Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 106
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

OGROMNE GRATULACJE DLA WSZYSTKICH ZWYCIĘZCÓW, ORAZ DLA WSZYSTKICH POZOSTAŁYCH PSIAKÓW:multi: :multi: :multi: :multi:

OGROMNE PODZIĘKOWANIA DLA MIRKI PIOTRA I ZANETY ZA POWSTANIE RANKINGU.:multi: :multi: :multi:

POZIEKOWANIA ZA GRATULACJE :) BARDZO SIE CIESZYMY :) Z TEGO MALEGO SUKCESIKU :multi:
Piotr, Kasia, Lidka dzięki

Flashka - g - zastanów się czasem choć trochę...
zawsze masz najwięcej do powiedzenia - hmm a czy mi sie tylko wydaje czy nie masz nawet SH ;)?
może czasem warto przystopować... przemyśl to.

Posted

Nitor-Nivalis napisał(a):
OGROMNE GRATULACJE DLA WSZYSTKICH ZWYCIĘZCÓW, ORAZ DLA WSZYSTKICH POZOSTAŁYCH PSIAKÓW:multi: :multi: :multi: :multi:

OGROMNE PODZIĘKOWANIA DLA MIRKI PIOTRA I ZANETY ZA POWSTANIE RANKINGU.:multi: :multi: :multi:

POZIEKOWANIA ZA GRATULACJE :) BARDZO SIE CIESZYMY :) Z TEGO MALEGO SUKCESIKU :multi:
Piotr, Kasia, Lidka dzięki

Flashka - g - zastanów się czasem choć trochę...
zawsze masz najwięcej do powiedzenia - hmm a czy mi sie tylko wydaje czy nie masz nawet SH ;)?
może czasem warto przystopować... przemyśl to.

A co ma posiadanie danej rasy na własność do tego wszystkiego? Z reszta skad wiesz ze nie mam? Na Twoim miejscu nie byłabym tego taka pewna.
Z reszta nie wiem co was tak oburzyło to ze pogratulowałam wszystkich czy to ze napisałam ze przed Muminem jeszcze wszystko i ze to Savannah faworyt??Trudno zebym nie gratulowala skoro Pegaso powalił konkurencje w rankingu- czysty fakt.Chyba ktoś tu jest zbytnio przewrażliwiony. Kazdy ma swoj gust i swoich faworytów. Jedni sie znają na wzorcu inni nie, jeden odchodzi w nim do mniejszych, drugi do wiekszych itd.
Ja akurat jestem taka ze nie słodze kazdemu do tyłka jak co niektórzy, no ale widocznie nie robie tak bo nie mam w tym zadnej intencji jak pare osób.

Posted

[quote name='flashka-g']A co ma posiadanie danej rasy na własność do tego wszystkiego? Z reszta skad wiesz ze nie mam? Na Twoim miejscu nie byłabym tego taka pewna.
Z reszta nie wiem co was tak oburzyło to ze pogratulowałam wszystkich czy to ze napisałam ze przed Muminem jeszcze wszystko i ze to Savannah faworyt??Trudno zebym nie gratulowala skoro Pegaso powalił konkurencje w rankingu- czysty fakt.Chyba ktoś tu jest zbytnio przewrażliwiony. Kazdy ma swoj gust i swoich faworytów. Jedni sie znają na wzorcu inni nie, jeden odchodzi w nim do mniejszych, drugi do wiekszych itd.
Ja akurat jestem taka ze nie słodze kazdemu do tyłka jak co niektórzy, no ale widocznie nie robie tak bo nie mam w tym zadnej intencji jak pare osób.

Asiu szkoda wdawać się w jałowe dyskusję i je podtrzymywać. Pisz co uważasz, lepiej tak niż być fałszywym.
A jeżeli ktoś chce słodzic niech słodzi - widać sam by chciał aby mu tez ktos kiedys posłodził, taka terapia na kompleksy :)

Posted

[quote name='USH']
Asiu szkoda wdawać się w jałowe dyskusję i je podtrzymywać. Pisz co uważasz, lepiej tak niż być fauszywym.
A jeżeli ktoś chce słodzic niech słodzi - widać sam by chciał aby mu tez ktos kiedys posłodził, taka terapia na kompleksy :)

:crazyeye:
Najsmutniejsze w tym wszystkim, że Wy NAPRAWDĘ nie rozumiecie o co chodzi (SZOK!)
Pomiędzy słodzeniem, a byciem napastliwie złośliwym jest jeszcze parę innych stanów emocjonalnych.
Agnieszko, zszokowała mnie Twoja wypowiedź, doprawdy. :shake:
Ja temat kończę w takim razie, bo widzę, że do konsensusu żadnego nie dojdziemy....

Posted

Porozumienie - jak najbardziej :) Kocham porozumienia ;)
A jezeli chodzi o słowo pisane to może miec ono całkiem inny wydzwięk niz mówione :)

Posted

Ja nikogo zachowań ani sposobu bycia nie komentuje, bo wiem ze są różne typy temperamentu, który kształtuje osobowość. I mi to rybka czy ktos jest obrzydliwie przemiły czy choleryczny, a w kynologii mozna spotkać takich ludzi ze nawet na wariatkowo dla nich juz za późno. A jak ktos chce oceniać kogoś osobowość to niech idzie sobie studiowac psychologie.. tam tego jest dużo i wiecej. W moim przypadku wole oceniac jedynie psy- i w tym przypadku kazdy ma prawo do swojego zdania, tym bardziej na publicznym forum który służy do wymieniania się pogladami i spostrzeżeniami. Tyle odemnie.