Jump to content
Dogomania

Oskar, Kropka, Saba i ich mały zwierzyniec ;)

Recommended Posts

Posted

Oluu widzę, że chyba tylko ja nie mam własnych prywatnych przeszkód... Fortelowa ma cały tor prawie, Junkowa Asia też... Tylko my z białym się lenimy :bigok:

A Was Aneta z chęcią pooglądam za tydzień na treningu ! :evil_lol: A teraz idę oglądać galerię bo na razie nie rozróżniam Twych zwierzów.:oops:

• Replies 101
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest aneta_w
Posted

Bzikowa napisał(a):
Oluu widzę, że chyba tylko ja nie mam własnych prywatnych przeszkód... Fortelowa ma cały tor prawie, Junkowa Asia też... Tylko my z białym się lenimy :bigok:

A Was Aneta z chęcią pooglądam za tydzień na treningu ! :evil_lol: A teraz idę oglądać galerię bo na razie nie rozróżniam Twych zwierzów.:oops:

Nie tylko Ty :evil_lol: Ja również nie mam.
Ale za to mam Olę niedaleko :eviltong: :multi: :D

A no, trochę tego zwierzyńca jest :evil_lol:

A właśnie! Tak mi smutno było w tą niedzielę, że nie ruszałam tyłka i śruuu na Siekierki.
Tylko w domu...
Nie wytrzymałam. Wzięłam psy na spacer

Guest aneta_w
Posted

Czy mi się wydaje, ale Kropka ma zawsze dzikie miny na zdjęciach? :evil_lol:

eloo ziom!

Posted

Bzikowa napisał(a):

mamy jedną hopkę i slalom.... ale cały czas męczę tatę o nowe przeszkody:lol:
a naszemu "torkowi" daleko do fortelowego...:roll:

Mnie też korci żeby pooglądać początki:cool3:, tylko najpierw musimy sami dotrzeć na trening:evil_lol:

http://i83.photobucket.com/albums/j293/Anecik/hi.jpg jaka bestia:diabloti:

Guest aneta_w
Posted

I jak? Byliście z Deem ?

Chooolera. Dziś nam z Sabą jakoś ten trening nie wyszedł :/ nie wiem. Nic jej się nie chciało. Jakoś tak..
Ale znalazłam przyczynę. Mama dała jeść przed treningiem :/
jezusmaria. sie zatłuc można.

Ogólnie jakiś czas temu, zostaliśmy poinformowali, że malec którego oddaliśmy do cioci (ten brązowy) nie żyje ;(
najprawdopodobniej był zbyt ładny, na wsi to nie pożądane, i ktoś go pewnie otruł.. :/ ;(
wielka była rozpacz. Zwłaszcza u cioci...

To mnie zmotywowało żeby napisać do jednej z właścicielek innego z Sabowych szczeniąt.
Taki był kiedyś Nero:

Pani odpisała:

[FONT=Arial][FONT=Arial]Witam,[/FONT][/FONT]
[FONT=Arial][FONT=Arial]Otóż Neruś ma się świetnie, wyrósł z niego ogromny facet (waży 50 kg) który zachowuje się jakby ciągle był szczeniakiem. Jego ulubione zajęcie to przytulanie się do wszystkich, jakby się zmieścił to najchętniej siedziałby u mnie na kolanach. Jego rozmiary przysporzyły nam trochę kłopotów, bo w zabawie złamał mojej mamie nogę ale trudno go za to winić, bo chciał dobrze. Co tu więcej o nim pisać? Jest na pewno najdziwniejszym psem jakiego mieliśmy kiedykolwiek, bo jego charakter w 100% nie zgadza się z posturą. Neruś to po prostu bardzo duża i tchórzliwa przytulanka

Wszystkich nas to bardzo ucieszyło ^^
Dostaliśmy też zdjęcia:

Zaskoczył mnie :D jaki podobny do Saby!
[/FONT][/FONT]

Guest aneta_w
Posted

Oraz dostałam zdjęcia od CRAZY LAB ^^ dziękuję bardzo. Są super!

Klusiorowe gały, a w tle kawałek Deusia

Mój pies xP

Posted

Tak dotarliśmy na trening... ale było tragicznie.:-(... ja po chorobie więc jak to Ela ujęła biegałam jak 80 letnia staruszka (no ale nie można się usprawiedliwiać)... a niuń miał głupawkę:evil_lol:... i w ogóle nie mogłam go opanować i nie mogliśmy się zgrać... i mamy sporo pracy przed sobą !:roll:
Matko jak szczeniak wyrósł :multi:!! Jest piękny a jego miny, a w szczególności ta http://i83.photobucket.com/albums/j293/Anecik/pieski/duzynero1.jpg mnie zabiła... ach ta mordka!
szkoda, że jeden szczeniak nie przeżył:placz:
A zdjęcia Klusiora ją urocze! wreszcie je wstawiłaś:eviltong:

Guest aneta_w
Posted

no śmiesznie jest ^^
Lubię łapać Treso ;)

Nie no. trening dzisiaj jakoś tak fatalnie. nie wiem co jest.
Ogólnie ostatnimi dniami Sabie coś się przypomina.. Dwa dni temu na widok sąsiada, którego przecież zna i się nie bała do tej pory, zaczęła zwiewać. Wczoraj i dziś również, uciekła mi i do domu. Nie rozumiem. Myślałam, że już jest tak dobrze..

Guest aneta_w
Posted

Hehe śmieszne jest to, że młody Nero - Sabkowe szczenię - ma jedno ucho podniesione, tak samo jak Oskar :D I nawet to samo - lewe.
Czyżby Nerusiowi zawsze imponował przyszywany tatuś? :D
zdjęcie Rudego. Oskar na wakacjach

• 2 weeks later...
Guest aneta_w
Posted

A witamy witamy :D

Słuchajcie, nie wiem co jest, ale ostatni trening był supcio :D
A Sabka chyba troszkę schudła.. niewiele ale zawsze... chociaż ja bym powiedziała, że nie tyle co schudła, ale czuje sie lżej :)
ah!

Guest aneta_w
Posted

I co? xP

Ten ostatni trening był bomba :D
A Mokka robiła zdjęcia :)
Ciekawe czy nam też zrobiła..

Generalnie to patrzyłam na zdjęcia.. No no . Szalejecie. :)

Guest aneta_w
Posted

Oj.

No ja nie wiem.. czasu coś nie mam.
Obiecuję, że dziś wstawię nasze początkowe zmagania ;)
Teraz pragnę wstawić zdjęcia ze spaceru wiosennego

Daj głos! :D

Zdjęcie roku ;)

Guest aneta_w
Posted

No i początki Saby :D :D :D

Błagam, Saba, schudnij!

ale i tak ją kocham

• 4 months later...
Posted

Aneciu bardzo zaniedbałaś galerię !:mad:
Musimy się jakoś umówić na spacer, wezmę aparat i spróbuję zrobić jakieś fotki....
dziwne ale na obozie nie bywałyśmy razem na spacerach....:roll:
mam zawieszkę Kropki od obroży, ktoś znalazł więc wziełam:lol:

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Tak. . jakoś nie mam czasu prowadzić tej galerii..
Ostatnio w ogóle nie mam coś czasu na internet. ahh

Ale owszem. Na obozie agillity było ekstra!

Tylko gdzieś zawieruszyłam kagańce :evil_lol::???:

• 1 month later...
Guest aneta_w
Posted

[quote name='Crazy Lab']troszkę zdjęć Saby i Klusi z treningu (mojego autorstwa)

ŁOZESZ! Szaleńcze!
Dziękuję Ci bardzo. To bardzo miłe z Twojej strony :)

Dziękuję za zdjęcia. :multi: :multi:
Jak już mówiłam, byłam pewna że Klusia nie polubi kładki :evil_lol: ale miejmy nadzieję, że się przełamie. Raz już wchodziła, ale na kolejnym treningu jednak z niej zrezygnowała.. :evil_lol:

Eh.. niestety ostatnio nie mam czasu na nic, a tym bardziej na przerabianie fotek i wstawianiem ich tutaj. :oops:

A tak zmieniając temat... Nie uwierzycie, jak mnustwo kleszczy może być na Polskiej wsi. Gdy byliśmy ostatnio na działce, ja i tata wzięliśmy psy i poszliśmy na spacer. Chodziliśmy po SAMYCH POLACH a psy miały tyle kleszczy, że aż głowa boli :-o :crazyeye: na jednym psie mogłam bez problemu znaleźć ok. 4 kleszczy
Jakaś paranoja!