Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 602
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no i nie poszłam do Ozzika - słodzika :(:(:( choróbsko mnie z nóg zwaliło :( ale chociaż - jak Agula mówi - hop hopp hoop i do góry podrzucamy :)

Posted

Ja nie prątkowałam :) jam zdrowa jak tur i jutro pójdę 8 razy jak ten nowy nie polezie do domu!!! 7 razy to dla mnie nie nowość, ale czy 8 dam radę ;)

Posted

Ja łaziłem przez parę dni 24 razy/dobę góra dół po schodach z warczącymi 10 kg na rękach a i tak jeszcze na szmacie musiałem jeździć. I to na dodatek na własne życzenie :roll:

Posted

rozio napisał(a):
Ja łaziłem przez parę dni 24 razy/dobę góra dół po schodach z warczącymi 10 kg na rękach a i tak jeszcze na szmacie musiałem jeździć. I to na dodatek na własne życzenie :roll:

a mówiłam poczekaj jeszcze. Tak to jest jak się starszych nie słucha ;:cool3:

Posted

Próbowałem przeczekać, ale dłużej już nie dało rady. Ula miała obiecane. Ale idzie ku lepszemu, młody zaczął już kojarzyć niektóre rzeczy :-) Jeszcze ze trzy tygodnie (do czasu aż będzie mógł chodzić na spacerki) i będzie elegancko.

Posted

odezwał się potencjalny domek dla Oziiego, Nowosielce koło Sanoka. Przegadałam dzisiaj z Panią chyba z godzinę, hankasanok zaoferowała się zrobić wizytę przedadopcyjną. Jakieś światełko w tunelu jest :lol:.

Posted

[quote name='Becia66']odezwał się potencjalny domek dla Oziiego, Nowosielce koło Sanoka. Przegadałam dzisiaj z Panią chyba z godzinę, hankasanok zaoferowała się zrobić wizytę przedadopcyjną. Jakieś światełko w tunelu jest :lol:.

Ależ to piękna słoneczna wiadomość - trzymam kciuki ile wlezie :):) Ozziku-Guzziku może pojedziesz:)

Posted

A ja na szarym końcu przylazłam, ale dobrze, że wogóle;) oczywiście trzymam z całych sił, za pomyślny obrót sytuacji. Hanka dzięki za wizytę:loveu: Cudownie byłoby gdyby wreszcie coś ruszyło!!

Posted

Ja też czekam na wieści. W sumie, to obie z Becią przemaglowałyśmy Panią, bo Państwo najpierw zadzwonili do mnie. Ale trzeba sprawdzić, a co z tego wyniknie??? Oby same pozytywne rzeczy, bo Ozik już tam czuje się osamotniony!!!
Ozika wypatrzył syn Państwa, którzy mieli takiego samego pieska jak nasz Ozik ( a ja myślałam, że nasz jedyny niepowtarzalny ;) ), mówiła chyba na jakiej stronie, ale z wrażenia zapomniałam ;)

Posted

Agula99 napisał(a):
Ja też czekam na wieści. W sumie, to obie z Becią przemaglowałyśmy Panią, bo Państwo najpierw zadzwonili do mnie. Ale trzeba sprawdzić, a co z tego wyniknie??? Oby same pozytywne rzeczy, bo Ozik już tam czuje się osamotniony!!!
Ozika wypatrzył syn Państwa, którzy mieli takiego samego pieska jak nasz Ozik ( a ja myślałam, że nasz jedyny niepowtarzalny ;) ), mówiła chyba na jakiej stronie, ale z wrażenia zapomniałam ;)

Jak mus to trza poczekać ;)
Agula nasz Ozzi jest jedyny, oryginalny, niepowtarzalny, na pewno nie mieli takiego samego:cool3:;);)

Posted

karolciasz28 napisał(a):
Jak mus to trza poczekać ;)
Agula nasz Ozzi jest jedyny, oryginalny, niepowtarzalny, na pewno nie mieli takiego samego:cool3:;);)

No ja myślę, że nie, tylko tak im się powiedziało, nasz Ozik to echh co tu dużo mówić, to pies marzenie!!! :)

Posted

Roszpunka napisał(a):
Ja po wieści z wywieszonym językiem przybiegłam, a tu dalej nic nie wiadomo ;)

To dlatego że taka opieszała jesteś z wyciąganiem tego gara do wróżenia!!! ;)

Posted

Agula99 napisał(a):
To dlatego że taka opieszała jesteś z wyciąganiem tego gara do wróżenia!!! ;)

Ale ja nie umiem wróżyć :shake: Kociołek do rzucania uroków przeznaczony :diabloti: