sylwija Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Patmol napisał(a):super że w DT to samo chciałam napisać :) w ogóle z opisu wygląda na bardzo kontaktowego i mądrego psiaka. i grzeczny taki ;) Quote
pola53 Posted January 20, 2012 Author Posted January 20, 2012 cisowianka napisał(a):Witam jestem na zaproszenie sylwija :* Jestem też w Klubie Wytrwałych Baloniarek :) mogę dokonać na razie jednorazowej niewielkiej wpłaty. Za każdy grosz będę niezmiernie wdzięczna :loveu: Tym bardziej, że płacę stałe deklaracje na kilka piesków i utrzymuję niezłe stado własnych psów i kotów. Po prostu już nie wyrabiam, a żadnemu psiakowi nie umiem zawiesić, czy zabrać deklaracji, bo wszystkie potrzebują pomocy. Quote
Enigma79 Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Skoro psiurek już w DT, to może powpłacamy pieniążki na karmę ? Poproszę o nr konta w PW :) Quote
pola53 Posted January 20, 2012 Author Posted January 20, 2012 Enigma79 napisał(a):Skoro psiurek już w DT, to może powpłacamy pieniążki na karmę ? Poproszę o nr konta w PW :) Już się robi, dzięki :loveu: Quote
uczeń czarnoksieżnika Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Dzieki Sylwia za zaproszenie...niestety w tym miesiącu nie dam rady ale w lutym możecie ma mnie liczyć. Na pewno dołoże się do karmy czy weta, jak będzie trzeba ;) Quote
some Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 polu jestes wielka! wspaniala akcja! kamien spadl mi z serca, chociaz na jakis czas. ja tez poprosze na pw dane do konta, trzymaj sie Nuki ! Quote
pola53 Posted January 20, 2012 Author Posted January 20, 2012 some napisał(a):polu jestes wielka! wspaniala akcja! kamien spadl mi z serca, chociaz na jakis czas. ja tez poprosze na pw dane do konta, trzymaj sie Nuki ! Wysłałam PW, bardzo dziękuję :). Dzwoniłam przed chwilą, piesek został sam na pół godziny i nic nie narozrabiał. Jest bardzo grzeczny. Moja szefowa zgodziła się, żeby psinka chodziła z tymczasowym Panem do pracy, więc będą z sobą długo i wzajemnie będą sobie umilać życie :). Myślę, że zwierzę jest na tyle inteligentne, że nie zamieni spania na posłaniu w cieple na legowisko w trawie, pod gołym niebem. Będę go odwiedzać jak tylko będę mogła. We wtorek zabiorę go do veta, na pewno ma pchły, bo się drapie i próbuje wygryzać, Muszę go też odrobaczyć. Zęby ma zdrowe, nie są starte, choć lekko zażółcone u nasady. No ale ja nie jestem specjalistą :). Some, i ja będę spała spokojnie, bo myślałam o nim cały czas jak padał deszcz i było zimno. Moje grzały doopki pod dachem a on biedny leżał w tej trawie i patrzył na przejeżdżające auta z nadzieją, że 'państwo' (sz.........g by ich trafił) po niego wrócą. Quote
sylwija Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 najważniejsze, że nie straciła zaufania do ludzi :) Quote
pola53 Posted January 20, 2012 Author Posted January 20, 2012 uczeń czarnoksieżnika napisał(a):Dzieki Sylwia za zaproszenie...niestety w tym miesiącu nie dam rady ale w lutym możecie ma mnie liczyć. Na pewno dołoże się do karmy czy weta, jak będzie trzeba ;) Będziemy wdzięczni, ten miesiąc już się kończy. Jak córcia przyjedzie wystawimy jakiś bazarek, trochę może uda nam się uzbierać. Po feriach ściągnę może koleżanki .... . Wszystkie wpłaty i rozchody będę dokumentować w pierwszym poście. Quote
some Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 zaprosilam na wydarzenie na facebooku 170 osób , moj maz udostepnil na swojej tablicy wydarzenie, ktore bedzie widzialo jakies 900 osob z calej Polski! Quote
pola53 Posted January 20, 2012 Author Posted January 20, 2012 sylwija napisał(a):najważniejsze, że nie straciła zaufania do ludzi :) To jednak facet :). No, ja też się dziwię. Ale Pana Tadzia psy kochają, na pewno obie moje. Więc i Nuki powinien złapać z nim dobry kontakt. Quote
sylwija Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 ech, to tylko literówka, bo myślę o tej husky, co zaginęła - http://www.dogomania.pl/threads/221293-Vitanii-dzika-chora-sunia-zabrana-w-ostatniej-chwili!-ZAGINELA!!! Quote
kkasiiiar Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 zapraszam na bazarek: Ciuchland do potęgi między innymi DIVERS, OLIVER, ORSEY i wiele innych w tym kiecki balowe !! Prosimy o podnoszenie, rozsyłanie i zakupy :smile: http://www.dogomania.pl/threads/2214...01-ZAPRASZAMY-! Quote
Paja Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Jestem na zaproszenie sylwiji pomyśle jak mogę pomóc-może ogłoszenia? Quote
pola53 Posted January 20, 2012 Author Posted January 20, 2012 Paja napisał(a):Jestem na zaproszenie sylwiji pomyśle jak mogę pomóc-może ogłoszenia? Było by fajnie. Ma wydarzenie na FB i wątek na forum Huskich, ale ogłoszeń nie. Będziemy z Nukim wdzięczni. Quote
Kirke69 Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 sylwija napisał(a):wątek na forum shusky - http://forum.shusky.pl/viewtopic.php?p=113574#113574 Widzę że mnie ubiegłaś :evil_lol: Pokazuj się chłopaku, może ktoś wypatrzy... Quote
Agula99 Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Niech wypatrzy szybciutko, szybciutko :) Quote
Paja Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 No to cioteczki potrzebny jest dobry tekst..,a fotki poszukam na watkach..no i na kogo tel.. Jak to będzie to zrobię mu ogłoszonka Quote
pola53 Posted January 20, 2012 Author Posted January 20, 2012 (edited) Paja napisał(a):No to cioteczki potrzebny jest dobry tekst..,a fotki poszukam na watkach..no i na kogo tel.. Jak to będzie to zrobię mu ogłoszonka Nowe, lepsze fotki będą w przyszłym tygodniu bo jutro i w niedzielę mam zajęcia i całe dnie nie będzie mnie w domku. Numer telefonu podam Ci na PW. Edited January 20, 2012 by pola53 Quote
uczeń czarnoksieżnika Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 To Ja też podniosę cię wysoko, przystojniaku ;) Quote
pola53 Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 Dowiedziałam się dzisiaj sporo nowych rzeczy o Nukim, który tak naprawdę był nazywany Misiem i na to imię reaguje. Pan Robert obiecał wejść na Dogo i opisać psiaka. Dzwoniłam dziś do P. Tadzia. Piesek przespał ślicznie noc, był kilka razy na spacerku. Jest bardzo grzeczny, nie ciągnie na smyczy, staje, kiedy człowiek się zatrzymuje :). Dziś idzie do pracy na noc :). Nie chce uciekać a to najważniejsze. Idę się przygotować do zajęć i spać bo o 5.00 pobudka. Quote
uczeń czarnoksieżnika Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Grzeczny z niego chłopak :) Quote
Recommended Posts