Agula99 Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 barb napisał(a):A może je usunąć skoro sa takie beznadziejne? Nie wiem gdzie wyczytałaś, że piszemy że są beznadziejne?? Quote
barb Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Agula99 napisał(a):Nie wiem gdzie wyczytałaś, że piszemy że są beznadziejne?? No z masą błędow:angryy: i dlaczego piszesz o sobie w liczbie mnogiej :cool3: ? Quote
Dzika_Figa Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Przestańcie się awanturować, durne baby, bo taką chryję zrobię, że Wam uszami wyjdzie :mad: :evil_lol: Quote
figa33 Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 barb , nie denerwuj się , dziewczyny sprawdzają i dobrze , ja też byki walę i Becia mnie poprawia przekręcam nr telefonu , adresy mailowe , nawet nazwę miejscowości :evil_lol: i dobrze , że ktoś jeszcze patrzy , bo wiem ,że ogłoszenia są bardzo ważne , psiaki mają szansę wspólnie przecież zastanawiamy się nad ogólnym sensem tekstu , aby umieścić takie lub inne informacje , aby oddać cechy charakteru psiaka barb nie ma co się obrażać , to nic złego:lol: , robimy to dla psów , nie dla nas:lol: robisz super robotę kobito :lol: Quote
Roszpunka Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 No nie mogę... Takie kwasy w zgranej ekipie :shake: Chyba przyłączę się do Dzikiej Figi :mad: Quote
majuska Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Dzika_Figa napisał(a):Przestańcie się awanturować, durne baby, bo taką chryję zrobię, że Wam uszami wyjdzie :mad: :evil_lol: No!, a ja potem przyjdę i jeszcze poprawię:mad::lol: Quote
karolciasz28 Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 majuska napisał(a):No!, a ja potem przyjdę i jeszcze poprawię:mad::lol: No i co teraz zrobicie?:eviltong: Quote
Agula99 Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 Moje drogie, ja się wcale nie kłócę! Zadałam tylko pytanie :) Quote
Agula99 Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 karolciasz28 napisał(a):No i co teraz zrobicie?:eviltong: A nic Karolcia, ja nie mam w nawyku kłócić się na forum, a ponoć kto pyta nie błądzi :evil_lol::diabloti: Quote
barb Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Ja też sie nie kłocę tylko usiłuję wytłumaczyć, że wszystkie ogloszenia Oziego są z dokladnie takim tekstem i taką masa błędow. Tu przyklad. http://www.przygarnijzwierzaka.pl/ogloszenia/Ozi---slodki-przytulak-szuka-domu-id34173.html I nikogo to jakoś nie razilo. Az nagle u mnie. Jest mi zwyczajnie przykro. Chyba muszę odpocząć od ogloszeń i Dogo. Quote
barb Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 barb napisał(a):Ja też sie nie kłocę tylko usiłuję wytłumaczyć, że wszystkie ogloszenia Oziego są z dokladnie takim tekstem i taką masa błędow. Tu przyklad. http://www.przygarnijzwierzaka.pl/ogloszenia/Ozi---slodki-przytulak-szuka-domu-id34173.html I nikogo to jakoś nie razilo. Az nagle u mnie. Jest mi zwyczajnie przykro. Chyba muszę odpocząć od ogloszeń i Dogo. Tym bardziej, że od razu wyedytowałam w ogloszeniu ten (nie swój - lecz Majuski) "koślawy" jak określila Agula tekst a temat nie zostal zamknięty. Quote
majuska Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 barb napisał(a):Ja też sie nie kłocę tylko usiłuję wytłumaczyć, że wszystkie ogloszenia Oziego są z dokladnie takim tekstem i taką masa błędow. Tu przyklad. http://www.przygarnijzwierzaka.pl/ogloszenia/Ozi---slodki-przytulak-szuka-domu-id34173.html I nikogo to jakoś nie razilo. Az nagle u mnie. Jest mi zwyczajnie przykro. Chyba muszę odpocząć od ogloszeń i Dogo. Ja na przygarnij zwierzaka nie robiłam:obrazic::lol: Quote
Becia66 Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 (edited) majuska napisał(a):Ja na przygarnij zwierzaka nie robiłam:obrazic::lol: a ja w ogóle nie robię bom ciemna i jest mi z tym dobrze. :diabloti:, tzn. żem ciemna.:diabloti: Odnośnie imienia - od samego początku / jak ktoś zauważy/ używam imienia Ozzi, jakoś mi tak pasuje przez dwa zz bo z takim imieniem spotykałam się w realu.. Ale to przecież nieważne wszystko, mogę sobie pisać jak chcę, czyż nie ? Naprawdę sporadycznie sprawdzam ogłoszenia ale tylko po to, żeby upewnić sie czy namiary dobrze podane bo jedna cyferka zmienia wszystko. Nigdy nie czepiam się tekstu i dziękuję za każdy jaki jest i szczerze- to każdy mi sie podoba. Wtrącam się jedynie /sporadycznie/ kiedy uważam, że można coś dodać , co może zwiększyć atrakcyjność ogłoszenia. :lol: Edited February 6, 2012 by Becia66 Quote
figa33 Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 oj Beciu , wtrącaj się , wtrącaj , zawsze się lepiej czuję jak pilnujesz co i jak:lol: Quote
barb Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 majuska napisał(a):Ja na przygarnij zwierzaka nie robiłam:obrazic::lol: To do ktorego dalam link jest zrobione przez Siekową, ktorej wysłałaś tekst. :eviltong: Quote
Irka Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Ozzi ma doła - myśli sobie, że ma chyba za krótkie nóżki skoro nikt go dalej nie potrzebuje :sadCyber::sadCyber::sadCyber: Pluszowy już jest ... jakby tu może jeszcze trochę na wysokość urosnąć to coś by z tego było ???? :confused: Quote
Becia66 Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Irka napisał(a):Ozzi ma doła - myśli sobie, że ma chyba za krótkie nóżki skoro nikt go dalej nie potrzebuje :sadCyber::sadCyber::sadCyber: Pluszowy już jest ... jakby tu może jeszcze trochę na wysokość urosnąć to coś by z tego było ???? :confused: kiedy właśnie te jego nóżki są najbardziej rozbrajające...:loveu: Quote
karolciasz28 Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Becia66 napisał(a):kiedy właśnie te jego nóżki są najbardziej rozbrajające...:loveu: I oczęta:loveu: zresztą on jest cały bossski:loveu::lol: Quote
Becia66 Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Irka pisala na głównym że Ozzi dziwnie szczeka, a raczej piszczy...jejku, mam nadzieję że nie chory... Quote
Irka Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Becia66 napisał(a):Irka pisala na głównym że Ozzi dziwnie szczeka, a raczej piszczy...jejku, mam nadzieję że nie chory... ja ????? nic takiego nie pisałam ... z tego co pamiętam to pisałam, że ma krótkie nóżki i urosnąć chce .... O co chodzi??? Quote
majuska Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 To rozio pisał, że Ozi ma jakiś zmieniony "szczek" Quote
Recommended Posts