Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

majuska napisał(a):
To rozio pisał, że Ozi ma jakiś zmieniony "szczek"

może i rozi, coś mi się pokręciło ale ponieważ Irka jest co rano w przytulisku, jakoś padło na nią. Irka zwróć uwagę proszę czy Ozzi nie wygląda na chorego i co z tym jego szczekiem bo szczekał normalnie...

• Replies 602
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Becia66 napisał(a):
może i rozi, coś mi się pokręciło ale ponieważ Irka jest co rano w przytulisku, jakoś padło na nią. Irka zwróć uwagę proszę czy Ozzi nie wygląda na chorego i co z tym jego szczekiem bo szczekał normalnie...

dziewczyny :):):) bez paniki - rozio ma czasami trochę histeryczne nastroje co na Was przerzuca - Ozzi szczeka normalnie, nie pieje, nie kaszle - pozdrawia i na domek czeka ,,, żeby miły i kochany był - tak jak on w dotyku .. on taki milusi jest ...

Posted

karolciasz28 napisał(a):
Czyli Ozzi jest zdrowy? :)

Tak, a dzisiaj tak szalał, tak by się bawił, trochę poszalał z moim bratankiem i taki smutek u niego jak się wychodzi...

Posted

Agula - pamiętasz, że mi obiecałaś, że osobiście dopilnujesz by Ozzik Ozzik mały Mrozzik znalazł dom z wygodną kanapą .... ale nie za wysoką proszę - żeby mu się dobrze wskakiwało, bo nóżki ma nie najdłuższe ... Z bólem go zostawiam - jutro rano ostatni raz się widzimy a potem nie wiem kiedy ... oby nigdy, oby do domu Domu z wielkiej litery poszedł ...

Posted

Irka napisał(a):
Agula - pamiętasz, że mi obiecałaś, że osobiście dopilnujesz by Ozzik Ozzik mały Mrozzik znalazł dom z wygodną kanapą .... ale nie za wysoką proszę - żeby mu się dobrze wskakiwało, bo nóżki ma nie najdłuższe ... Z bólem go zostawiam - jutro rano ostatni raz się widzimy a potem nie wiem kiedy ... oby nigdy, oby do domu Domu z wielkiej litery poszedł ...

Irka, a czemu już nie będziesz odwiedzać przytuliska?:oops:

Posted

karolciasz28 napisał(a):
Irka, a czemu już nie będziesz odwiedzać przytuliska?:oops:

Będę czasem, ale rzadko .... bardzo dużo pracuję normalnie, łącznie z weekendami :-x:-x:-x noc mnie wygania i przygania ... ale teraz już będę sobie mogła a wszystkim poczytać - szkoda że nie ma kamerki w bidulcu to byśmy sobie też mogli oglądać ... :grins::grins::grins: w sumie to nigdy o tym nie myślałam, ale może by tak do gminy machnąć jakieś pismo, że nam tam jeszcze kamerki brakuje :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Agula99 napisał(a):
Dziś Ozik wpadł do Kajkowego bosku i ułożył się na jej kanapie, śmiesznie to wyglądało, widać, że chłopak marzy o kanapce (tylko nie z serem)

zorganizuję kanapkę dla Ozziego, tylko chyba trzeba ciut większą od Kajcinej..

Posted

Becia66 napisał(a):
zorganizuję kanapkę dla Ozziego, tylko chyba trzeba ciut większą od Kajcinej..

ooo super, on taki smętny siedzi...może choć ta kanapka go ucieszy!!!

Posted

Agula99 napisał(a):
Tiaa Irka i co jeszcze??? Chcesz nas mieć pod kontrolą 24 na dobę??? Ty potworze!!! Zapomnij!!! :)

NIEEEEEEE - tylko sobie tak wodze wyobraźni puściłam na widok naszego burmistrza jak czyta pismo, że teraz to kamerkę chcemy :):):) - oni i tak myślą o nas jak o lekko stukniętych z tymi naszymi "wymaganiami" a to by dopiero było :):):) - może by nawet w biuletynie gminnym napisali jak to się niektórym obywatelkom w d..... przewraca :)

Posted

Irka napisał(a):
może by nawet w biuletynie gminnym napisali jak to się niektórym obywatelkom w d..... przewraca :)

No właśnie komu tu się przewraca cooo??? hłe hłe hłe!!! Ty się tam nie staraj bo się jeszcze wystarasz ;) ale ja już wiem co Ty chcesz oglądać, zapędy Budrysa na kołdrę :);)

Posted

Ozi jest drań. Dzisiaj go przyuważyłem (bo się wracałem), że zdziera koc którym osłaniam na noc kojec Budrysa. Jutro późnym wieczorem go chyba zamknę (wystarczy wg mnie jak sobie od popołudnia pobiega) i osłonię kojce Kaji i Budrysa bo ma być zimno jak diabli i powiewa od strony Wisłoka.

Posted

rozio napisał(a):
Ozi jest drań. Dzisiaj go przyuważyłem (bo się wracałem), że zdziera koc którym osłaniam na noc kojec Budrysa. Jutro późnym wieczorem go chyba zamknę (wystarczy wg mnie jak sobie od popołudnia pobiega) i osłonię kojce Kaji i Budrysa bo ma być zimno jak diabli i powiewa od strony Wisłoka.

lepiej go zamknij bo i tak w nocy na mrozie nie lata po wybiegu, a biedny Budrys z Kajunią marzną. Te koce jednak się sprawdzają i jak pomyslę że dzisiaj będzie im tak centralnie dmuchać, to ...:shake:

Posted

Budrys trochę zastawiony płytą (nic mu nie będzie), a Kaja to cwaniara (w kubraczku chodzi) i daje sobie dobrze radę. Jutro pójdę z moim koło 21.00-22.00 to zamknę Oziego i zasłonię kojce całkowicie. W niedzielę Magda mówiła, że będzie koło 15 tej to to samo zrobię późnym wieczorem. Potem ma być cieplej.