Miśka Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 http://www.ols.vectranet.pl/~husky/ranking_2006_c.rar wszystkie wyniki z 2006 roku oprocz: Czestochowy ponawiam apel czy ktos dysponuje katalogiem, stawka i/lub pelnymi wynikami z ww.? Quote
jolka11 Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Miśka napisał(a):www.ols.vectranet.pl/~husky/ranking_2006_c.rar wszystkie wyniki z 2006 roku oprocz: Nowej Rudy Rybnika Czestochowy ponawiam apel czy ktos dysponuje katalogiem, stawka i/lub pelnymi wynikami z ww.? Nowa Ruda wysłana :lol: Ale bez wyników niestety nie spisałam ich :roll: Quote
Miśka Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 ja natomiast mam zagwozdke. Swiatowka troche namieszala... czy psom zza granicy doliczac punkty "za udzial w wystawie zagranicznej"? Quote
jolka11 Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Miśka napisał(a):ja natomiast mam zagwozdke. Swiatowka troche namieszala... czy psom zza granicy doliczac punkty "za udzial w wystawie zagranicznej"? Psom zza granicy w polskich rękach czy wogóle zagranicznym psom ?;) A co oni nie mają swojego rankingu? :evil_lol: Quote
Miśka Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 jolka11 napisał(a):Psom zza granicy w polskich rękach czy wogóle zagranicznym psom ?;) A co oni nie mają swojego rankingu? :evil_lol: w ogole zagranicznym. nie mam na mysli importow ;-) taki Tokima na przyklad, na swiatowce natlukl 360 pkt i zastanawiam sie czy mu przysluguje jeszcze 50 dodatkowych za udzial w "zagranicznej" wystawie skoro to ranking Polski i swiatowka byla w Polsce... Quote
Cyraneczka Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Miśka napisał(a):w ogole zagranicznym. nie mam na mysli importow ;-) taki Tokima na przyklad, na swiatowce natlukl 360 pkt i zastanawiam sie czy mu przysluguje jeszcze 50 dodatkowych za udzial w "zagranicznej" wystawie skoro to ranking Polski i swiatowka byla w Polsce... Ja sobie przeanalizowałam ubiegłoroczny ranking i tak naprawdę to w sukach Ch.E Winterfrost's MARRY POPPINS - 215 (2) i [SIZE=2]IntCh FIRE IN THE SKY - 210 (1) - to tak trochę ni przypiął, ni przyłatał. To nie są polskie psy, ani nawet czasowo nie są w polskich rękach, wiec po co je brać do polskiego rankingu. Czy nasze psy gdzieś ktoś uwzględnia??? Idąc tym tropem, można by np. brać pod uwagę wyłącznie psy pokazywane na wystawach w Polsce - wtedy miałoby to sens - psy polskie i zagraniczne na polskich wystawach. Ale skoro oceniamy nasze psy walczące w kraju i zagranicą, to nie zajmujmy się zagranicznymi psami, które przyjadą do naszego kraju raz jeden i koniec! [SIZE=2] [SIZE=2]Wg mnie polski ranking - to wyniki psów mieszkających w polsce lub stanowiące własność polskiego wystawcy. Quote
SYLWIA:) Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Miśka napisał(a):ja natomiast mam zagwozdke. Swiatowka troche namieszala... czy psom zza granicy doliczac punkty "za udzial w wystawie zagranicznej"? do naszego rankingu zliczamy punkty tylko psiakom należącym do polskich właścicieli:???: zagraniczne psy będą miały punkty za Poznań i nie tylko (np.Kielce,Olsztyn)doliczone w swoich krajach Quote
zpr Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 jolka11 napisał(a):Psom zza granicy w polskich rękach czy wogóle zagranicznym psom ?;) A co oni nie mają swojego rankingu? :evil_lol: :evil_lol: Quote
piotrjan Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Cyraneczka napisał(a): [SIZE=2]Wg mnie polski ranking - to wyniki psów mieszkających w polsce lub stanowiące własność polskiego wystawcy. Racja ! Kryterium powinno być obywatelstwo polskie . Quote
