Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Balbinka ur sie 9.wrzesnia 2011r. Przebywała w przytulisku. Razem ze swoim braciszkiem zostala zabrana do DT. Chłopczyk szybko znalazł dom ale Balbinka wciąż czeka!
Jest przesympatycznym maluchem, bardzo żywa, skora do psot i zabawy :) Uwielbia aportowac zabawki, zachowuje czystość juz w 90 %.
Bedzie niewielkim psiakiem. Jest juz 2 razy zaszczepiona. Niedługo ostatnia szczepionka. W DT mieszka z labradorką z która sie fantastycznie dogaduje. Odżywiana jest suchą karmą.

Posted

Kasiu piszesz że ona będzie niewielkim psem, ja jej nie widziałam i na tych zdjęciach wygląda na szczeniaka sporej rasy.
Może trzeba jej zrobić zdjęcie przy nodze jakoś? albo na rękach żeby było widać człowieka.

Posted

Spróbuje zrobic jej taka fotke przy nodze i przy mojej labradorce na stojaco. Jak byla maluska to wygladała jak kaukaz :) Ale wiemy jak wygladaja jej rodzice wiec nie moze byc duza pomimo, że teraz wygląda na szczenie "rasy" duzej ;) Kurcze moze bedzie średnia? Myśle ze tak do 15 kg, nie wiecej.
Czy mogłabym prosic weentualnie o pomoc w robieniu ogłoszen? Bo ja nie ogarniam tych portali. Zrobie w weekend zdjecia małej i wkleje :)

Posted

Mersi dobra kobietko :) Allegro wlasnie mi usunelo ogłoszenie-zgodnie z nowymi przepisami, i dobrze ze nie mozna juz kupowac obrozy za 500 zł+labrador gratis ale jak tu teraz ogłosic balbinke na allegro? Widzialam, ze sa wciaz jakies aukcje charytatywne....nie rozumie,,, ma za to tablice. I chyba Merys ja gdzies ogłaszała, tylko nie wiem gdzie :\

Posted

Kurcze juz sama nie wiem!!!! Ale rodzice wcale nie są duzi....no ale pewnie bedzie taka jak moja Kasta :) W ogłoszeniach chyba zaczne pisac ze bedzie średniej wielkosci bo mała to ona chyba jednak nie zostanie :P

• 3 months later...
  • 3 months later...