Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 602
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='karolciasz28']Ozi na co ty jeszcze czekasz to ja nie wiem;) Sru do chałupy:razz:[/QUOTE]

Tyle ogłoszeń i dalej cisza...

Posted

[quote name='Agula99']Jak zwykle super allegro, tylko dlaczego tam na zdjęciu jest Nutka??? he he he :)[/QUOTE]

o kurcze Nutka ? może się jeszcze nie przestawiło , bo to allegro po Nutce
mnie się Ozi wyświetla...

Posted

[quote name='figa33']o kurcze Nutka ? może się jeszcze nie przestawiło , bo to allegro po Nutce
mnie się Ozi wyświetla...[/QUOTE]

U mnie tez jest Ozie, tylko na jednym zdjęciu razem z Nutką.

Posted

Allegro Viki z mojego podpisu tez zostalo usunięte ale Nikaragua robila ponownie i na razie jest.

"usunięto mi kilka ogłoszeń na allegro, m. in Viki - wystawiłam raz jeszcze, zobaczymy co będzie http://allegro.pl/show_item.php?item=2055494167 "

I jeszcze fragment informacji z serwisu:

"Opłaty za usunięte aukcje zwracamy proporcjonalnie do czasu, przez który aukcja była widoczna w Serwisie."

Czyli kasę zwracają Figo ?

Posted

barb napisał(a):
Allegro Viki z mojego podpisu tez zostalo usunięte ale Nikaragua robila ponownie i na razie jest.

"usunięto mi kilka ogłoszeń na allegro, m. in Viki - wystawiłam raz jeszcze, zobaczymy co będzie http://allegro.pl/show_item.php?item=2055494167 "

I jeszcze fragment informacji z serwisu:

"Opłaty za usunięte aukcje zwracamy proporcjonalnie do czasu, przez który aukcja była widoczna w Serwisie."

Czyli kasę zwracają Figo ?

zobaczymy czy zwrócą , ale to nieważne

myślę ,że mogli najpierw wystosować ostrzeżenie ,że coś jest nie halo
coś wymyślę:razz:

Posted

Noo ja im dam Ozusia do budy i do kojca, po moim trupie!!! Ozi strasznie polubił się z Lukasem!! Tak wariują, bawią się, fajnie, bo się wybiegają. Miałam ich razem zostawić na jednym wybiegu, ale ich głównym celem jest zapłodnić jeden drugiego, więc każdy został na oddzielnym, a nóż by dzieci z tego były ;)

Posted

Becia66 napisał(a):
Dzwonił pan spod Przemyśla w sprawie Ozziego. Początek rozmowy obiecujący, dom z ogrodem ale w miarę kontynuacji wyszło że kojec z budą. :shake:

Jak znam Becię to zadała nieśmiertelne pytanie: A budkę pan ma jakąś dla niego?:cool3::evil_lol:

Posted

majuska napisał(a):
Czekaj, czekaj...jak to sie nazywa ..takie coś, co się na rower wsiada i na to się nogi daje???....:cool3::lol:

Czyżby Ozik był dzieckiem dwóch....??? ;)

Posted

majuska napisał(a):
Jak znam Becię to zadała nieśmiertelne pytanie: A budkę pan ma jakąś dla niego?:cool3::evil_lol:

majuska dokładnie tak było !!! :roflt::roflt::roflt: