Agula99 Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 Roszpunka napisał(a):Ale ja nie umiem wróżyć :shake: Kociołek do rzucania uroków przeznaczony :diabloti: No to rzuć urok na jakiego ludzia sensownego, co by zadzwonił i jakiegoś dziada zaadoptował :) Quote
karolciasz28 Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Roszpunka napisał(a):Ale ja nie umiem wróżyć :shake: Kociołek do rzucania uroków przeznaczony :diabloti: A mówiłam, że wszędzie same czarownice:evil_lol::evil_lol:;) Quote
Becia66 Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 (edited) Wizyta przedadopcyjna w sobotę, nie nakręcajcie się zbytnio bo to może być zmyła. Edited March 6, 2012 by Becia66 Quote
karolciasz28 Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Becia66 napisał(a):Wizyta przedadopcyjna w sobotę, nie nakręcajcie się zbytnio to to może być zmyła. O masz:shake: poczekamy spokojnie, zobaczymy. Quote
Roszpunka Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Agula99 napisał(a):No to rzuć urok na jakiego ludzia sensownego, co by zadzwonił i jakiegoś dziada zaadoptował :) Coś tam już działam ;) karolciasz28 napisał(a):A mówiłam, że wszędzie same czarownice:evil_lol::evil_lol:;) Gdzie? :evil_lol: Quote
karolciasz28 Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Roszpunka napisał(a):Coś tam już działam ;) Gdzie? :evil_lol: U nas, tu wokoło:evil_lol::evil_lol::razz: Quote
Irka Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Lecę do domu lecę, żeby poczytać czy Ozzik ma już domek a to dopiero w sobotę oględziny .... to dni 3 i pół - dużo, bardzo dużo ... Quote
figa33 Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 do soboty niedaleko , zobaczymy , mamy nadzieję Quote
majuska Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Oziku musisz tam pojechac bo ciasno w przytulisku:roll: Quote
Becia66 Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 figa33 napisał(a):do soboty niedaleko , zobaczymy , mamy nadzieję nie nastawiam się zbytnio bo mam mieszane uczucia, zobaczymy co dziewczyny powiedzą po wizycie. Quote
Becia66 Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 [quote name='majuska']No i ??????????? no i była wczoraj hankasanok z koleżanką ze stowarzyszenia Anetą i nie widzą przeciwskazań, zeby wyadoptować tam Ozziego. W każdym razie swojego psa by tam oddały, a to mi wystarczy bo wiem że dom dobrze prześwietlony. Państwo mają w poniedzialek przyjechać do Rzeszowa i w drodze powrotnej wstąpić do Boguchwały, z tym że nie deklarują się na 100% i chcą go zobaczy przed ewentualną adopcją która być może nastąpi równocześnie. Quote
karolciasz28 Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Teraz pozostaje trzymać za to, żeby wszystko było po naszej myśli, skoro dom dobry :). Ale to Beciu kanapy i te sprawy?:razz::razz: Quote
barb Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 [quote name='Becia66']no i była wczoraj hankasanok z koleżanką ze stowarzyszenia Anetą i nie widzą przeciwskazań, zeby wyadoptować tam Ozziego. W każdym razie swojego psa by tam oddały, a to mi wystarczy bo wiem że dom dobrze prześwietlony. Państwo mają w poniedzialek przyjechać do Rzeszowa i w drodze powrotnej wstąpić do Boguchwały, z tym że nie deklarują się na 100% i chcą go zobaczy przed ewentualną adopcją która być może nastąpi równocześnie. No to kciukujemy :kciuki: Quote
Becia66 Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 karolciasz28 napisał(a):. Ale to Beciu kanapy i te sprawy?:razz::razz: To są ludzie dokładnie w moim wieku :lol:, siedzą praktycznie w domu / pan na wcześniejszej, mundurowej emeryturze/, mają ogród 20-arowy dobrze zabezpieczony. Oziie tak jak poprzedni psiak ma mieszkać w domu i być psem do towarzystwa. Dzieci na miejscu już nie mają, córka w Rzeszowie pracuje w kancelarii prawnej, a syn mieszka w Sanoku, odwiedzają rodziców w łikendy i zawsze jakieś smakołyki przywozili dla pieska. Państwo pokazali zdjęcia pieska i jego książeczkę zdrowia i jak był leczony do ostatnich chwil, umarł 3 tygodnie temu w wieku 16 lat i straszna pustka w domu. Quote
Roszpunka Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Ozi, bardzo proszę - przyczesz grzywkę i zachowuj się jutro :) Quote
figa33 Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 musi się spodobać , nie ma innej opcji oj to będą nerwy.. Quote
Agula99 Posted March 11, 2012 Author Posted March 11, 2012 Już są, bo Ozik to taka nasza przytulanka i chciałabym żeby naprawdę dobrze trafił :mad::mad::mad: Quote
figa33 Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 czy wiadomo o której mniej więcej przyjadą ? Quote
Recommended Posts