Agucha Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 Dorin91 napisał(a):Problem się rozwiązał - dzisiaj pekina odebrała właścicielka, uffff :) Z kolei Kloe z 81 postu wróciła do schroniska z lecznicy. Zaktualizowałam info w poście. Wiem, byłam na wątku i bardzo się cieszę! :) :) :) Hmmm, a u Kleo co konkretnie zmieniłaś? Quote
Dorin91 Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Agucha napisał(a):Wiem, byłam na wątku i bardzo się cieszę! :) :) :) Hmmm, a u Kleo co konkretnie zmieniłaś? No miejsce pobytu ;) I w tekście do ogłoszeń też poprawiłam tą informację Quote
Agucha Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 Kochani, kompletuje listę stron ogłoszeniowych. Wpisujcie te które znacie i wiecie, że jest z nich duży odzew. Dziękuję :) I nie zapominajcie o bazarku! Dzisiaj się kończy: http://www.dogomania.pl/threads/220667-lt-lt-ostatni-dzie%C5%84-gt-gt-otw%C3%B3rz-szaf%C4%99!-Na-d%C5%82ug...-09.01-22.01-22-00 Quote
sabinka40 Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Aguś, macie może w schronie czarnego spaniela? Znajmy mnie pytał, bo taki wlasnie odszedł i takiego chcą.... Quote
Agnieszka Co. Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 sabinka40 napisał(a):Aguś, macie może w schronie czarnego spaniela? Znajmy mnie pytał, bo taki wlasnie odszedł i takiego chcą.... Sabinka zapytaj na wątku spanieli w potrzebie http://www.dogomania.pl/threads/76073-Spaniele-do-adopcji/page143 Quote
Agucha Posted January 24, 2012 Author Posted January 24, 2012 Przypominam się :) Agucha napisał(a):Kochani, kompletuje listę stron ogłoszeniowych. Wpisujcie te które znacie i wiecie, że jest z nich duży odzew. Dziękuję :) Quote
Isiak Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Agucha, ale masz fajnego świniaczka w avatarku :) Quote
Agucha Posted January 24, 2012 Author Posted January 24, 2012 Isiak napisał(a):Agucha, ale masz fajnego świniaczka w avatarku :) Uwielbiam świniaczki a jak jeszcze są to świniaczki w czerwonych kaloszkach to już w ogóle! :lol: :loveu: :lol: Quote
Lili8522 Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Agucha napisał(a):Uwielbiam świniaczki a jak jeszcze są to świniaczki w czerwonych kaloszkach to już w ogóle! :lol: :loveu: :lol: Agucha nie poznałam Cię przez ten avatarek :evil_lol: Quote
Agucha Posted January 24, 2012 Author Posted January 24, 2012 Lili8522 napisał(a):Agucha nie poznałam Cię przez ten avatarek :evil_lol: Nie Ty pierwsza Aguś :lol: sabinka40 napisał(a):Aguś, macie może w schronie czarnego spaniela? Znajmy mnie pytał, bo taki wlasnie odszedł i takiego chcą.... Nic mi o tym nie wiadomo :) Quote
