Jump to content
Dogomania

Pies w typie Husky - Misio - we wspaniałym domku w Koszalinie :)

Recommended Posts

Posted

cisowianka napisał(a):
Witam jestem na zaproszenie sylwija :* Jestem też w Klubie Wytrwałych Baloniarek :) mogę dokonać na razie jednorazowej niewielkiej wpłaty.

Za każdy grosz będę niezmiernie wdzięczna :loveu: Tym bardziej, że płacę stałe deklaracje na kilka piesków i utrzymuję niezłe stado własnych psów i kotów. Po prostu już nie wyrabiam, a żadnemu psiakowi nie umiem zawiesić, czy zabrać deklaracji, bo wszystkie potrzebują pomocy.

Posted

some napisał(a):
polu jestes wielka! wspaniala akcja! kamien spadl mi z serca, chociaz na jakis czas. ja tez poprosze na pw dane do konta, trzymaj sie Nuki !

Wysłałam PW, bardzo dziękuję :).

Dzwoniłam przed chwilą, piesek został sam na pół godziny i nic nie narozrabiał. Jest bardzo grzeczny. Moja szefowa zgodziła się, żeby psinka chodziła z tymczasowym Panem do pracy, więc będą z sobą długo i wzajemnie będą sobie umilać życie :).

Myślę, że zwierzę jest na tyle inteligentne, że nie zamieni spania na posłaniu w cieple na legowisko w trawie, pod gołym niebem. Będę go odwiedzać jak tylko będę mogła.

We wtorek zabiorę go do veta, na pewno ma pchły, bo się drapie i próbuje wygryzać, Muszę go też odrobaczyć. Zęby ma zdrowe, nie są starte, choć lekko zażółcone u nasady. No ale ja nie jestem specjalistą :).

Some, i ja będę spała spokojnie, bo myślałam o nim cały czas jak padał deszcz i było zimno. Moje grzały doopki pod dachem a on biedny leżał w tej trawie i patrzył na przejeżdżające auta z nadzieją, że 'państwo' (sz.........g by ich trafił) po niego wrócą.

Posted

uczeń czarnoksieżnika napisał(a):
Dzieki Sylwia za zaproszenie...niestety w tym miesiącu nie dam rady ale w lutym możecie ma mnie liczyć. Na pewno dołoże się do karmy czy weta, jak będzie trzeba ;)

Będziemy wdzięczni, ten miesiąc już się kończy. Jak córcia przyjedzie wystawimy jakiś bazarek, trochę może uda nam się uzbierać. Po feriach ściągnę może koleżanki .... . Wszystkie wpłaty i rozchody będę dokumentować w pierwszym poście.

Posted

zaprosilam na wydarzenie na facebooku 170 osób , moj maz udostepnil na swojej tablicy wydarzenie, ktore bedzie widzialo jakies 900 osob z calej Polski!

Posted

sylwija napisał(a):
najważniejsze, że nie straciła zaufania do ludzi :)

To jednak facet :). No, ja też się dziwię. Ale Pana Tadzia psy kochają, na pewno obie moje. Więc i Nuki powinien złapać z nim dobry kontakt.

Posted

Paja napisał(a):
Jestem na zaproszenie sylwiji pomyśle jak mogę pomóc-może ogłoszenia?

Było by fajnie. Ma wydarzenie na FB i wątek na forum Huskich, ale ogłoszeń nie. Będziemy z Nukim wdzięczni.

Posted (edited)

Paja napisał(a):
No to cioteczki potrzebny jest dobry tekst..,a fotki poszukam na watkach..no i na kogo tel..

Jak to będzie to zrobię mu ogłoszonka

Nowe, lepsze fotki będą w przyszłym tygodniu bo jutro i w niedzielę mam zajęcia i całe dnie nie będzie mnie w domku. Numer telefonu podam Ci na PW.

Edited by pola53
Posted

Dowiedziałam się dzisiaj sporo nowych rzeczy o Nukim, który tak naprawdę był nazywany Misiem i na to imię reaguje. Pan Robert obiecał wejść na Dogo i opisać psiaka.

Dzwoniłam dziś do P. Tadzia. Piesek przespał ślicznie noc, był kilka razy na spacerku. Jest bardzo grzeczny, nie ciągnie na smyczy, staje, kiedy człowiek się zatrzymuje :). Dziś idzie do pracy na noc :). Nie chce uciekać a to najważniejsze. Idę się przygotować do zajęć i spać bo o 5.00 pobudka.