Irka Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Ozzik kulfonku - jadę dziś do Ciebie !!!! wybęckam ile wlezie i uszy natrę Quote
Irka Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 no i nie poszłam do Ozzika - słodzika :(:(:( choróbsko mnie z nóg zwaliło :( ale chociaż - jak Agula mówi - hop hopp hoop i do góry podrzucamy :) Quote
majuska Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 no to nie wiem Irka kto wczoraj prątkował, ale ja też zdycham:shake: Quote
Agula99 Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 Ja nie prątkowałam :) jam zdrowa jak tur i jutro pójdę 8 razy jak ten nowy nie polezie do domu!!! 7 razy to dla mnie nie nowość, ale czy 8 dam radę ;) Quote
rozio Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Ja łaziłem przez parę dni 24 razy/dobę góra dół po schodach z warczącymi 10 kg na rękach a i tak jeszcze na szmacie musiałem jeździć. I to na dodatek na własne życzenie :roll: Quote
Becia66 Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 rozio napisał(a):Ja łaziłem przez parę dni 24 razy/dobę góra dół po schodach z warczącymi 10 kg na rękach a i tak jeszcze na szmacie musiałem jeździć. I to na dodatek na własne życzenie :roll: a mówiłam poczekaj jeszcze. Tak to jest jak się starszych nie słucha ;:cool3: Quote
rozio Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Próbowałem przeczekać, ale dłużej już nie dało rady. Ula miała obiecane. Ale idzie ku lepszemu, młody zaczął już kojarzyć niektóre rzeczy :-) Jeszcze ze trzy tygodnie (do czasu aż będzie mógł chodzić na spacerki) i będzie elegancko. Quote
Becia66 Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 odezwał się potencjalny domek dla Oziiego, Nowosielce koło Sanoka. Przegadałam dzisiaj z Panią chyba z godzinę, hankasanok zaoferowała się zrobić wizytę przedadopcyjną. Jakieś światełko w tunelu jest :lol:. Quote
Irka Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 [quote name='Becia66']odezwał się potencjalny domek dla Oziiego, Nowosielce koło Sanoka. Przegadałam dzisiaj z Panią chyba z godzinę, hankasanok zaoferowała się zrobić wizytę przedadopcyjną. Jakieś światełko w tunelu jest :lol:. Ależ to piękna słoneczna wiadomość - trzymam kciuki ile wlezie :):) Ozziku-Guzziku może pojedziesz:) Quote
karolciasz28 Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Oo to ja też trzymam! Beciu jakbyś mogła to zapytaj gdzie pani Ozziego wypatrzyła ;). To zawsze dla nas wskazówka :). Quote
Gapka Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Ozi pieseczku żebyś do domku pojechał...Trzymam kciuki!:) Quote
majuska Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 A ja na szarym końcu przylazłam, ale dobrze, że wogóle;) oczywiście trzymam z całych sił, za pomyślny obrót sytuacji. Hanka dzięki za wizytę:loveu: Cudownie byłoby gdyby wreszcie coś ruszyło!! Quote
karolciasz28 Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Ozzi czekamy, czekamy na rozwój sytuacji. :) Ale byłoby super gdyby Ozzi zapoczątkował dobrą passę dla naszych psiurów. ;) :) Quote
figa33 Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 na szarym końcu to ja przylazłam... trzymam :thumbs: bardzo mocno Quote
rozio Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Co on jeszcze dzisiaj robi za tymi kratkami ? Sio do domu i to już ! ;) P.S. Jak tam ten domek ? Quote
karolciasz28 Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 rozio napisał(a): P.S. Jak tam ten domek ? Właśnie! Beciu no gadaj coś! ;) Quote
Agula99 Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 Ja też czekam na wieści. W sumie, to obie z Becią przemaglowałyśmy Panią, bo Państwo najpierw zadzwonili do mnie. Ale trzeba sprawdzić, a co z tego wyniknie??? Oby same pozytywne rzeczy, bo Ozik już tam czuje się osamotniony!!! Ozika wypatrzył syn Państwa, którzy mieli takiego samego pieska jak nasz Ozik ( a ja myślałam, że nasz jedyny niepowtarzalny ;) ), mówiła chyba na jakiej stronie, ale z wrażenia zapomniałam ;) Quote
karolciasz28 Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Agula99 napisał(a):Ja też czekam na wieści. W sumie, to obie z Becią przemaglowałyśmy Panią, bo Państwo najpierw zadzwonili do mnie. Ale trzeba sprawdzić, a co z tego wyniknie??? Oby same pozytywne rzeczy, bo Ozik już tam czuje się osamotniony!!! Ozika wypatrzył syn Państwa, którzy mieli takiego samego pieska jak nasz Ozik ( a ja myślałam, że nasz jedyny niepowtarzalny ;) ), mówiła chyba na jakiej stronie, ale z wrażenia zapomniałam ;) Jak mus to trza poczekać ;) Agula nasz Ozzi jest jedyny, oryginalny, niepowtarzalny, na pewno nie mieli takiego samego:cool3:;);) Quote
Agula99 Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 karolciasz28 napisał(a):Jak mus to trza poczekać ;) Agula nasz Ozzi jest jedyny, oryginalny, niepowtarzalny, na pewno nie mieli takiego samego:cool3:;);) No ja myślę, że nie, tylko tak im się powiedziało, nasz Ozik to echh co tu dużo mówić, to pies marzenie!!! :) Quote
Roszpunka Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Ja po wieści z wywieszonym językiem przybiegłam, a tu dalej nic nie wiadomo ;) Quote
Agula99 Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 Roszpunka napisał(a):Ja po wieści z wywieszonym językiem przybiegłam, a tu dalej nic nie wiadomo ;) To dlatego że taka opieszała jesteś z wyciąganiem tego gara do wróżenia!!! ;) Quote
Roszpunka Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Agula99 napisał(a):To dlatego że taka opieszała jesteś z wyciąganiem tego gara do wróżenia!!! ;) Ale ja nie umiem wróżyć :shake: Kociołek do rzucania uroków przeznaczony :diabloti: Quote
Recommended Posts