Guest Kamcia_14 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Jaki Oscarek Cool :loveu:. A jaki przystojny i modny :evil_lol:. Quote
Xiara Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='Kamcia_14'] Jaki Oscarek Cool :loveu:. A jaki przystojny i modny :evil_lol:. No dokładnie :cool3: Quote
Guest aneta_w Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Matko.. jak mnie tu dawno nie było. A oto obiecane zdjęcia Saby :) Słodko :) Quote
Guest aneta_w Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Podczas ferii spotkało nas zaskoczenie. Otóż Saba urodziła szczeniaczki. Są cudowne, ale są też jak plaga. Najlepszym rozwiązaniem byłoby je uśpić, bo po co kolejne kundelki na tym świecie? :-( Ale sumienie nam na to nie pozwala :shake: Szczeniurki są cudowne.. Trzy czarnawe i jeden brązowy :lol: :loveu: Narazie nie mam zdjęć, ale obiecuję że niedługo się pojawią. A teraz zadanie: MUSZę IM ZNALEść DOM! Quote
Crazy Lab Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 śliczne te szczeniaczki... juz nie mogę się doczekać kiedy je zobacze;) będziemy mogły porobić nowe zdjęcia:multi: Quote
Xiara Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Witam! Cudne te szczeniaczki :loveu: :loveu: Quote
Guest aneta_w Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Nowe zdjęcia. Maluchy rosną :D i świetnie się mają :D Teraz mają po dwa tygodnie. :) Quote
Guest aneta_w Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 A to mała księżniczka która pierwsza się urodziła :loveu: :p A to z mamą :lol: Quote
haska_12 Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Ale cudowne :loveu: Wiecej zdjec koniecznie :loveu: Quote
Guest aneta_w Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 No maluchy już brykają po salonie Narazie nie mam kabla USB (bo mi królik przgryzł :/) ale postaram się jak najszybciej wrzucić tu jakieś zdjęcia ;) Quote
Guest aneta_w Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Oto maluchy. Jutro będą miały miesiąc :D :cool3: Oto Brutusik (ciemny) i łobuz hmm.. wstępne imiona Maleńka dziewczynka zabawa :loveu: Dwie dziewczynki :) Quote
Crazy Lab Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Cuda :loveu: :loveu: Mój ulubieniec to chyba Brutusik :cool3: A jak ma się sytuacja adopcji ?? Quote
Guest aneta_w Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 łobuza weźmie moja ciocia. Hmm... trochę chętnych jest w pracy mojej mamy, ale to narazie głównie tylko zachwyty. Quote
Guest aneta_w Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Księżniczka :) Najlżejsza panienka Z Sabcią Quote
Guest aneta_w Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Nie można zapominać o reszcie ;) Rudy mój :loveu: Jak on kocha kraść jabłka Masz coś do mnie? Sabcia Spacerek ;) Quote
Guest aneta_w Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Ojojoj dawno mnie nie było. A zdarzyło się tyyyle. Dwa szczeniaczki zostały adoptowane. Na dzień dzisiejszy są jeszcze dwa szczeniaki: Figa i łobuz - przy czym łobuz już za tydzień będzie w nowym domku ;) A to Oskarek z maluchami. Oskarowi należy się medal. Maluchy zaczepiają go, podszczypują, włażą na głowę - a ten zachowuje spokój :) :p A to Klusiorek ;) Znowu maluszki Saba :) Niesamowicie się zmienia :) Quote
Crazy Lab Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Aneciu może czas na jakieś nowe zdjęcia Saby bo bardzo się zmieniła... oczywiście Klusi i Oskara też :lol: Quote
Guest aneta_w Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Dobra :) Bardzo dawno tu nie zaglądałam, z prostej przyczyny, nie mam czasu :) Otóż. Szczeniaczki wszystkie znalazły szczęśliwy dom. Nowi właściciele wysyłali nam zdjecia :) maluchy rosną jak na drożdżach. Ostatnio jak byliśmy na wsi, wzięłam Sabę i poszłam do cioci, gdzie przebywa jeden ze szczeniaków. Brutus (tak ma na imie młodziak) odrazu rozpoznał swoją mamę (Sabę) i tak się cieszył, że nie dał jej nigdzie odejść ;) Swoją drogą Saba bardzo się zmieniła. Jest bardziej pewna siebie, umie kilka komend, a samo życie sprawia jej radość. Na spacerach bawi się z psami i nie chodzi już na lince tylko biega luzem :) Jest już po badaniach i sterylizacji. OTO historia psa, który miał poprostu szczęście ;) Quote
Guest aneta_w Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 No to zdjęcia Klusi ;) z kamyczkiem w pyszczku Mały gacek ;) ona zawsze tak na mnie patrzy :) Z patyczkiem ;) Quote
Guest aneta_w Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Teraz Oskar ;) Turlaj się ;D Dumny Oskarek :) Quote
Guest aneta_w Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 A teraz panna Saba. Oto metamorfoza ;) Oto pies, który niedawno kulił ogon pod siebie i uciekał przed każdym. Pies który spał pod balkonami. Pies, którego wszyscy kochamy :) Quote
Recommended Posts