Agula99 Posted February 27, 2012 Author Posted February 27, 2012 [quote name='Gapka']Ozi,kiedy Cię piesku ktoś wypatrzy...?[/QUOTE] oto jest pytanie??? Quote
Becia66 Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 (edited) nie pisalam wczesniej ale bylam sprawdzać w sobotę domek w Rzeszowie dla naszego Oziego. Niestety nie spełnia naszych oczekiwań. Kamienica na przeciwko dworca, zero miejsc spacerowych w najbliższej okolicy tylko beton i skwerki nawet nie do kupkania, na spacery dalsze nie ma co liczyć. A więc betonowe życie na wiecznej smyczy, zero biegania i szaleństw, tylko jedna wielka nuda w domu rencistów. Ozi ma inne potrzeby. Edited February 27, 2012 by Becia66 Quote
majuska Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Dzięki Beciu, że dźwignęłaś swoje osłabione choróbskiem ciało i pojechałaś sprawdzać dom, nikt nie sprawdzi tak jak TY :) Nie ten to inny, pocieszające jest to, że został wypatrzony w ogłoszeniach;) Quote
Agula99 Posted February 27, 2012 Author Posted February 27, 2012 Kurcze, tylko dlaczego nikt sensowny nie wypatrzy naszego Ozika?? To jest czysta słodycz, dziś tak ze mną szalał, wariował, cieszył się, on tak lgnie do człowieka, szkoda że nie ma choć jednego kumpla psa, z którym mógłby poszaleć, tak jak z Lukasem lub Nutką. Quote
Becia66 Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 (edited) Dzisiaj dzwonila do mnie jakaś pani z zapytaniem czy może wykorzystac zdjęcie Nutki do poszukiwań psa, który im zaginął podczas powodzi w Tarnobrzegu półtora roku temu :crazyeye:. Był ponoć identyczny jak nasza Nutka, ma obstawione wszystkie miejsca gdzie mógł trafić, powiadomione schroniska ale ślad po nim zaginął....jak i zdjęcia , które nie przetrwały powodzi. Edited February 28, 2012 by Becia66 Quote
karolciasz28 Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Czego to ludzie nie wymyślą.:roll: Quote
Agula99 Posted February 29, 2012 Author Posted February 29, 2012 Niestety Ozik się Państwu nie spodobał, echhh szkoda, a przecież ona taki śliczny, kochany...:( Quote
Irka Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Dlaczego Ozzik ma nadal wątek założony :(:(:( czyżby trzeba to rozumieć, jako fakt że go nadal nikt nie pokochał .... Tyle ludzi na świecie i NIKT nie pokochał jeszcze????? ( no minus Chińczycy, bo oni rzekomo .... nie traktują zwierząt poważnie ...) Quote
Agula99 Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 [quote name='Irka']Dlaczego Ozzik ma nadal wątek założony :(:(:( czyżby trzeba to rozumieć, jako fakt że go nadal nikt nie pokochał .... Tyle ludzi na świecie i NIKT nie pokochał jeszcze????? ( no minus Chińczycy, bo oni rzekomo .... nie traktują zwierząt poważnie ...)[/QUOTE] Ozik będzie miał zawsze wątek, tylko chciało by się na nim przeczytać, że już w fajnym domku, a tu....a Ozik strasznie linieje, nawet nie miałam go czasu dziś wyczesać. Quote
Agula99 Posted March 2, 2012 Author Posted March 2, 2012 Oziku, ciotka Irka obiecała cię jutro odwiedzić i pójdzie z tobą na spacerek :) Quote
Roszpunka Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Aż się nie chce wierzyć, że taki fajny chłopaczek jeszcze bez domku... Quote
Agula99 Posted March 2, 2012 Author Posted March 2, 2012 [quote name='Roszpunka']Aż się nie chce wierzyć, że taki fajny chłopaczek jeszcze bez domku...[/QUOTE] No właśnie Roszpunko, u Ciebie już coś ruszyło, a u nas dalej nic :( dlaczego????? Quote
Roszpunka Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 [quote name='Agula99']No właśnie Roszpunko, u Ciebie już coś ruszyło, a u nas dalej nic :( dlaczego?????[/QUOTE] Pewnie dlatego, że za zakrętem potwórz rowu na mnie czeka ;) Ale tak najzupełniej serio, to wszędzie adopcje stoją... Dwa szczylki w ciągu prawie dwóch miesięcy, to żaden ruch, tak na dobrą sprawę... Quote
Agula99 Posted March 2, 2012 Author Posted March 2, 2012 Mogłabyś znowu coś poczarować, może by coś to pomogło???? Quote
Roszpunka Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 [quote name='Agula99']Mogłabyś znowu coś poczarować, może by coś to pomogło????[/QUOTE] Zobaczę, co się da zrobić...:) Quote
Agula99 Posted March 2, 2012 Author Posted March 2, 2012 [quote name='Roszpunka']Zobaczę, co się da zrobić...:)[/QUOTE] Wyciągaj znowu ten stary kocioł i czyń swoją powinność :) Quote
Roszpunka Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 [quote name='Agula99']Wyciągaj znowu ten stary kocioł i czyń swoją powinność :)[/QUOTE] W niedzielny wieczór może znajdę odrobinę czasu na mieszanie w kotle ;) Quote
Becia66 Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 nie myślałam że Ozzik tyle posiedzi w przytulisku :shake:. Quote
Agula99 Posted March 2, 2012 Author Posted March 2, 2012 [quote name='Becia66']nie myślałam że Ozzik tyle posiedzi w przytulisku :shake:.[/QUOTE] Ja też myślałam że on szybciutko znajdzie domek, no takie kochane psisko. Quote
Roszpunka Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 [quote name='Becia66']nie myślałam że Ozzik tyle posiedzi w przytulisku :shake:.[/QUOTE] Dobrze mu u Was, to wczepił się pazurkami i siedzi. Wypędzimy gamonia, nic się nie martw ;) Quote
Agula99 Posted March 2, 2012 Author Posted March 2, 2012 [quote name='Roszpunka']Dobrze mu u Was, to wczepił się pazurkami i siedzi. Wypędzimy gamonia, nic się nie martw ;)[/QUOTE] Powiało optymizmem, jak ROszpunka obiecuje to tak musi być :) Quote
Roszpunka Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 [quote name='Agula99']Powiało optymizmem, jak ROszpunka obiecuje to tak musi być :)[/QUOTE] Oczywiście :stupid::stupid::stupid: Quote
Recommended Posts