SYLWIA:) Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Miśka napisał(a):w ogole zagranicznym. nie mam na mysli importow ;-) taki Tokima na przyklad, na swiatowce natlukl 360 pkt i zastanawiam sie czy mu przysluguje jeszcze 50 dodatkowych za udzial w "zagranicznej" wystawie skoro to ranking Polski i swiatowka byla w Polsce... paradoksalnie Polski Ranking mógłby wygrać pies z drugiego końca świata:angryy: bez sensu... Quote
Miśka Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 dzieki wszystkim, odetchnelam ;-) punktujemy wiec wyniki psow, ktore sa w polskich rekach. Quote
piotrjan Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Czy ktoś jeszcze interesuje się tym rankingiem ? Właścicielce najlepszej suczki gratuluję wygranej ! Pretendentek było sporo , wygrała jedna . Gratulacje !!! Quote
SYLWIA:) Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 piotrjan napisał(a):Czy ktoś jeszcze interesuje się tym rankingiem ? Właścicielce najlepszej suczki gratuluję wygranej ! Pretendentek było sporo , wygrała jedna . Gratulacje !!! Ja jestem zainteresowana...:lol: jeśli mowa o sukach:evil_lol: choć pies również mnie ciekawi:cool3: a kto wygrał???? Quote
HUSKYTEAM Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 przelotem, ale w koncu sie udalo wrzucic na serwer... wyniki na stronie sh world ;-) Gratulacje dla wszystkich!!! znikam ponownie w puszczy... Mirka Quote
piotrjan Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Gratulacje dla Ewy , Kasi , Marioli , Moniki i Sylwii !!! Oraz oczywiście gratki dla ich pięknych psów i suczek !!! Quote
Savannah Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 :multi:Gratulacje dla wszystkich !!! [SIZE=2]Widze ze moj FAWORYT nie zawodny i co najwazniejsze bezkonkurencyjny:loveu: Mowa oczywiscie o Pegaso, ktory zakasował pozostałych w odpowiednich do wieku konkurencjach, ale co warto podkreslic w tak mlodym wieku uzyskal najwieksza ilosc punktow ze wszystkich psow w rankingu. Az zal ze on taki mlody i sie jeszcze nie lapal na dorosle:cool1: No coz mysle ze jak tak dalej pojdzie doczekamy sie 'Muminomani':evil_lol: na wzor 'Malyszo[SIZE=2]mani'.[SIZE=2]:cool3:[SIZE=2] No i w tym roku jestem pewna ze moje slowa prorocze co do Niego sie sprawdza.:loveu: Szczegolne Gratulacje oczywiscie dla Muminka i Ewy:p Quote
zpr Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [quote name='piotrjan']Czy ktoś jeszcze interesuje się tym rankingiem ? Gratuluję wygranym!!!! Quote
flashka-g Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 [quote name='Savannah']:multi:Gratulacje dla wszystkich !!! [SIZE=2]Widze ze moj FAWORYT nie zawodny i co najwazniejsze bezkonkurencyjny:loveu: Mowa oczywiscie o Pegaso, ktory zakasował pozostałych w odpowiednich do wieku konkurencjach, ale co warto podkreslic w tak mlodym wieku uzyskal najwieksza ilosc punktow ze wszystkich psow w rankingu. Az zal ze on taki mlody i sie jeszcze nie lapal na dorosle:cool1: No coz mysle ze jak tak dalej pojdzie doczekamy sie 'Muminomani':evil_lol: na wzor 'Malyszo[SIZE=2]mani'.[SIZE=2]:cool3:[SIZE=2] No i w tym roku jestem pewna ze moje slowa prorocze co do Niego sie sprawdza.:loveu: Szczegolne Gratulacje oczywiscie dla Muminka i Ewy:p Tylko ze Małysz jest jeden i duzo wysiłku go kosztowała cała praca i sukcesy.. ale dobrze ze to Twoj faworyt i Twoje słowa;) No ale cóż przed Muminem jeszcze wszystko... Wszystkim bardzo serdecznie gratuluje!!! Quote
Savannah Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 flashka-g napisał(a):Tylko ze Małysz jest jeden i duzo wysiłku go kosztowała cała praca i sukcesy.. ale dobrze ze to Twoj faworyt i Twoje słowa;) No ale cóż przed Muminem jeszcze wszystko... Wszystkim bardzo serdecznie gratuluje!!! Faktem jest tylko to ze Pegaso pracowac na sukces nie musi, bo jest piękny sam w sobie:loveu::p I wszystko przed nim sie dopiero zaczyna. Quote
