Jump to content
Dogomania

Oskar, Kropka, Saba i ich mały zwierzyniec ;)

Recommended Posts

Posted

niesamowita zmiana. Miała szczęście, że trafiła do Ciebie teraz ma zapewnioną przyszłość:lol: może po wakacjach jak się trochę podszkoli:evil_lol: to zaczniecie agility?:razz:

• Replies 101
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest aneta_w
Posted

Można sie machnąć na agility ;D Bo chyba będzie jej to sprawiać wieeelką raadość :)

• 2 months later...
Guest aneta_w
Posted

No tak :D to do niej podobne.
Czasami stara sie kombinować gdy robi ósemkę między nogami :))

• 4 weeks later...
  • 3 months later...
Guest aneta_w
Posted

A oczywiście. Od chyba października mieszka u nas kolejne zwierzątko :roll: kotka.

Miała być na tymczasie. No ale wiadomo jak to jest. Została u nas. Kochane stworzenie.

Raaany.. ja niedługo zoo otworzę

Guest aneta_w
Posted

Toś mnie zaskoczyła pytaniami ;)
W kłębie? Szczerze? Nie wiem. Muszę sprawdzić :D

Sabka znalazła się u nas.. właściwie nie wiadomo.. poprostu raz na spacerze wyczaiłam ją przy jakimś ogrodzeniu - bidną taką. Oczywiście nie dała się do siebie zbliżyć. Więc minęły ze dwa miesiące zanim ją złapaliśmy.

Ogólnie, była w ciąży. Ma też alergię.
Więc snujemy domysły, dlaczego została wyrzucona...

Guest aneta_w
Posted

Tak. to tragedia :shake:

Poza tym.. jak mówiłam.. jest bardzo karna.
A kiedyś bardzo bała się każdego z nas.
Teraz na szczęście jest inaczej.. ale czasami boi się niektórych mężczyzn, w tym mojego taty :shake: czyżby przypominali dawnego właściciela?

Posted

Aneta_w czy ja Cię przypadkiemnie kojarzę z grona? :hmmmm:
Czy to nie Ty się tak fajnie udzielasz o r=r :cool3: i pisałaś, ze chcesz agility w cavano zacząć? proszę mnie zlinczować jeśli się mylę...

• 1 month later...
Guest aneta_w
Posted

[quote name='Bzikowa']Aneta_w czy ja Cię przypadkiemnie kojarzę z grona? :hmmmm:
Czy to nie Ty się tak fajnie udzielasz o r=r :cool3: i pisałaś, ze chcesz agility w cavano zacząć? proszę mnie zlinczować jeśli się mylę...

A owszem owszem :cool3: to ja.

Witam
anne ;)

A właśnie z Sabką ćwiczymy w Cavano i jest śmiesznie. tak myślałam - jest trochę przy gruba :D
Ale już teraz psiaki dostają mniej jedzonka, a ja biorę rower i jazda!
:lol:

Guest aneta_w
Posted

W ogóle..wczoraj z psicami byłam na rowerze. Oskara nie wzięłam narazie, bo on wymaga szczególnej opieki, a narazie chciałam sprawdzić jak Sabka z Kropką będą się zachowywać.

Powiem tak, nie chwaląc się oczywiście: wzorowo no :D
Biegną swoim tempem, dosyć dobrze, wytrzymale i ciągle, mimo, że obok są inne pieski :lol:

tylko wstyd mi przyznać :oops:, ale ja nie brałam ich na smycz...
One biegną koło mnie, lub za mną - nigdy przede mną i bardzo dobrze, bo mi pod koła nie wpadają. Ale mimo wszystko, ktoś może się przyczepić, że psy biegają luzem po lesie i będzie miał całkowitą rację - co z tego że się pilnują...

aha. aparat mi zaginął :shake: ja to mam szczęście. Niedawno telefon, teraz aparat - o zgrozo!

Posted

[quote name='aneta_w']Stare, ale jare

chill out poprostu!

tańcząca Klusia :evil_lol:
ps.możemy się umówić na jakiś spacerek, wezmę aparat i całemu zwierzyńcowi zrobię zdjęcia:razz:

Guest aneta_w
Posted

a no ;)

Crazy Lab napisał(a):

ps.możemy się umówić na jakiś spacerek, wezmę aparat i całemu zwierzyńcowi zrobię zdjęcia:razz:

A chętnie ;D
bierzesz Deuszka? Bo nie wiadomo czy mam brać Oskara.. ah mam w czym wybierać xP

Posted

aneta_w napisał(a):
a no ;)

A chętnie ;D
bierzesz Deuszka? Bo nie wiadomo czy mam brać Oskara.. ah mam w czym wybierać xP

co do spacerku to musimy poczekać na jakąś lepszą pogodę żeby zdjęcia były ładniutkie.:cool3: Co do Deuszka to raczej nie... jesteśmy na kuracji... więc bierz Oskara:lol:

Guest aneta_w
Posted

No to bajer! :D
dzięki Ci Słońcu.
A weźmiesz hopki ? :D

Posted

aneta_w napisał(a):
No to bajer! :D
dzięki Ci Słońcu.
A weźmiesz hopki ? :D

mam jedną hopkę:roll: jeśli bardzo chcesz... znowu ludzie będą na mnie patrzyli jak na wariata który paraduje po mieście z rurkami PCV:evil_lol: