Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 602
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziś jak przyjechałam żeby wydać Lukasa, to Ozik siedział taki smutny, brudka zamarznięta, wogóle wszyscy wyglądali jak obraz nędzy i rozpaczy, Sonia zamarznięte rzęsy, Ozik pyszczek, Dziadzio też, Terrutek, Kaja się trzęsła jak osika, tragedia....kiedy się skończą te mrozy??? Ozik znou smutny, najpierw mu zabrali Nutkę, a teraz Lukasa....z Terrutkiem chyba się nie za bardzo zgadzają, bo zawsze mogli by razem pobiegać i się rozgrzać.

Posted

Agula99 napisał(a):
Dziś jak przyjechałam żeby wydać Lukasa, to Ozik siedział taki smutny, brudka zamarznięta, wogóle wszyscy wyglądali jak obraz nędzy i rozpaczy, Sonia zamarznięte rzęsy, Ozik pyszczek, Dziadzio też, Terrutek, Kaja się trzęsła jak osika, tragedia....kiedy się skończą te mrozy??? Ozik znou smutny, najpierw mu zabrali Nutkę, a teraz Lukasa....z Terrutkiem chyba się nie za bardzo zgadzają, bo zawsze mogli by razem pobiegać i się rozgrzać.

Agula przerażający ten opis, za każdym razem jak wychodzę ze swoją Mają na spacer i widzę jak jej zimno, to mnie normalnie rozdziera na myśl o tych wszystkich biedakach na mrozie...coś strasznego:shake::-(

Posted

majuska napisał(a):
Agula przerażający ten opis, za każdym razem jak wychodzę ze swoją Mają na spacer i widzę jak jej zimno, to mnie normalnie rozdziera na myśl o tych wszystkich biedakach na mrozie...coś strasznego:shake::-(

Wiem majuska, to jest okropne! :shake: choć i tak uważam, że u nas to mają bardzo dobrze, a te inne bidulki...:-( ale jak dzisiaj przyjechałam, żeby wydać Lukasa i ich zobaczyłam,to serce mi się scisnęło, te zamarznięte brudki, sopelki u brudek, a te rzęst Soni...niech ten koszmar się wreszcie skończy!!!!

Posted

to prawda , horror z tym mrozem ...
i trafia mnie jak ludzie mówią jaki to taki mróz zdrowy
no zdrowy , jak się ma ciepły kąt , ciepłą wodę i ciepłe jedzenie
szlag by to !

Posted

Dopiero teraz patrzę,myslę,rozmawiałam z kilkoma osobami ale tam jedynym rozwiązaniem jest znalezienie domu bo schron to nie rozwiazanie.Tylko skąd brać te domy??Kurcze jestem teraz uwiązana w pracy codziennie po 11 godzin i brakuje mi doby dosłaownie,Pytam,rozsyłam...echh...coraz więcej tych psich nieszczęść:(

Posted

Becia66 napisał(a):
Ozzi w kubraczku

Swietnie się Ozie prezentuje w tym kubraku.

A spacerowicze za siatką to może Rozio z ekipą z Przytuliska ? Tak misie wydaje, że to Terry, Kaja a ten największy to osobisty pies Rozia?