Bzikowa Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Oluu widzę, że chyba tylko ja nie mam własnych prywatnych przeszkód... Fortelowa ma cały tor prawie, Junkowa Asia też... Tylko my z białym się lenimy :bigok: A Was Aneta z chęcią pooglądam za tydzień na treningu ! :evil_lol: A teraz idę oglądać galerię bo na razie nie rozróżniam Twych zwierzów.:oops: Quote
Guest aneta_w Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Bzikowa napisał(a):Oluu widzę, że chyba tylko ja nie mam własnych prywatnych przeszkód... Fortelowa ma cały tor prawie, Junkowa Asia też... Tylko my z białym się lenimy :bigok: A Was Aneta z chęcią pooglądam za tydzień na treningu ! :evil_lol: A teraz idę oglądać galerię bo na razie nie rozróżniam Twych zwierzów.:oops: Nie tylko Ty :evil_lol: Ja również nie mam. Ale za to mam Olę niedaleko :eviltong: :multi: :D A no, trochę tego zwierzyńca jest :evil_lol: A właśnie! Tak mi smutno było w tą niedzielę, że nie ruszałam tyłka i śruuu na Siekierki. Tylko w domu... Nie wytrzymałam. Wzięłam psy na spacer Quote
Guest aneta_w Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Czy mi się wydaje, ale Kropka ma zawsze dzikie miny na zdjęciach? :evil_lol: eloo ziom! Quote
Crazy Lab Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Bzikowa napisał(a):Oluu widzę, że chyba tylko ja nie mam własnych prywatnych przeszkód... Fortelowa ma cały tor prawie, Junkowa Asia też... Tylko my z białym się lenimy :bigok: A Was Aneta z chęcią pooglądam za tydzień na treningu ! :evil_lol: A teraz idę oglądać galerię bo na razie nie rozróżniam Twych zwierzów.:oops: mamy jedną hopkę i slalom.... ale cały czas męczę tatę o nowe przeszkody:lol: a naszemu "torkowi" daleko do fortelowego...:roll: Mnie też korci żeby pooglądać początki:cool3:, tylko najpierw musimy sami dotrzeć na trening:evil_lol: http://i83.photobucket.com/albums/j293/Anecik/hi.jpg jaka bestia:diabloti: Quote
Guest aneta_w Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 I jak? Byliście z Deem ? Chooolera. Dziś nam z Sabą jakoś ten trening nie wyszedł :/ nie wiem. Nic jej się nie chciało. Jakoś tak.. Ale znalazłam przyczynę. Mama dała jeść przed treningiem :/ jezusmaria. sie zatłuc można. Ogólnie jakiś czas temu, zostaliśmy poinformowali, że malec którego oddaliśmy do cioci (ten brązowy) nie żyje ;( najprawdopodobniej był zbyt ładny, na wsi to nie pożądane, i ktoś go pewnie otruł.. :/ ;( wielka była rozpacz. Zwłaszcza u cioci... To mnie zmotywowało żeby napisać do jednej z właścicielek innego z Sabowych szczeniąt. Taki był kiedyś Nero: Pani odpisała: [FONT=Arial][FONT=Arial]Witam,[/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial]Otóż Neruś ma się świetnie, wyrósł z niego ogromny facet (waży 50 kg) który zachowuje się jakby ciągle był szczeniakiem. Jego ulubione zajęcie to przytulanie się do wszystkich, jakby się zmieścił to najchętniej siedziałby u mnie na kolanach. Jego rozmiary przysporzyły nam trochę kłopotów, bo w zabawie złamał mojej mamie nogę ale trudno go za to winić, bo chciał dobrze. Co tu więcej o nim pisać? Jest na pewno najdziwniejszym psem jakiego mieliśmy kiedykolwiek, bo jego charakter w 100% nie zgadza się z posturą. Neruś to po prostu bardzo duża i tchórzliwa przytulanka Wszystkich nas to bardzo ucieszyło ^^ Dostaliśmy też zdjęcia: Zaskoczył mnie :D jaki podobny do Saby! [/FONT][/FONT] Quote
Guest aneta_w Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Oraz dostałam zdjęcia od CRAZY LAB ^^ dziękuję bardzo. Są super! Klusiorowe gały, a w tle kawałek Deusia Mój pies xP Quote
Crazy Lab Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Tak dotarliśmy na trening... ale było tragicznie.:-(... ja po chorobie więc jak to Ela ujęła biegałam jak 80 letnia staruszka (no ale nie można się usprawiedliwiać)... a niuń miał głupawkę:evil_lol:... i w ogóle nie mogłam go opanować i nie mogliśmy się zgrać... i mamy sporo pracy przed sobą !:roll: Matko jak szczeniak wyrósł :multi:!! Jest piękny a jego miny, a w szczególności ta http://i83.photobucket.com/albums/j293/Anecik/pieski/duzynero1.jpg mnie zabiła... ach ta mordka! szkoda, że jeden szczeniak nie przeżył:placz: A zdjęcia Klusiora ją urocze! wreszcie je wstawiłaś:eviltong: Quote
