Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć

Mam na imię Iwona i pochodze z Warszawy. Jak każdy z nas, jestem szczęśliwą posiadaczką wspaniałego zwierzęcia jakim jest pies, a mało tego 2 psów. Szamana rasy Seter Irlandzki Mahoń w wielku 2 lat oraz Kory ratlerka 8 l. .
Galeria została założona na życzenie Luizy od Cerbera ;)

Szaman:

• Replies 70
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czesac Iworex :D:D to wy macie na osiedlu saluki????? suuuper, czemu ja o tym nigdy nie wiedziałam??? ja mam u siebie charcika włoskiego... jest swietny :)

wiesz co, zrob se bener i wstaw w podpisie z odylaczem do galerii i odwiedzaj inne galerie :D bedzie luz :)

Posted

pies (a właściwie sunia :P) saluki jest mojego Kumpla, czesto bedziecie mogli widziec na zdjeciach bo czesto z nim chodze z psem na spacery aby nasze psy mogly sie wybiegac :) bo jak wiadomo Saluki i Setery potrzebuje bardzo dużo ruchu :P.

Posted

Może nie na osiedlu, bo kolega mieszka ulice dalej... ale można tak powiedzieć ;), nawet kolega ma strone www swojej Dody (bo tak sie sunia nazywa) A strona tej suni to http://salukis.za.pl/ :)

Nawet ładnie ta fotka wyszła zrobiona telefonem komórkowym :).

Posted

Witaj Iwona na dogo:lol:
[quote name='1w0na']

Saluki stoi na głowie Twojemu psiakowi:)
[quote name='1w0na']

A on co za wyspe sobie znalazł?? Pazurki zamoczył i taka mina skwaszona:evil_lol:

Posted

to akurat kamień :lol:.
To zdjecie było robione nad wisłą.
A to zdjecie co sylrwia ustawiła jako pierwsze to Szaman w czasie lotu :jumpie:

Posted

furciaczek napisał(a):
dziendoberek:) dostalam cynk ze zobacze tu jakies cudenka:loveu: i musze przyznac ze moj informator sie niemylil:p
sliczne masz psiaczki:loveu:

a co Ty myslalas :D:D:D: wątpiłaś we mnie :P

Posted

Ojej co za fajne połączenie psich ras. :loveu: Ja bym się nie odwazyla posiadać setera i latlerka jedocześnie. :shake: Moja gordonka jest tak walnięta, że takiego maluszka by podeptała - nawet tego nie zauważając. :diabloti:

Wysciskaj psiska ode mnie! :p

Posted

Dzisiaj na spacerze moja Ika zobaczyła małego kundelka (wielkości latlerka - tyle że bardzo kudłatego). Odrazu zaczęła poruszać się bardzo "nisko" na nogach, robić co jakiś czas stójkę oraz charakterystycznie machać ogonem - na szczęście miałam ją zapiętą na smyczy. Bardzo powoli i ostrożnie zbliżała się do potencjalnego "zwierzęcego, kudłatego stffora" (na którego - jak mi się wydaje - chciała zapolować). Oj jak się uśmiałam, gdy nagle małe-kudłate zaczęło szczekać, a Ika zdezorientowana (i przerażona) chować się za mną. :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Więcej zdjęć! :loveu:

Posted

Ha ha... Tak Walentynkowe zdjecie :eviltong:
Nie latlerek tylko Ratrelek :lol:
Szaman zawsze jak widzi psa sie kladzie na ziemi, jak pies podejdzie to sie kladzie na plecach, a jak nie podchodzi to wstaje i leci to pieska merdajac ogonem :mdrmed: