Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 602
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rzadziej zaglądam na boguchwalskie wątki i jestem niemile zaskoczona... Ozi jeszcze u Was, Teri także...

Do domu chłopaki, dobrze, że się ociepli, bo chyba Wam ogonki do przytuliskowych budek przymarzły ;)

Posted

Roszpunka napisał(a):
Rzadziej zaglądam na boguchwalskie wątki i jestem niemile zaskoczona... Ozi jeszcze u Was, Teri także... )

Roszpunko wszystkie u nas, ani jednej adopcji od ponad miesiąca :shake:.

Posted

Becia66 napisał(a):
Roszpunko wszystkie u nas, ani jednej adopcji od ponad miesiąca :shake:.

Wiem... Nie odzywam się, ale jestem na bieżąco.
Pozostaje mieć nadzieje, że adopcje wkrótce ruszą - bo u nas też zastój, nawet na szczeniaki chętnych brakuje...

Posted

Ozik powinien dostać nagrodę, bo on jest takim pocieszycielem dla tych wszystkich naszych biednych, poszkodowanych suczek. Coś im szepnie do uszka, tyłeczkiem zakręci i już każda czuje się lepiej!! :multi: Kochane z niego psisko :p

Posted

Agula99 napisał(a):
Ozik powinien dostać nagrodę, bo on jest takim pocieszycielem dla tych wszystkich naszych biednych, poszkodowanych suczek. Coś im szepnie do uszka, tyłeczkiem zakręci i już każda czuje się lepiej!! :multi: Kochane z niego psisko :p

I tak powinien być reklamowany w ogłoszeniach ;)

Posted

majuska napisał(a):
Chyba wszyscy mają jakąś zimowa deprechę i nie potrafią pomyślec nawet o przygarnięciu zwierzęcia

Tak właśnie, deprecha, skąd ja to znam, święte słowa...Wy przynajmniej tego nie oglądacie na żywo...

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Ozik taki fajny jestes a ludzia nie masz

jejku jejku :shake::shake::shake: Ozik-lekki Mrozik dalej nie ma kanapy .... Agula !!!! obiecałaś ....:evil_lol::evil_lol: serce kroi mi się ... zerkam sobie na wątki wszystkie i strach mnie ogarnia, że nadal nikt nie przychodzi tych samotników do domów zabrać ... Dobrze, że mają Was - do głaskania, utulania i spacerków. Pozdrawiam :)

Posted

Oziku, czy ktoś tam wyczesał te twoje kudłaje, które układają ci się w ciekawe esy floresy??? Bo przez tego labka wczorajszego,to nawet nie było czasu kiedy, no nic, może jutro mi się uda :)