobrze ale najbliższy czas pokaże. Pan go wniósł na rękach do auta i widać było, że Ozzi siedzi trochę spięty, mam nadzieję że dotrą do domu bez problemu. Uczuliłam na wszystko co zwykle, głównie na dokładne zamykanie bramy bo Państwo mieszkają przy drodze i może zdarzyć się tragedia. Z niecierpliwością będę czekać wieczorem na wieści. Edited March 12, 2012 by Becia66 Quote
Roszpunka Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 :multi::multi::multi::multi: Oziku, świeć przykładem, pozostałe boguchwalskie psiaki niech zmykają do swoich domków !!! Niech Ci się szczęści chłopaku :loveu: Quote
karolciasz28 Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Po zdjęciach widać, że Państwo szczęśliwi i Ozzi radosny:multi:. Będzie dobrze, szczęścia mały!:multi::loveu: Quote
Irka Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 to najpiękniejsza wiadomość jaką otrzymałam od dłuższego czasu - Agula mi obiecała dobry domek i się stało !!!:):):) - może to pierwsza oznaka wiosny - Ci Państwo od Ozzika :):) - jakoś z nim najbardziej się w te ferie związałam .... kurcze takich ludzi trzeba więcej - przyjechali, pewno pokochali od razu i zabrali ... tak mi miło na sercu Quote
majuska Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Państwo tacy eleganccy, a w przytulisku błoto po pas :) Nie "załatwił" ich Ozzik ? :) Quote
hankasanok Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 za jakis czas wpadniemy do Ozika, Pani zapraszała na kafke i sliwki w czekoladzie,:cool3: nie miałysmy czasu za bardzo na pogaduchy długasne w czasie wizyty przedadopcyjnej Powodzenia Ozulec, badz szczesliwy. :p Quote
Becia66 Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 hankasanok napisał(a):za jakis czas wpadniemy do Ozika, Pani zapraszała na kafke i sliwki w czekoladzie,:cool3: nie miałysmy czasu za bardzo na pogaduchy długasne w czasie wizyty przedadopcyjnej Powodzenia Ozulec, badz szczesliwy. :p Haniu kochana, dziękuję wam jeszcze raz za wizytę przedadopcyjną, miejmy nadzieję że się Ozulec nasz boski przyjmie w nowym domku :lol:, a za wizytę poadopcyjną za jakis czas, byłabym Wam bardzo wdzięczna. Państwo rownież i mnie zapraszali w odwiedziny ale to nijak mi po drodze, no i te 100 km.... Quote
Agula99 Posted March 12, 2012 Author Posted March 12, 2012 Ale Ozik uchachany, zadowolony, mam nadzieję, że będzie mu tam dobrze, no i dziś wreszcie nie został sam na nockę tylko jest już z kimś...czekamy Beciu na wieści!!! Niecierpliwie!!! :) Quote
hankasanok Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Becia66 napisał(a):Haniu kochana, dziękuję wam jeszcze raz za wizytę przedadopcyjną, miejmy nadzieję że się Ozulec nasz boski przyjmie w nowym domku :lol:, a za wizytę poadopcyjną za jakis czas, byłabym Wam bardzo wdzięczna. Państwo rownież i mnie zapraszali w odwiedziny ale to nijak mi po drodze, no i te 100 km.... Baetko droga nie ma sprawy, na prawde zawsze sie cieszymy jak mozemy pomóc! Dobrze ze Ozik pojechał, to fajni ludzie i bedzie miał dobry dom, a tak aporopo jak na niego patrze to jest faktycznie niemalze identyczny jak poprzedni piesek Panstwa, tylko Ozulec wiecej czarnego ma. A na wizyte wpadniemy, na pewno, dajmy im tylko troche czasu , niech miłosc zakwitnie. Ja tych ślwek nie popuszcze :evil_lol:;) a tak powaznie bardzo chciałabym poznac To Wasze Cudenko Ozulkowe :p. Quote
Agula99 Posted March 12, 2012 Author Posted March 12, 2012 No to trzymamy Cie za słowo Hanka, Ozulek to nasze oczko w głowie, musi mieć tam super, bo inczej ....:) to zjedz tych śliwek i za nas, a Ozulka wycałuj, już na zaś piszę :) Quote
Irka Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 weszłam sobie jeszcze raz na te zdjęcia popatrzeć - tacy wszyscy na nich szczęśliwi że siedzę patrzę i do ekranu się całą gębą uśmiecham :) Quote
Becia66 Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 właśnie dzwoniłam do Ozulca, leżą sobie z Panem na podłodze i się przewracają. :loveu: Dobrze czuje sie w domu, nie obsikał jeszcze kątów, na spacer do ogrodu jest wyprowadzany na smyczy żeby się przyzwyczaił. Zjadł mięsko z rosołkiem z kaczki i makaronem, bardzo mu smakowało, suchej karmy też troche podziubał. Państwo < czuć po głosie > podekscytowani, myślę że będzie dobrze :lol:. Quote
Agula99 Posted March 12, 2012 Author Posted March 12, 2012 O jeju, jeju, suuper, suuper!! ALe Ozik musi być zadowolony, turla się po podłodze, tuli do Pana, fajowe wieści!!!! :) Oziku całusek w czółko!!! Bądź grzeczny!!! :) Quote
karolciasz28 Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 I tak ma być! Ozzik oby tak dalej.:lol::lol: Quote
Irka Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 to ja sobie jeszcze raz na te zdjęcia popatrzę :):):) Quote
Becia66 Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 (edited) Irka napisał(a):to ja sobie jeszcze raz na te zdjęcia popatrzę :):):) Irka , lepiej je wydrukuj i powieś :lol:. Edited March 12, 2012 by Becia66 Quote
figa33 Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Oziku kochany , szczęścia ci życzę !!!:loveu: widać jaki szczęśliwy !!:multi: Quote
barb Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Dajcie znać jak będzie juz mozna usunąć jego ogłoszenia. Quote
Becia66 Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 barb napisał(a):Dajcie znać jak będzie juz mozna usunąć jego ogłoszenia. chyba juz można, Państwo bardzo zadowoleni, a i Ozzi wydaje się być szczęśliwy. W nocy wepchał się Państwu do łóżka, tak że w nocy były przepychanki :diabloti: bo ma swoje legowisko i parę razy w nocy musieli wstawać , żeby go odprowadzić na miejsce. Po ogrodzie biega jak szalony, nie może się nacieszyc tą swoją wolnością ktorą nagle dostał i apetyt też dopisuje więc chyba wszystko jest oki. :lol: Quote
Recommended Posts