Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 602
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

nie pisalam wczesniej ale bylam sprawdzać w sobotę domek w Rzeszowie dla naszego Oziego. Niestety nie spełnia naszych oczekiwań. Kamienica na przeciwko dworca, zero miejsc spacerowych w najbliższej okolicy tylko beton i skwerki nawet nie do kupkania, na spacery dalsze nie ma co liczyć. A więc betonowe życie na wiecznej smyczy, zero biegania i szaleństw, tylko jedna wielka nuda w domu rencistów. Ozi ma inne potrzeby.

Edited by Becia66
Posted

Dzięki Beciu, że dźwignęłaś swoje osłabione choróbskiem ciało i pojechałaś sprawdzać dom, nikt nie sprawdzi tak jak TY :) Nie ten to inny, pocieszające jest to, że został wypatrzony w ogłoszeniach;)

Posted

Kurcze, tylko dlaczego nikt sensowny nie wypatrzy naszego Ozika?? To jest czysta słodycz, dziś tak ze mną szalał, wariował, cieszył się, on tak lgnie do człowieka, szkoda że nie ma choć jednego kumpla psa, z którym mógłby poszaleć, tak jak z Lukasem lub Nutką.

Posted (edited)

Dzisiaj dzwonila do mnie jakaś pani z zapytaniem czy może wykorzystac zdjęcie Nutki do poszukiwań psa, który im zaginął podczas powodzi w Tarnobrzegu półtora roku temu :crazyeye:. Był ponoć identyczny jak nasza Nutka, ma obstawione wszystkie miejsca gdzie mógł trafić, powiadomione schroniska ale ślad po nim zaginął....jak i zdjęcia , które nie przetrwały powodzi.

Edited by Becia66
Posted

Dlaczego Ozzik ma nadal wątek założony :(:(:( czyżby trzeba to rozumieć, jako fakt że go nadal nikt nie pokochał .... Tyle ludzi na świecie i NIKT nie pokochał jeszcze????? ( no minus Chińczycy, bo oni rzekomo .... nie traktują zwierząt poważnie ...)

Posted

[quote name='Irka']Dlaczego Ozzik ma nadal wątek założony :(:(:( czyżby trzeba to rozumieć, jako fakt że go nadal nikt nie pokochał .... Tyle ludzi na świecie i NIKT nie pokochał jeszcze????? ( no minus Chińczycy, bo oni rzekomo .... nie traktują zwierząt poważnie ...)[/QUOTE]
Ozik będzie miał zawsze wątek, tylko chciało by się na nim przeczytać, że już w fajnym domku, a tu....a Ozik strasznie linieje, nawet nie miałam go czasu dziś wyczesać.

Posted

[quote name='Roszpunka']Aż się nie chce wierzyć, że taki fajny chłopaczek jeszcze bez domku...[/QUOTE]
No właśnie Roszpunko, u Ciebie już coś ruszyło, a u nas dalej nic :( dlaczego?????

Posted

[quote name='Agula99']No właśnie Roszpunko, u Ciebie już coś ruszyło, a u nas dalej nic :( dlaczego?????[/QUOTE]

Pewnie dlatego, że za zakrętem potwórz rowu na mnie czeka ;)

Ale tak najzupełniej serio, to wszędzie adopcje stoją... Dwa szczylki w ciągu prawie dwóch miesięcy, to żaden ruch, tak na dobrą sprawę...

Posted

[quote name='Becia66']nie myślałam że Ozzik tyle posiedzi w przytulisku :shake:.[/QUOTE]
Ja też myślałam że on szybciutko znajdzie domek, no takie kochane psisko.

Posted

[quote name='Becia66']nie myślałam że Ozzik tyle posiedzi w przytulisku :shake:.[/QUOTE]

Dobrze mu u Was, to wczepił się pazurkami i siedzi. Wypędzimy gamonia, nic się nie martw ;)

Posted

[quote name='Roszpunka']Dobrze mu u Was, to wczepił się pazurkami i siedzi. Wypędzimy gamonia, nic się nie martw ;)[/QUOTE]
Powiało optymizmem, jak ROszpunka obiecuje to tak musi być :)