Bjuta Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 My mamy w Zabrzu! :) Tobiego Tobi jest 5 letnim spanielem, który do naszego schroniska trafił 2 lipca 2011 roku z ul.Fitelberga - oddała go jego tymczasowa opiekunka,która nie dawała sobie z nim rady. Tobi podobno jest nauczony pilnowania auta i wtedy nie chce nikogo wpuszczać i atakuje.Jest to psiak który lubi sobie porządzić - chociaż jest bardzo sympatycznie nastawiony i chętny na przytulanie :) https://picasaweb.google.com/114650921578160203091/Tobi7463?gsessionid=NVjQxbLjBpUKPU19fLwqbg i Kampa << poprzedni - index - następny >> Kamp (7213) - zaadoptuj wirtualnie >>> zaadoptowany wirtualnie: Mama Dorota Kamp jest kilkuletnim, spanielowaty psiakiem, który do schroniska trafił 29 grudnia 2010 roku z ul. 11-go Listopada po tym jak jego właścicielka trafiła do szpitala. Kamp ma charakter typowy dla spanieli,jest miłym psiakiem,jednak na wszystko sobie nie pozwoli i z reguły lubi też robić to na co on akurat ma w tym momencie ochotę. https://picasaweb.google.com/114650921578160203091/Kamp7213 Quote
sabinka40 Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Dzięki dziewczyny:calus: posłałam już, oby adoptowali....trzymam kciuki!!!!! Quote
Bjuta Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Ale by było super!!! (Chociaż to nie mikrusy!) :) Quote
Agucha Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 No więc i ja zaciskam kciuki za powodzenie :) Quote
Nilsson Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 [FONT=Georgia] [/FONT] [FONT=Georgia] Imię:Zula [/FONT] [FONT=Georgia] Płeć: Sunia [/FONT] [FONT=Georgia] Wiek: ok 5lat [/FONT] [FONT=Georgia]Waga: ok 6kg [/FONT] [FONT=Georgia]Miejsce: schronisko Cieszyn [/FONT] [FONT=Georgia] Numerek : [/FONT] [FONT=Georgia]Sterylizacja: nie [/FONT] [FONT=Georgia]Stosunek do dzieci: nie sprawdzono [/FONT] [FONT=Georgia]Stosunek do innych psów: pozytywny [/FONT] [FONT=Georgia]Stosunek do kotów: nie sprawdzony [/FONT] [FONT=Georgia]Dodatkowe informacje: Zula w schronisku jest ponad rok. [/FONT] [FONT=Georgia]Charakter: Łagodna ,spokojna ,grzeczna [/FONT] [FONT=Georgia]Kontakt:[/FONT][FONT=Georgia]782-717-771, dea2@op.pl , 508-063-271 [/FONT][FONT=Georgia]zofiakrystyna@poczta.onet.pl[/FONT] [FONT=Georgia] Wątek: Wydarzenie na FB: [/FONT] Quote
Agucha Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 Zulka wklejona. Czy ona ma ogłoszenia i gotowy tekst? [FONT=Georgia]Lista ogłoszeń: Tekst do ogłoszeń:[/FONT] Quote
Nilsson Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 (edited) [FONT=Georgia] [/FONT] [FONT=Georgia] Imię:Giwin [/FONT] [FONT=Georgia] Płeć: pies [/FONT] [FONT=Georgia] Wiek: 3-4lata [/FONT] [FONT=Georgia]Waga: ok 5 kg [/FONT] [FONT=Georgia]Miejsce: Schronisko Cieszyn [/FONT] [FONT=Georgia] Numerek : [/FONT] [FONT=Georgia]Sterylizacja: nie [/FONT] [FONT=Georgia]Stosunek do dzieci: nie sprawdzony [/FONT] [FONT=Georgia]Stosunek do innych psów: pozytywny [/FONT] [FONT=Georgia]Stosunek do kotów: nie sprawdzony [/FONT] [FONT=Georgia]Dodatkowe informacje: Po wizycie u fryzjera będzie śliczną biała psinką:) [/FONT] [FONT=Georgia]Charakter: [/FONT] [FONT=Georgia]Kontakt:[/FONT][FONT=Georgia]782-717-771, dea2@op.pl , 508-063-271 zofiakrystyna@poczta.onet.pl[/FONT] Ania 699 682 482 [FONT=Georgia] Wątek-nie ma [/FONT] Edited February 19, 2012 by Nilsson Quote
