flashka-g Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 NigdyNigdy napisał(a):Jeśli nie wiesz, to najwyraźniej przeceniałam Twój intelekt. Trudno- zdarza się. ... bez komentarza:lol: Quote
Nitor-Nivalis Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 OGROMNE GRATULACJE DLA WSZYSTKICH ZWYCIĘZCÓW, ORAZ DLA WSZYSTKICH POZOSTAŁYCH PSIAKÓW:multi: :multi: :multi: :multi: OGROMNE PODZIĘKOWANIA DLA MIRKI PIOTRA I ZANETY ZA POWSTANIE RANKINGU.:multi: :multi: :multi: POZIEKOWANIA ZA GRATULACJE :) BARDZO SIE CIESZYMY :) Z TEGO MALEGO SUKCESIKU :multi: Piotr, Kasia, Lidka dzięki Flashka - g - zastanów się czasem choć trochę... zawsze masz najwięcej do powiedzenia - hmm a czy mi sie tylko wydaje czy nie masz nawet SH ;)? może czasem warto przystopować... przemyśl to. Quote
flashka-g Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Nitor-Nivalis napisał(a):OGROMNE GRATULACJE DLA WSZYSTKICH ZWYCIĘZCÓW, ORAZ DLA WSZYSTKICH POZOSTAŁYCH PSIAKÓW:multi: :multi: :multi: :multi: OGROMNE PODZIĘKOWANIA DLA MIRKI PIOTRA I ZANETY ZA POWSTANIE RANKINGU.:multi: :multi: :multi: POZIEKOWANIA ZA GRATULACJE :) BARDZO SIE CIESZYMY :) Z TEGO MALEGO SUKCESIKU :multi: Piotr, Kasia, Lidka dzięki Flashka - g - zastanów się czasem choć trochę... zawsze masz najwięcej do powiedzenia - hmm a czy mi sie tylko wydaje czy nie masz nawet SH ;)? może czasem warto przystopować... przemyśl to. A co ma posiadanie danej rasy na własność do tego wszystkiego? Z reszta skad wiesz ze nie mam? Na Twoim miejscu nie byłabym tego taka pewna. Z reszta nie wiem co was tak oburzyło to ze pogratulowałam wszystkich czy to ze napisałam ze przed Muminem jeszcze wszystko i ze to Savannah faworyt??Trudno zebym nie gratulowala skoro Pegaso powalił konkurencje w rankingu- czysty fakt.Chyba ktoś tu jest zbytnio przewrażliwiony. Kazdy ma swoj gust i swoich faworytów. Jedni sie znają na wzorcu inni nie, jeden odchodzi w nim do mniejszych, drugi do wiekszych itd. Ja akurat jestem taka ze nie słodze kazdemu do tyłka jak co niektórzy, no ale widocznie nie robie tak bo nie mam w tym zadnej intencji jak pare osób. Quote
Asdf Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 [quote name='flashka-g']A co ma posiadanie danej rasy na własność do tego wszystkiego? Z reszta skad wiesz ze nie mam? Na Twoim miejscu nie byłabym tego taka pewna. Z reszta nie wiem co was tak oburzyło to ze pogratulowałam wszystkich czy to ze napisałam ze przed Muminem jeszcze wszystko i ze to Savannah faworyt??Trudno zebym nie gratulowala skoro Pegaso powalił konkurencje w rankingu- czysty fakt.Chyba ktoś tu jest zbytnio przewrażliwiony. Kazdy ma swoj gust i swoich faworytów. Jedni sie znają na wzorcu inni nie, jeden odchodzi w nim do mniejszych, drugi do wiekszych itd. Ja akurat jestem taka ze nie słodze kazdemu do tyłka jak co niektórzy, no ale widocznie nie robie tak bo nie mam w tym zadnej intencji jak pare osób. Asiu szkoda wdawać się w jałowe dyskusję i je podtrzymywać. Pisz co uważasz, lepiej tak niż być fałszywym. A jeżeli ktoś chce słodzic niech słodzi - widać sam by chciał aby mu tez ktos kiedys posłodził, taka terapia na kompleksy :) Quote
NigdyNigdy Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 [quote name='USH'] Asiu szkoda wdawać się w jałowe dyskusję i je podtrzymywać. Pisz co uważasz, lepiej tak niż być fauszywym. A jeżeli ktoś chce słodzic niech słodzi - widać sam by chciał aby mu tez ktos kiedys posłodził, taka terapia na kompleksy :) :crazyeye: Najsmutniejsze w tym wszystkim, że Wy NAPRAWDĘ nie rozumiecie o co chodzi (SZOK!) Pomiędzy słodzeniem, a byciem napastliwie złośliwym jest jeszcze parę innych stanów emocjonalnych. Agnieszko, zszokowała mnie Twoja wypowiedź, doprawdy. :shake: Ja temat kończę w takim razie, bo widzę, że do konsensusu żadnego nie dojdziemy.... Quote
Asdf Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Porozumienie - jak najbardziej :) Kocham porozumienia ;) A jezeli chodzi o słowo pisane to może miec ono całkiem inny wydzwięk niz mówione :) Quote
flashka-g Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Ja nikogo zachowań ani sposobu bycia nie komentuje, bo wiem ze są różne typy temperamentu, który kształtuje osobowość. I mi to rybka czy ktos jest obrzydliwie przemiły czy choleryczny, a w kynologii mozna spotkać takich ludzi ze nawet na wariatkowo dla nich juz za późno. A jak ktos chce oceniać kogoś osobowość to niech idzie sobie studiowac psychologie.. tam tego jest dużo i wiecej. W moim przypadku wole oceniac jedynie psy- i w tym przypadku kazdy ma prawo do swojego zdania, tym bardziej na publicznym forum który służy do wymieniania się pogladami i spostrzeżeniami. Tyle odemnie. Quote
Recommended Posts