Bzikowa Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Jaką ma myślącą minę :lol: http://i83.photobucket.com/albums/j293/Anecik/pieski/duzynero.jpg Aneta, nie było źle, grunt to dobra motywacja (genialna :loveu:) W ogóle fajową grupę macie, myślącą taką :lol: Quote
Guest aneta_w Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 no śmiesznie jest ^^ Lubię łapać Treso ;) Nie no. trening dzisiaj jakoś tak fatalnie. nie wiem co jest. Ogólnie ostatnimi dniami Sabie coś się przypomina.. Dwa dni temu na widok sąsiada, którego przecież zna i się nie bała do tej pory, zaczęła zwiewać. Wczoraj i dziś również, uciekła mi i do domu. Nie rozumiem. Myślałam, że już jest tak dobrze.. Quote
Guest aneta_w Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Hehe śmieszne jest to, że młody Nero - Sabkowe szczenię - ma jedno ucho podniesione, tak samo jak Oskar :D I nawet to samo - lewe. Czyżby Nerusiowi zawsze imponował przyszywany tatuś? :D zdjęcie Rudego. Oskar na wakacjach Quote
Mudik Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Tak myślałąm,że to TA Saba,meldujemy się u kimpeli z Klubu. I mizianka dla wszystkich piesów!:multi: Quote
Guest aneta_w Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 A witamy witamy :D Słuchajcie, nie wiem co jest, ale ostatni trening był supcio :D A Sabka chyba troszkę schudła.. niewiele ale zawsze... chociaż ja bym powiedziała, że nie tyle co schudła, ale czuje sie lżej :) ah! Quote
Bzikowa Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 no brawo, brawo! gratulujemy schudnięcia! w niedzielę ocenię :diabloti: Quote
Guest aneta_w Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 I co? xP Ten ostatni trening był bomba :D A Mokka robiła zdjęcia :) Ciekawe czy nam też zrobiła.. Generalnie to patrzyłam na zdjęcia.. No no . Szalejecie. :) Quote
Crazy Lab Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Aneciu! zaniedbujesz galerie!:angryy: zdjęcia Saby są na forum klubowym! a ty jeszcze ich tu nie wstawiłaś:mad: Quote
Guest aneta_w Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Oj. No ja nie wiem.. czasu coś nie mam. Obiecuję, że dziś wstawię nasze początkowe zmagania ;) Teraz pragnę wstawić zdjęcia ze spaceru wiosennego Daj głos! :D Zdjęcie roku ;) Quote
Guest aneta_w Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 No i początki Saby :D :D :D Błagam, Saba, schudnij! ale i tak ją kocham Quote
Crazy Lab Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Aneciu bardzo zaniedbałaś galerię !:mad: Musimy się jakoś umówić na spacer, wezmę aparat i spróbuję zrobić jakieś fotki.... dziwne ale na obozie nie bywałyśmy razem na spacerach....:roll: mam zawieszkę Kropki od obroży, ktoś znalazł więc wziełam:lol: Quote
Darii Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 śliczne psy!!!;) zapraszamy do naszej galerii!!;) pozdrawiamy!!;););) Quote
Guest aneta_w Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Tak. . jakoś nie mam czasu prowadzić tej galerii.. Ostatnio w ogóle nie mam coś czasu na internet. ahh Ale owszem. Na obozie agillity było ekstra! Tylko gdzieś zawieruszyłam kagańce :evil_lol::???: Quote
Bzikowa Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Może zostały w pancernej szafie? :diabloti: Quote
Crazy Lab Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 troszkę zdjęć Saby i Klusi z treningu (mojego autorstwa) Quote
Guest aneta_w Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 [quote name='Crazy Lab']troszkę zdjęć Saby i Klusi z treningu (mojego autorstwa) ŁOZESZ! Szaleńcze! Dziękuję Ci bardzo. To bardzo miłe z Twojej strony :) Dziękuję za zdjęcia. :multi: :multi: Jak już mówiłam, byłam pewna że Klusia nie polubi kładki :evil_lol: ale miejmy nadzieję, że się przełamie. Raz już wchodziła, ale na kolejnym treningu jednak z niej zrezygnowała.. :evil_lol: Eh.. niestety ostatnio nie mam czasu na nic, a tym bardziej na przerabianie fotek i wstawianiem ich tutaj. :oops: A tak zmieniając temat... Nie uwierzycie, jak mnustwo kleszczy może być na Polskiej wsi. Gdy byliśmy ostatnio na działce, ja i tata wzięliśmy psy i poszliśmy na spacer. Chodziliśmy po SAMYCH POLACH a psy miały tyle kleszczy, że aż głowa boli :-o :crazyeye: na jednym psie mogłam bez problemu znaleźć ok. 4 kleszczy Jakaś paranoja! Quote
Recommended Posts