Xiara Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 1w0na napisał(a):Dziękuje :eviltong: jutro nastepna partia fotek :cool3: Fajnie, czekamy :cool3: Quote
Cerber Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Witam Iwonko, co tam u Ciebie i Szamana i Kory??? Quote
1w0na Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 a bardzo... bardzo... dobrze ;) Wszyscy zdrowi :eviltong: a u ciebie? Quote
Cerber Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 1w0na napisał(a):a bardzo... bardzo... dobrze ;) Wszyscy zdrowi :eviltong: a u ciebie? u mnie tez luz :) dzieki :) Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 OMB Seter Irlandzki i Ratlerek :loveu: :loveu: normalnie trafiłam do raju :multi: uwielbiam i jedna i druga rase... napewno bede tu bardzo bardzo często zachwycać sie fotkami :loveu: :loveu: pozdrawiam :) Quote
1w0na Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 Ciesze się że ci się podobają, Setery i Ratlerki są (moim zdaniem) niezwykłą rasą ;) A oto Szamanek w wieku 3 miesięcy (Czyli pierwsze chwile z nami ;)) a to korcia :) Zaraz ide z nimi na dwór to popstrykam troche fotek komórką :cool3: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 jejq jakie cudności.... szamanek był slicznusi :loveu: no i teraz też jest :loveu: a Korusia to taka ksieżniczka mała :loveu: czekam z niecierpliwością na foteczki Quote
1w0na Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 Niestety pogoda była bardzo brzydka, zimna i bylo ciemno :(. Jutro zrobie z samego rana :cool3: Ale wkleje na ktorych dosc dobrze widac :diabloti: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 No rzeczywiście troche ciemne fotki zwłaszcza Szamana ale coś widać :D a mam dobry wzrok Korusia to mi strasznie moja Tine przypomina :loveu: Quote
1w0na Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 A wiesz ze mnie też? :eviltong: Dzisiejsza dostawa :evil_lol: Quote
1w0na Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 jeszcze będą zdjęcia, jak mi Koleżanka prześle, bo ona miała aparat ;) Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 alez to jest booooskie :loveu::loveu::loveu::loveu: widac jaka wielka miłość ich łączy :multi: No i te fotki mnie powaliły na kolana :loveu::loveu::loveu: cudowna jest... jak ja kocham takie maleństwa :loveu::loveu::loveu::loveu: PS. może moja Tina ma cos z ratlerka :roll: Quote
1w0na Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 Ciesze się że ci się odoba Korcia :eviltong: . Ale ona nie jest takim niewiniątkiem na jakiego wygląda bo potrafi złapać za nogawke :lol: Quote
furciaczek Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 ale spojzenie:loveu: :loveu: cudowne niewiniatko:loveu: :loveu: fajna doniczka hihi Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 1w0na napisał(a):Ciesze się że ci się odoba Korcia :eviltong: . Ale ona nie jest takim niewiniątkiem na jakiego wygląda bo potrafi złapać za nogawke :lol: to chyba wszystkie małe psikaki mają to do siebie ze łapią za nogawki :D moja Tina robi dokładnie to samo :diabloti: Quote
1w0na Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 Kora to łapie za nogawki budowlancow i gazownikow wtedy trzeba ja zamknac w pokoju. Jak ktoś przyjdzie nieznajomy i usiadzie przy stole to kora wchodzi na stol, pilnuje i niepozwala nic wziasc ze stolu :eviltong:. A mało tego potrafi wejść na regał (polke mam dość nisko wiec bez problemu wskoczy na fotel-> stol-> regal) i zjesc wszystkie ciastka w nocy jak wszyscy spia:evil_lol:. Tylko nie myśleć ze z tego powodu jest taka 'pulchniutka' :lol: , jest taka tylko dlatego bo jest wysterylizowana, a wiadomo ze psy wysterylizowane maja tendecje to tycia. :p Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Jest pulchniutka i śliczniutka :loveu: Moja Tina to zawsze lezy na łózku i czai:D jak gość się poruszy albo wstanie rzuca sie na stope :diabloti: przy tym robi masę krzyku :D Quote
Xiara Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 1w0na napisał(a):A mało tego potrafi wejść na regał (polke mam dość nisko wiec bez problemu wskoczy na fotel-> stol-> regal) i zjesc wszystkie ciastka w nocy jak wszyscy spia:evil_lol:. Spryciula :evil_lol: :evil_lol: Quote
1w0na Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 Oj i to jaka... ale niestety psina cierpi na Padaczke :-( . Quote
1w0na Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 No to są obiecane fotki ze spaceru :diabloti: późno, ale zawsze to coś :cool3: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 O kurde jak duzo fotek ze aż nie wiem która zacytowac normalnie.... ale piekne psiaki :loveu: Kochana dobrze wyczytałam ze Korcia ma padaczke? Quote
Recommended Posts