Guest aneta_w Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Postanowiłam że ja też założę galerię. To mój debiut :) A więc: Przedstawiam Wam moje dwa kundelki: Oskarka i Kropeczkę. 1. Kropka (nazywana też Klusia) jest u mnie od małego szczeniaczka. Jest z natury bardzo wierna i inteligenta, ale też zrównoważona, spokojna i trochę bojaźliwa. Uwielbia biegać za piłeczką, patyczkami, kamieniami i wszytkim czym jej się rzuci. Bywa leniwa ;) (a kto nie?) 2. Oskar gości u nas w domu odkąd miał trzy lata. Wychował się na wsi na podwórku. Ten czas nauczył go że należy zawsze walczyć o swoje i niepoddawać się. Jest odważny i baaaardzo wierny. Lubi tego, kto radośnie wyciąga do niego ręce :). Jego lata szczenięce sprawiły że nie tolerował innych psów. Odkąd jest u mnie, jego "nietolerancja" spadła i zachowuje się już grzeczniej w stosunku do innych jego rówieśników. Kropka: Oskarek: Narazie tyle... :) Zdjęcia Saby i jej dzieci od 3-ciej strony ;) (maluchy już w nowych domach) Quote
Behemot Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Puk-puk, można? :lol: [quote name='aneta_w'] Ooooo, jak ja lubię takie ujęcia :loveu: Nie ma to jak psiuńcio śpiący pod kołderką :loveu: Strasznie słodka ta Twoja Kropcia :loveu: [quote name='aneta_w'] No bardzo przystojny dżentelmen! I do tego pod krawatem :gent: Fajne ma uszyska :loveu: Quote
anka11 Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 dobry wieczor :) sliczne psiaki :loveu::loveu: dziekujemy za odwiedziny w naszej galerii ;) pozdrawiam :) Quote
Guest aneta_w Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 dzięki :) Teraz zdjęcia obojga A teraz informacja roku: Kropka i Oskar są z jednego miotu! :) Quote
Guest aneta_w Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 mila_2 napisał(a):a dlaczego Kropka?? chodzi mi o imię:) Bo jak ona ma na czole taką plamkę. A jak była szczeniaczkiem to bardziej to przypominało kropkę. :) Quote
Behemot Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [quote name='aneta_w']dzięki :) Teraz zdjęcia obojga A teraz informacja roku: Kropka i Oskar są z jednego miotu! :) A ja właśnie miałam spytać, czy są spokrewnieni! Bo bardzo są do siebie podobni! :lol: Mają IDENTYCZNE spojrzenie :-) Quote
Guest aneta_w Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 A to ich mamusia = Tina Kropka (i praktycznie wszystkie szczeniaki Tiny) jest do niej podobna. Oskar jest inny... po tatusiu :cool3: Jednak wszystkie dzieci Tiny, mają jej oczy :) Quote
anka11 Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 hehe :) fajnie :D slicznie razem wygladaja i osobno tez :eviltong::eviltong: Quote
Guest aneta_w Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Zdjęcia są trochę kiepskiej jakości - nie używałam flesza :diabloti: No zabierz mi piłeczkę :razz: a tu flesza użyłam :D A tak Kropka wymusza na mnie prawie wszystko. Te oooczy. Quote
Xiara Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Cuudo :loveu: Bierze Cię na sposób, bo wie, że takim oczkom nie można odmówić :razz: Quote
DiDDlina85 Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Ale sliczne psiutki! Przepiekne:) Pozdrowionka!! Quote
Meritt Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 ALe śliczne psiaczki Skąd ja znam tą minę...:D:) Quote
Crazy Lab Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Twoje psiaki są na prawdę suuuper i śliczne ! A na żywo to po prostu są genialne. Nie ma jak rodzeństwo na spacerku! I te oczy Kropki ach wymuszą wszystko:p każde ciacho! A Oskarek ślicznie wygląda w szeleczkach :cool3: Quote
Guest aneta_w Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 uuu. A Oskara dzisiaj boli brzuszek :( Quote
Alicja Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 :razz:nareszcie .....wiesz ze nie umiałam do Was trafić:oops: ale pocieszne ucholki mają ttwoje słodziaki:loveu: Quote
Guest aneta_w Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Dziękujemy :) Porcja "uszek" i "oczek" Kropeczki :) Quote
anka11 Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 hejka ;) sliczne foteczki a na foteczkach piekne psiunki :loveu::loveu::loveu: pomizianka dla obu psiakow ;) pozdro :D Quote
Guest aneta_w Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Yo Oskarek :D A tu moja Klusia :) (to takie jej pseudo ;D) Udało nam się złapać bezdomną sunię!! Jest śliczna! :) Narazie nie mam aparatu, ale jak coś to wstawie fotki :) Quote
Guest aneta_w Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 łO MATKO xD Nie miałam czasu tu zaglądać. Dlaczego? Bo w moim domu gości trzeci piesek :) ... a dokładnie sunia ;) Narazie nie mam aparatu, ale jak coś to wstawię zdjęcia :D Quote
Recommended Posts