Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 602
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

figa33 napisał(a):
czy wiadomo o której mniej więcej przyjadą ?

o 10 rano mają być w Rzeszowie u lekarza / od nich to ok.100 km/ i potem wracając mają wstąpić do przytuliska. Czekam na sygnal i podjadę, może to być 12, a może i 15 godz, w zależności czy Państwo odwiedzą córkę w Rzeszowie.

Posted

he he majuska, a ja tak lubię te bejzbole :mad::mad::mad::mad:
Beciu, jak będziesz wiedziała godzinę, to napisz mi chociaż sms, może akurat koło 15 będą

Posted (edited)

A więc Ozzik pojechał :multi:. Oczarował Państwa od pierwszego wejrzenia, łasił się, wyginał, nastawiał do głaskania.. A Pan go przytulał i co pierwszy raz widziałam w przytulisku - całował po głowie i opowiadał jak to sobie będzie biegał po ogrodzie i jadał smakołyki. Rokuje to wszystko dobrze ale najbliższy czas pokaże.
Pan go wniósł na rękach do auta i widać było, że Ozzi siedzi trochę spięty, mam nadzieję że dotrą do domu bez problemu.
Uczuliłam na wszystko co zwykle, głównie na dokładne zamykanie bramy bo Państwo mieszkają przy drodze i może zdarzyć się tragedia.
Z niecierpliwością będę czekać wieczorem na wieści.

Edited by Becia66
Posted

to najpiękniejsza wiadomość jaką otrzymałam od dłuższego czasu - Agula mi obiecała dobry domek i się stało !!!:):):) - może to pierwsza oznaka wiosny - Ci Państwo od Ozzika :):) - jakoś z nim najbardziej się w te ferie związałam .... kurcze takich ludzi trzeba więcej - przyjechali, pewno pokochali od razu i zabrali ... tak mi miło na sercu

Posted

za jakis czas wpadniemy do Ozika, Pani zapraszała na kafke i sliwki w czekoladzie,:cool3: nie miałysmy czasu za bardzo na pogaduchy długasne w czasie wizyty przedadopcyjnej
Powodzenia Ozulec, badz szczesliwy. :p

Posted

hankasanok napisał(a):
za jakis czas wpadniemy do Ozika, Pani zapraszała na kafke i sliwki w czekoladzie,:cool3: nie miałysmy czasu za bardzo na pogaduchy długasne w czasie wizyty przedadopcyjnej
Powodzenia Ozulec, badz szczesliwy. :p

Haniu kochana, dziękuję wam jeszcze raz za wizytę przedadopcyjną, miejmy nadzieję że się Ozulec nasz boski przyjmie w nowym domku :lol:, a za wizytę poadopcyjną za jakis czas, byłabym Wam bardzo wdzięczna.
Państwo rownież i mnie zapraszali w odwiedziny ale to nijak mi po drodze, no i te 100 km....

Posted

Ale Ozik uchachany, zadowolony, mam nadzieję, że będzie mu tam dobrze, no i dziś wreszcie nie został sam na nockę tylko jest już z kimś...czekamy Beciu na wieści!!! Niecierpliwie!!! :)

Posted

Becia66 napisał(a):
Haniu kochana, dziękuję wam jeszcze raz za wizytę przedadopcyjną, miejmy nadzieję że się Ozulec nasz boski przyjmie w nowym domku :lol:, a za wizytę poadopcyjną za jakis czas, byłabym Wam bardzo wdzięczna.
Państwo rownież i mnie zapraszali w odwiedziny ale to nijak mi po drodze, no i te 100 km....

Baetko droga nie ma sprawy, na prawde zawsze sie cieszymy jak mozemy pomóc! Dobrze ze Ozik pojechał, to fajni ludzie i bedzie miał dobry dom, a tak aporopo jak na niego patrze to jest faktycznie niemalze identyczny jak poprzedni piesek Panstwa, tylko Ozulec wiecej czarnego ma. A na wizyte wpadniemy, na pewno, dajmy im tylko troche czasu , niech miłosc zakwitnie. Ja tych ślwek nie popuszcze :evil_lol:;) a tak powaznie bardzo chciałabym poznac To Wasze Cudenko Ozulkowe :p.

Posted

No to trzymamy Cie za słowo Hanka, Ozulek to nasze oczko w głowie, musi mieć tam super, bo inczej ....:) to zjedz tych śliwek i za nas, a Ozulka wycałuj, już na zaś piszę :)

Posted

weszłam sobie jeszcze raz na te zdjęcia popatrzeć - tacy wszyscy na nich szczęśliwi że siedzę patrzę i do ekranu się całą gębą uśmiecham :)

Posted

właśnie dzwoniłam do Ozulca, leżą sobie z Panem na podłodze i się przewracają. :loveu:
Dobrze czuje sie w domu, nie obsikał jeszcze kątów, na spacer do ogrodu jest wyprowadzany na smyczy żeby się przyzwyczaił. Zjadł mięsko z rosołkiem z kaczki i makaronem, bardzo mu smakowało, suchej karmy też troche podziubał.
Państwo < czuć po głosie > podekscytowani, myślę że będzie dobrze :lol:.

Posted

O jeju, jeju, suuper, suuper!! ALe Ozik musi być zadowolony, turla się po podłodze, tuli do Pana, fajowe wieści!!!! :) Oziku całusek w czółko!!! Bądź grzeczny!!! :)

Posted

barb napisał(a):
Dajcie znać jak będzie juz mozna usunąć jego ogłoszenia.

chyba juz można, Państwo bardzo zadowoleni, a i Ozzi wydaje się być szczęśliwy. W nocy wepchał się Państwu do łóżka, tak że w nocy były przepychanki :diabloti: bo ma swoje legowisko i parę razy w nocy musieli wstawać , żeby go odprowadzić na miejsce. Po ogrodzie biega jak szalony, nie może się nacieszyc tą swoją wolnością ktorą nagle dostał i apetyt też dopisuje więc chyba wszystko jest oki. :lol: