Caragh Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Wiadomości o Toffiku: domek cudny, wszyscy przywitali Tofisia jak swojego, po paru minutach chłopak szalał ze zwierzakami :mrgreen: Quote
Caragh Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 (edited) TAK!! Ma domek :) Wieści o Tofiku: [quote name='"Justa&Zwierzaki"'] Jadąc z Phatasmagori (Ciotka z miau - przyp. Caragh) i jej TŻ do DS jak to zawsze ja zawsze pełna obaw :roll: , a jak już dojeżdżaliśmy to strach czy sie zaaklimatyzuje , czy nie będzie sikał , czy zwierzęta już tam mieszkające go zaakceptują i wiele innych .... No i jesteśmy na miejscu, zza płota witają nas głośno dwa rude pieski więc ja Tofika na ręce i po schodkach do domu , w domu chwila i jak rezydenci sie uspokoili to pościłam Tofika, Tofik przez chwile nie pewny ale po kilku minutach tak zaczął szaleć z psem Lejkiem ( takie ma imię bo tak jak Tofik leje gdzie chce a został znaleziony w śmietniku) że było tylko patataj , patataj , patataj :razz: Za chwile dołączył sie drugi piesio, omen nomen też o Imieniu Tofik ( bardzo głośny piesio i tez uratowany ) że było nam wszędzie rudo :laugh2_2: Po jakimś czasie przyszły nas obejrzeć piękne zadbane koty , w tym kocio ze schroniska z niedoborem hormonu wzrostu ,a tez nas odwiedził piękny rudo biały koci przystojniak no i w sumie wszystkie 4 koty sie przywitały noskiem w nosem z Tofikiem jakby chciały mu powiedzieć witaj stary , tu nie zginiesz :thumbs: Takiego domku, takiej miłości życzę każdemu zwierzakowi, to dom marzeń :loveu: Bardzo chce podziękować wszystkim którzy pomogli Tofikowi, którym jego los nie był obojętny , bardzo Wam dziękuje :loveu::loveu::loveu: [quote name='"phantasmagori"']Fotki Tofisia w swoim domku. Niestety słabej jakości, ale oddają natychmiastową komitywę z nowymi domownikami :thumbs: :D Tak szybkiej adaptacji jeszcze nie widziałam :lol: Jak by się znali od zawsze :lol: Edited March 5, 2012 by Caragh Quote
Sarunia-Niunia Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Rzeczywiście fotki z nowego domu niesamowite.... Jakby Toffik był tam od zawsze.... Na fajne i przyjazne towarzystwo trafił nasz Tofficzek:) Quote
yunona Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Super! Jeszcze jedna bida już szczęśliwie doopkę grzeje w kocyku i z kotkami :)))))) Quote
Recommended Posts