Nilsson Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 [quote name='Agucha']Zulka wklejona. Czy ona ma ogłoszenia i gotowy tekst? [FONT=Georgia]Lista ogłoszeń: Tekst do ogłoszeń:[/FONT] Niestety nie ma ogłoszeń,poproszę Zofiję ona może wejść do schroniska i jak coś się dowie to zaraz uzupełnimy. Quote
Agucha Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 Nilsson napisał(a):Niestety nie ma ogłoszeń,poproszę Zofiję ona może wejść do schroniska i jak coś się dowie to zaraz uzupełnimy. Dobrze :) W razie znalezienia domu przez jakiegoś psiaka - zgłaszajcie to tutaj. Dziękuję :) Quote
Nilsson Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 [FONT=Georgia] [/FONT] [FONT=Georgia] Imię:BOBIK [/FONT] [FONT=Georgia] Płeć: pies [/FONT] [FONT=Georgia] Wiek: 4lata [/FONT] [FONT=Georgia]Waga: ok 6kg [/FONT] [FONT=Georgia]Miejsce: Schronisko Cieszyn [/FONT] [FONT=Georgia] Numerek : [/FONT] [FONT=Georgia]Sterylizacja: nie [/FONT] [FONT=Georgia]Stosunek do dzieci: nie sprawdzono [/FONT] [FONT=Georgia]Stosunek do innych psów: pozytywny [/FONT] [FONT=Georgia]Stosunek do kotów: nie sprawdzono [/FONT] [FONT=Georgia]Dodatkowe informacje: [/FONT] Bobik jest malutkim kudłatym pieskiem. Gdy go znaleziono jego sierść była już mocno zaniedbana, a wielka skórzana obroża wskazuje na to, że maluch był trzymany na łańcuchu. Porządna kapiel, wyczesanie sierści i zadbanie o pieska sprawią, że bedzie naprawdę ślicznym kundelkiem. Ten mały piesek dobrze zaaklimatyzuje się w mieszkaniu czy domu, zwłaszcza że ma dopiero około 4 lata. [FONT=Georgia] [/FONT] [FONT=Georgia]Charakter: uległy[/FONT][FONT=Georgia] [/FONT] [FONT=Georgia]Kontakt:[/FONT][FONT=Georgia]782-717-771, dea2@op.pl , 508-063-271 zofiakrystyna@poczta.onet.pl[/FONT] Ania 699 682 482 [FONT=Georgia] Wątek: Wydarzenie na FB: nie ma Lista ogłoszeń:nie ma Tekst do ogłoszeń: [/FONT] Quote
Agnieszka Co. Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Mam nadzieję, że dobrze :) [FONT=Georgia] [/FONT][FONT=Georgia]Foto: [/FONT] [FONT=Georgia] Imię: Tequila [/FONT] [FONT=Georgia] Płeć: sunia [/FONT] [FONT=Georgia] Wiek: nie więcej niż 2 latka [/FONT] [FONT=Georgia]Waga: 3kg [/FONT] [FONT=Georgia]Miejsce: Żywiec[/FONT][FONT=Georgia] [/FONT][FONT=Georgia]Sterylizacja: nie/ ale do adopcji pójdzie po sterylizacji, której koszty pokryje nowy domek [/FONT] [FONT=Georgia]Stosunek do dzieci: ok [/FONT] [FONT=Georgia]Stosunek do innych psów: ok [/FONT] [FONT=Georgia]Stosunek do kotów: nie wiem [/FONT][FONT=Georgia]Dodatkowe informacje: sunia zdrowa, czeka na sterylizację i czyszczenie ząbków. [/FONT][FONT=Georgia]Charakter: wesoła, kontaktowa[/FONT] [FONT=Georgia] Wątek:[/FONT] http://www.dogomania.pl/threads/221342-Tequilka-mikro-chihuahua-szuka-kochaj%C4%85cego-domku Tequilka już w nowym domu :) Quote
Agucha Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 Agnieszka Co. napisał(a):Tequilka już w nowym domu :) Super! :) :) :) Quote
monika55 Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Imie - Tin-tin Płeć pies Wiek - ok 3 lat Waga - ok 4kg Miejsce schronisko Jastrzębie Zdr ,Śląsk Stosunek do dzieci nieznany. Kontakt 507176898 Wątek http://www.dogomania.pl/threads/2202...rzeżyje-zimę Quote
