Jump to content
Dogomania

Koksik znalazł dom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 95
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak to wiek swoimi prawami sie rządzi- troche łobuzuje, szaleje z kolegami i kolezankami- w szczególności uwielbia bawić się z Elzą. Basza jednak czasem nie daje rady i go odgania- jak na 70kg jego kondycja ma swoje granice :) Bo Koksik to istny żywioł i nie łatwo go zmęczyć jeśli się chce :)

Posted

Oj dziewczyny :) Aż łezka w oku się kręci.... Wszystkim dziękuję- dopiero wróciłam......A co się stało?

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!OD DZIŚ KOKSIK MA NOWY DOMEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Może niedługo doproszę się o zdjęcia.
Stało się nagle- rano telefon od Pani Gosi z Anacondy....I jest ktoś kto pokochał naszego malucha :)
Wsiadłam w pociąg i pojechałam kawalera przygotować.....
Nie miałam nawet kiedy napisać.
Bardzo dziękuję za Waszą aktywność, pomoc i wsparcie. Na wątku bazarkowym wypowiedzcie się jak inaczej możemy spożytkować uzbierane z bazarku pieniądze :) Mam już propozycje, podajcie swoje .

Posted

[quote name='Simena88']Ach i dziękuję monia&nero za wątek na fejsie - na szczęście nie jest już potrzebny :p[/QUOTE]
:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: ale super! Normalnie łezka mi się w oku zakręciła!!! Koksik znalazł swoich ludzi:multi::multi::multi::multi::multi:

• 3 weeks later...
Posted

Simeno,dzisiaj dopiero znalazłam wątek Koksika i cieszę sie bardzo,że chłopak znalazł dom.
Jak dobrze,że znalazłaś się wtedy na tej zapyziałej stacji i go zabrałaś.
Ale napisz proszę coś więcej o ludziach,którzy przygarnęli pieska,gdzie mieszkają,w domu
czy bloku.Czy Koksik się już zaaklimatyzował.
Napisz dużooooo,bardzo prosimy.

Koksio to śliczny piesek.

• 1 month later...
Posted

Cieszę się że są osoby podzielające moją radość.

Koksik ma się świetnie! jest u kochającej rodziny, bardzo porządnych ludzi.
Mieszkają oni w bloku , mimo to mają dla Koksika sporo miejsca :)

Ja mam kontakt do adoptującej rodziny ale póki co nie zadręczam pytaniami ponieważ całą adopcję poprowadziła Fundacja.

[quote name='azalia']Simeno,dzisiaj dopiero znalazłam wątek Koksika i cieszę sie bardzo,że chłopak znalazł dom.
Jak dobrze,że znalazłaś się wtedy na tej zapyziałej stacji i go zabrałaś.
Ale napisz proszę coś więcej o ludziach,którzy przygarnęli pieska,gdzie mieszkają,w domu
czy bloku.Czy Koksik się już zaaklimatyzował.
Napisz dużooooo,bardzo prosimy.

Koksio to śliczny piesek.