Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 602
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ozi coś smutny ostatnimi czasy, w szczególności jak się wychodzi. Przedtem szalał z Nutką, potem uwielbiał się z Lukasem, a teraz został sam, widać że mu smutno, niestety z Terrim się nie cierpią, szkoda!!!
Oziku, niech ktoś cię wreszcie pokocha!!! :)

Posted

Agula99 napisał(a):
Ozi coś smutny ostatnimi czasy, w szczególności jak się wychodzi. Przedtem szalał z Nutką, potem uwielbiał się z Lukasem, a teraz został sam, widać że mu smutno, niestety z Terrim się nie cierpią, szkoda!!!
Oziku, niech ktoś cię wreszcie pokocha!!! :)

Ja go kocham... ale niestety zabrać nie mogę :(

Posted

Roszpunka napisał(a):
Ja go kocham... ale niestety zabrać nie mogę :(

Eee tam Roszpunko, przecież się jeszcze jeden u Ciebie zmieści!! Wkomponujesz go między szafą a łóżkiem, albo łóżkiem a telewizorem, on może służyć za półeczkę do drinków ;)

Posted

Agula99 napisał(a):
Eee tam Roszpunko, przecież się jeszcze jeden u Ciebie zmieści!! Wkomponujesz go między szafą a łóżkiem, albo łóżkiem a telewizorem, on może służyć za półeczkę do drinków ;)

Ale by musiał w akwarium mieszkać ;)

To co, wysyłacie do mnie kogoś na PA :diabloti:?

Posted

Dzika_Figa napisał(a):
No właśnie jakimś cudem udało mi się nie być...

Bo niestety coraz więcej tych wątkow psiakow z Przytuliska...

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Owi Twoje futerko mam nadzieje daje rade

Ozik goni na spacerek, tyłeczkiem kręci i śpiewa: "my się zimy nie boimy hop sa sa, hop sa sa " :) ;)

Posted

Barb, nie wiem czy to ważne czy nie, ale ten początek trochę koślawo wyszedł ;), to jak ma na imię ten pies ???
"Ozie to cudny psiak znaleziony przez naszą wolontariuszką nad rzeką, ktoś przywiązał go do drzewa... MIał wielkie szczęście"

Posted

A mi chodziło o to, że barb chyba już przysypiała i to zdanie takie koślawe wyszło, łącznie z imieniem. Dla mnie on jest Ozi, a jak dla was to mi wsio rybka :)

Posted

Agula99 napisał(a):
A mi chodziło o to, że barb chyba już przysypiała i to zdanie takie koślawe wyszło, łącznie z imieniem. Dla mnie on jest Ozi, a jak dla was to mi wsio rybka :)

To dlatego chcesz mi go do akwarium wtrynić :evil_lol:

Posted

Agula99 napisał(a):
Aaaa Roszpunko, przejrzałaś moje niecne zamiary, ale przypominam że ja proponowałam go jako stolik do drinków :)

Ale ja już mam stolik do drinków. Poza tym zgodziłaś się na umieszczenie go w akwarium :diabloti:

Posted (edited)

Agula, tak sie sklada. że to nie ja jestem autorką tekstu...

majuska napisał(a):
Karolciu jakbys chciała to ja taki tekst spreparowałam do ogłoszeń :

Ozi - słodki przytulak szuka domu!

Ozi to młody cudny psiak znaleziony przez naszą wolontariuszką nad rzeką, ktoś przywiązał go do drzewa... MIał wielkie szczęście, trafil do naszego przytuliska, gdzie znalazł schronienie. Okazał sie być niesłychanie pogodnym, łagodnym i przyjacielskim pieskiem. Ma bardzo oryginalna urodę i ujmuje wszystkich swoim wspaniałym charakterem. Bardzo zależy nam na tym aby jak najszybciej znalazł kochający, dobry dom, bardzo potrzebuje kontaktu z człowiekiem. Jest zdrowy, odrobaczony i zaszczepiony, przebywa w przyutulisku w Boguchwale koło Rzeszowa.
kontakt: Agata , 797 297 201, mail. aga-b6@wp.p

Ale Twoją krytyke wzięłam pod uwagę i wpisałam Twój tekst z pierwszego postu wątku Oziego. Teraz będzie dobrze ?
http://www.morusek.pl/ogloszenie/92547/Ozie-wspanialy-rodzinny-psiak/

Edited by barb
Posted (edited)

Agula99 napisał(a):
Barb, nie wiem czy to ważne czy nie, ale ten początek trochę koślawo wyszedł ;), to jak ma na imię ten pies ???
"Ozie to cudny psiak znaleziony przez naszą wolontariuszką nad rzeką, ktoś przywiązał go do drzewa... MIał wielkie szczęście"

Mówisz masz: tekst wyedytowany - imię poprawione.

Edited by barb
Posted

Czy Pani , ktorej dzieci bawią się z Pako i która chciała małą suczkę - próbowałyście polecać Oziego ? Przecież on też jest dzieciolubny. Takie cudowne relacje ma z córkami Rozia.
Może wyslać jej fotki Ozusia na maila jeśli to możliwe i zaprosić Panią do Przytuliska ?

A może Pani zechcialaby wejść na Dogo i poznać jego wątek i ewentualnie Kaji ?

Posted

Barb, widzę, że Ty nie rozumiesz o co mi chodziło!! To nie była żadna krytyka i nie mówiłam żeby zmieniać tekst, bo tekst był super, tylko że w pierwszym zdaniu jest masa błędów!!! I dlatego Ci to pierwsze zdanie skopiowałam , o to chodziło!!!

Posted (edited)

Agula99 napisał(a):
Barb, widzę, że Ty nie rozumiesz o co mi chodziło!! To nie była żadna krytyka i nie mówiłam żeby zmieniać tekst, bo tekst był super, tylko że w pierwszym zdaniu temat jest masa błędów!!! I dlatego Ci to pierwsze zdanie skopiowałam , o to chodziło!!!

Wyedytowalam tekst a temat nadal na tapecie.
Czy wszystkie ogloszenia sa sprawdzane tak dokladnie ?
Bo mam wrażenie, że tylko moje.
Ja tam masy błędow nie widzę: błąd w imieniu Oziego i jedna literowka w słowie wolontariuszka.

Edited by barb
Posted

Agula99 napisał(a):

Barb, o to mi chodziło, o nic więcej, żebyś to poprawiła, nie rozumiem Ciebie, ani Twojego wzburzenia, gdzie Ty się tu dopatrzyłaś krytyki??? Albo, że tekst zły, chodziło mi o te drobne błędy, to wspomniałam, tak samo jak o numerze, tyle!