Agucha Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 monika55 napisał(a):Imie - Tin-tin Płeć pies Wiek - ok 3 lat Waga - ok 4kg Miejsce schronisko Jastrzębie Zdr ,Śląsk Stosunek do dzieci nieznany. Kontakt 507176898 Wątek http://www.dogomania.pl/threads/2202...rzeżyje-zimę według szablonu proszę, bo te info już mamy ;) dodatkowe info, kastracja, choroby, charakter. Quote
Dorin91 Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Dorin91 napisał(a): [FONT=Georgia]Foto: [/FONT] [FONT=Georgia] Imię: Amber [/FONT] [FONT=Georgia] Płeć: pies [/FONT] [FONT=Georgia] Wiek: ok. 9 lat [/FONT] [FONT=Georgia]Waga: 5,4kg [/FONT] [FONT=Georgia]Miejsce: schronisko w Sosnowcu [/FONT] [FONT=Georgia] Numerek : 520/661 [/FONT] [FONT=Georgia]Sterylizacja: tak [/FONT] [FONT=Georgia]Stosunek do dzieci: nie sprawdzono [/FONT] [FONT=Georgia]Stosunek do innych psów: łagodny w stosunku do innych psów - albo je zaczepia, albo ignoruje[/FONT][FONT=Georgia] [/FONT] [FONT=Georgia]Stosunek do kotów: nie sprawdzono [/FONT] [FONT=Georgia]Dodatkowe informacje: [/FONT]Trafił do schroniska 30.11.2011 jako znajda z ulicy. Jest zaszczepiony i odrobaczony. Miał zrobione badania krwi i USG które nie wykazały nic niepokojącego.Nie radzi sobie w schronisku - jest smutny i wychudzony [FONT=Georgia]Charakter: [/FONT]Bardzo spokojny, zrównoważony pies, który będzie świetnym towarzyszem. Łagodny i przyjacielski w stosunku do ludzi. Jest grzeczny i ładnie chodzi na smyczy. Na spacerze chętnie obsikuje wszystkie napotkane krzaki.[FONT=Georgia] [/FONT] [FONT=Georgia]Kontakt: [/FONT]Monika - 660 756 993, Cytrynka0405@interia.pl [FONT=Georgia] Wątek: http://www.dogomania.pl/threads/221023-Amber-MIKROdziadek-czeka-na-drug%C4%85-szans%C4%99... Wydarzenie na FB: brak Lista ogłoszeń: na razie brak Tekst do ogłoszeń:[/FONT] "Amber to ok. 9-letni pies, który trafił do schroniska 30.11.2011 jako znajda z ulicy. Jest małym psiakiem - waży 5,4 kg. To bardzo spokojny, zrównoważony pies, który będzie świetnym towarzyszem. Jest łagodny i przyjacielski w stosunku do ludzi. Dobrze dogaduje się także z innymi psami - albo zaczepia je do zabawy, albo ignoruje. Jest grzeczny i ładnie chodzi na smyczy. Mimo nienajmłodszego już wieku stan zdrowia psa jest dobry - miał zrobione badania krwi i USG które nie wykazały nic niepokojącego. Jest także zaszczepiony, odrobaczony i wykastrowany. Amber to sympatyczny, uroczy dziadek, który nie radzi sobie w schronisku - jest wychudzony i smutny. Czeka na drugą szansę, czeka aż zjawi się ktoś, kto pokocha go bezwarunkowo i na zawsze. Będzie wiernym kompanem człowieka, który tą szansę mu podaruje. Warunkiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej oraz możliwość przeprowadzenia wizyty przed- i poadopcyjnej." Amberek na czas tych strasznych mrozów trafił na DT do naszej wolontariuszki. Wieści i zdjęcia na wątku :) Quote
Recommended Posts