Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Miałam zacząć trochę wcześniej, nie wiem czemu jakoś nie mogłam się do tego zabrać :) Aktualnie Borys ma 1 rok i prawie 2 miesiące. Jest w typie spanielka. Urodził się 9 listopada 2010 roku. Mam całą masę jego zdjęć więc będzie co pokazywać :) Zapraszam do oglądania i komentowania ;) Oczywiście my też chętnie odwiedzimy blogi innych psiaków :razz:

Na początek zdjęcia z dzieciństwa - około 8 tygodni.

Na jednym ze zdjęć jest także nasz kot - Kiara. To było ich pierwsze spotkanie :)

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Fakt, jak był mały dużo osób go porównywało z beaglem ;)

Z kotem na początku było ciężko się dogadać, ale jest coraz lepiej, co widać na zdjęciach ;)

Dziękujemy za odwiedziny! :D

Haaha muszę się pochwalić, że wygrałam w konkursie legowisko dla psiaka, więc niedługo Borysiak dostanie spóźniony prezent pod choinkę ! :lol: :cool3:

Edited by borysova
Posted

Illusion napisał(a):
Ale bardziej kojarzy mi się z beaglem niż jakimś spanielem :).

Mi również :) Jak tylko spojrzałam w bannerek, to od razu na myśl mi przeszła mieszanka beagle'a lub innego gończego gładkowosego ;)
Będziemy zaglądać ;)

Posted

Na pewno mu się przyda, bo aktualne jest... w nie najlepszym stanie :D

Zdjęcia z jesiennego spacerku :)

Na ostatnim kazałam mu usiąść pod tym jakże ładnym krzaczkiem i poczekać do zdjęcia :D Nie był zbyt szczęśliwy że musi siedzieć bez ruchu ale jakoś wytrzymał :D

Posted

[quote name='Asia&Luna']to od razu na myśl mi przeszła mieszanka beagle'a lub innego gończego gładkowosego ;)
[/QUOTE]
Ja też jak pierwszy raz go zobaczyłam to sobie pomyślałam "o jaka urocza mieszanka gończego" :loveu:

Posted

Dziękujemy :)

W takim razie teraz psio-kocia sesyjka:

Borys uwielbia lizać uszy :D Zarówno ludziom jak i zwierzętom ;) Wasze psy też tak mają, czy tylko mój ma takie dziwne przyzwyczajenia?

Posted

[quote name='borysova']To zdaje się jest trawka dla kota, którą sadzimy na balkonie :D Oj nie gardzi niczym poza swoją suchą karmą niestety ;)[/QUOTE]
Najwyraźniej zielsko smaczniejsze od karmy :D
A próbowałaś dodawać coś do suchej? Np dolać odrobinę oleju lub oliwy, widzę, że chętnie je jogurty to możesz dodać trochę naturalnego do michy z karmą ;)

Posted

Nie pamietam :P Ale z pewnością nie najlepsza :D Ale on na prawdę uwielbia fizykę - zjadł też kawałek mojego zeszytu :o Na biurku leżały różne - wybrał fizykę :D

Posted

borysova napisał(a):
Nie pamietam :P Ale z pewnością nie najlepsza :D Ale on na prawdę uwielbia fizykę - zjadł też kawałek mojego zeszytu :o Na biurku leżały różne - wybrał fizykę :D

coś w tym musi być :D.....