Jump to content
Dogomania

Koksik znalazł dom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Simena88']Jeden z poznańskich weterynarzy oszacował go na max 1,5 roku - i ja się zgadzam. Koks jeszcze jest "małym szczawiem", dopiero zaczyna mężnieć.
Dziś biegali , a raczej sunęli z Baszą po lodzie ;) Jest zabawa. Ostatnio okazało się też, że Koksik ma talent do skakania i chętnie biega za rowerem ....niestety była to przypadkowa Pani na spacerku- ale zawsze :)

ee, to faktycznie młodzieniec! :lol:

pozwolę sobie na małego offa:
zapraszam na bazarek dla czarka, który jest w BDT u Amnezji
http://www.dogomania.pl/threads/222003-Nie-bez-kozery-powiem-suuuper-do-09.02.2012r
piękna biżuteria czeka na nowego właściciela:)

• Replies 95
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No właśnie..... nie ukrywam że chciałabym już Koksa zaszczepić a potrzebne mi są fundusze.... Mam parę drobiazgów... pytanie- jak założyć bazarek? Kto pomoże? Temat też założyła mi dobra dusza, bo zależało mi na czasie( mnie by za długo szkolić i poprawiać :P )

Posted

ja nie bawię się w bazarki, bo nie mam na to czasu. Najlepiej znaleźć kogoś z okolicy, kto byłby gotów taki bazarek zrobić i osobiście przekazać mu fanty.
Może któraś z osób, która zagląda do Koksa miałaby ochotę wspomóc piesia bazarkiem...?

Posted

To takie przykre jak odchodzi od nas ukochany przyjaciel:-(, 4 lata temu też straciłam ukochanego pieska Kubusia, właśnie na początku lutego minęła 4 rocznica jego śmierci, ciagle o nim pamiętam i ciągle mi go brakuje:-(