NigdyNigdy Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 O! Jest ranking! Podziękowania dla Pracusiów :multi: Serdeczne gratulacje dla wszystkich zwycięzców i tych, którzy się do czołówki wogóle załapali :-) Szczególne gratulacje dla naszej "rywalki", Vixen, za świetny wynik w tym roku! :Rose: Gratuluję również Mirce i Bajce, które dzielnie nas goniły, ale na szczęście dla nas, sezon okazał się troszkę za krótki ;) Brakowało mi w tym zestawiniu innej groźnej konkurentki, ale widzę, że w tym roku poszalała jeszcze w kategorii juniorów- już się boję kolejnego sezonu w jej wydaniu :razz: Pegaso!.... :lying: Wynik niesamowity- na dodatek w dówch kategoriach! Gratulacje dla Ewy i jej podpopiecznego! :klacz: Martwi trochę tak mała frekwencja wśród weteranów psów i suk. Gdzie się podziały te piękne zwierzęta, które kiedyś oglądaliśmy na ringach w klasie championów? :roll: A ty mi, Piotrze, powiedz, czy ten wynik u Twoich psiulków to efekt skrupulatnej kalkulacji, czy przypadek :razz: flashka-g napisał(a):Tylko ze Małysz jest jeden i duzo wysiłku go kosztowała cała praca i sukcesy.. A ja się po raz n-ty zastanawiam, czy Ci flashka-g, takie komentarze podnoszą ego, czy jak :angryy: Stajesz się nudna z tą swoją zgorzkniałością.... Quote
jolka11 Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Ja również pięknie wszystkim gratuluję :calus: :klacz: Quote
Savannah Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 NigdyNigdy napisał(a):O! Jest ranking! Podziękowania dla Pracusiów :multi: Dokladnie wielkie podziekowania naleza sie zwlaszcza Mirce ktorej caly czas chce sie to wszystko ogarniac i robic. Brawo!:klacz: Quote
flashka-g Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 NigdyNigdy napisał(a):O! Jest ranking! Podziękowania dla Pracusiów :multi: Serdeczne gratulacje dla wszystkich zwycięzców i tych, którzy się do czołówki wogóle załapali :-) Szczególne gratulacje dla naszej "rywalki", Vixen, za świetny wynik w tym roku! :Rose: Gratuluję również Mirce i Bajce, które dzielnie nas goniły, ale na szczęście dla nas, sezon okazał się troszkę za krótki ;) Brakowało mi w tym zestawiniu innej groźnej konkurentki, ale widzę, że w tym roku poszalała jeszcze w kategorii juniorów- już się boję kolejnego sezonu w jej wydaniu :razz: Pegaso!.... :lying: Wynik niesamowity- na dodatek w dówch kategoriach! Gratulacje dla Ewy i jej podpopiecznego! :klacz: Martwi trochę tak mała frekwencja wśród weteranów psów i suk. Gdzie się podziały te piękne zwierzęta, które kiedyś oglądaliśmy na ringach w klasie championów? :roll: A ty mi, Piotrze, powiedz, czy ten wynik u Twoich psiulków to efekt skrupulatnej kalkulacji, czy przypadek :razz: A ja się po raz n-ty zastanawiam, czy Ci flashka-g, takie komentarze podnoszą ego, czy jak :angryy: Stajesz się nudna z tą swoją zgorzkniałością.... proste rozwiazanie problemu... nie czytaj jak cos Cie nudzi:cool3: z reszta sama nie wiem czego sie przyczepiłaś? Quote
SYLWIA:) Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 :B-fly: :B-fly: :B-fly: :B-fly: :B-fly: :B-fly: :B-fly: GRATULACJE DLA WSZYSTKICH ZWYCIĘZCÓW RANKINGU!!! a w szczególnosci dla SOCHIego i MONIKI:klacz: JAGIENKI-konkurentki VIXEN:happy1: SIBERI-konkurentki QUEEN:multi: MUMINA i EWY za NIEPRZECIĘTNE WYNIKI:klacz: ŻANECIE i PIOTROWI za wyhodowanie WSPANIAŁYCH PSÓW:loveu: oraz podziękowania dla MIRKI za RANKING!!!:calus: JESZCZE RAZ DZIĘKI MAMY CO ŚWIĘTOWAĆ!!!:knajpa: :knajpa: Quote
NigdyNigdy Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 flashka-g napisał(a): z reszta sama nie wiem czego sie przyczepiłaś? Jeśli nie wiesz, to najwyraźniej przeceniałam Twój intelekt. Trudno- zdarza się. Quote
Recommended Posts