Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 207
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

TAK!! Ma domek :)

Wieści o Tofiku:
[quote name='"Justa&Zwierzaki"']
Jadąc z Phatasmagori (Ciotka z miau - przyp. Caragh) i jej TŻ do DS jak to zawsze ja zawsze pełna obaw :roll: , a jak już dojeżdżaliśmy to strach czy sie zaaklimatyzuje , czy nie będzie sikał , czy zwierzęta już tam mieszkające go zaakceptują i wiele innych ....
No i jesteśmy na miejscu, zza płota witają nas głośno dwa rude pieski więc ja
Tofika na ręce i po schodkach do domu , w domu chwila i jak rezydenci sie uspokoili to pościłam Tofika, Tofik przez chwile nie pewny ale po kilku minutach tak zaczął szaleć z psem Lejkiem ( takie ma imię bo tak jak Tofik leje gdzie chce a został znaleziony w śmietniku) że było tylko patataj , patataj , patataj :razz:
Za chwile dołączył sie drugi piesio, omen nomen też o Imieniu Tofik ( bardzo głośny piesio i tez uratowany ) że było nam wszędzie rudo :laugh2_2:
Po jakimś czasie przyszły nas obejrzeć piękne zadbane koty , w tym kocio ze schroniska z niedoborem hormonu wzrostu ,a tez nas odwiedził piękny rudo biały koci przystojniak no i w sumie wszystkie 4 koty sie przywitały noskiem w nosem z Tofikiem jakby chciały mu powiedzieć witaj stary , tu nie zginiesz :thumbs:
Takiego domku, takiej miłości życzę każdemu zwierzakowi, to dom marzeń :loveu:

Bardzo chce podziękować wszystkim którzy pomogli Tofikowi, którym jego los nie był obojętny , bardzo Wam dziękuje :loveu::loveu::loveu:

[quote name='"phantasmagori"']Fotki Tofisia w swoim domku. Niestety słabej jakości, ale oddają natychmiastową komitywę z nowymi domownikami :thumbs: :D
Tak szybkiej adaptacji jeszcze nie widziałam :lol: Jak by się znali od zawsze :lol:

Edited by Caragh