Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nadal jestem bez laptopa , ale cos sie kroi Trez pisze znów od P.Marys

Tofik mi znów rano nasikał na kołdre , juz nie wiem co robic bo on sika jak ja nie widze np jak jestem w kuchni lub za moimi plecami , boi sie reakcji a ja nawet na niego nie krzycze , tylko jak widze że sika to go sciągam z wersalki a jak nasika na podłoge to go chwale , bo z podłogi to idzie przeciez bez problemu wytrzec ... Nadal sie spina jak go biore na rece na klatce schodowej ,a przeciez nie moge mu pozwolic aby schodził z 2 pietra bo ma długi kregosłup . A jest juz lepiej w sytuacji gdy on sam do mnie podchodzi do głaskania, juz nawet mnie w zabawie podgryza , daje mu wtedy cos innego do zabawy ... A najlepiej dogaduje sie z moimi psami :)

Rozmawiałam z zoopsycholog Pania Małgosia Brońko i dała mi pare rad , mam do niej zadzwoic za dwa tyg jak mu nie przejdzie ...

• Replies 207
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mika31 napisał(a):
mój Pik też ze złości nasikał mamie do łóżka

Własnie przed chwilką Tofi uciekł mi do pokoju ( jestem teraz u Pani Marysi ) gdzie nasikał na dywan :shake: a jestem tu z nim od godziny i sie porzadnie wysikał na spacerze :roll:

Posted

A rano dzis nasikał tylko na podłoge uff.
Dziś bylam z nim u weta bo kaszle , dostał leki i musiałam mu kupic ubranko a aby tego bylo mało jak z nim byłam w zoologu w realu poszłam jeszcze kupić pampersy Eustaszkowi i zgubiłam 100 zł :evil: :evil: :evil: A mam tak duzo rachunków :roll: :roll: :roll:

Posted

zaraz wam zapodam numer konta do Justy, bo ona ma problem z logowaniem. Nie moze sie zalogowac. Probowalam ze swojego kompa wejsc na jej konto i to samo bylo. Juz taki problem byl na miau.
Kto tu jest moderatorem, glownym administratorem, do kogo mozna sie z tym zwrocic? Na miau nie obeszlo sie bez "kola ratunkowego" w postaci kontaktu z adminem. Przypuszczam, ze tu bedzie to samo

Posted

danka1234 napisał(a):
Poszło dzisiaj dla Toffika 40zł z Jamniczej Skarpety(zwrot od innego jamniczka bo skarpeta nie posiada już środków)

A ja wysyłam dzisiaj 50 zł pozostałości z Ondry/Milki

Posted

Justa prosiła abym przekazała, że dalej ma problemy z zalogowaniem. Przekazuje wielkie podziękowania za pomoc :) Bardzo przeprasza, że nie ma jak osobiście podziękować. Może ktoś wie, jak odblokować jej konto? Przy zalogowaniu wychodzi błędne hasło lub login, a przy próbie odzyskania hasła robią się jakieś cuda i pisze, że nie rozpoznaje maila :roll:

Tofiś niestety dalej sika :roll:

Rozliczenie za styczeń będzie jak tylko upora się ze wszystkimi obowiązkami. Ma jak zwykle urwanie głowy, nie wiadomo gdzie ręce najpierw włożyć.

W razie czego zawsze można do niej zadzwonić :)

Posted

Justa przekazuje:

Mamy zapytanie o Tofika ( mają w domu tez psiego lejka od 5 lat ) i 4 koty
Tylko problem tkwi w odległości , to są Dobieszowice koło Piekar Śląskich i szukam kogoś na wizytę przed adopcyjna , znacie kogoś z tych rejonów ?
no a potem transport o ile w-p wyjdzie ok .

Posted

Śliczny robaczek, a jaki zgodny :).
Mój Harutek jest takim gryzoniem. Co prawda jak przyjechał to gryzł nie tylko przedmioty ale i ręce, nogi co się dało. Toffik jest w stresie i po prostu daj mu coś do gryzienia np. butelki plastik. po napojach, wodzie, szmacianą kość skręconą z nici (kupić za grosze w sklepie), zabawki gumowe w szmateksie, gryzaki typu ucho wołowe naturalne, kość ze skóry itp.
On musi odreagować, a z sikaniem to może przez koty? i może trzeba powtórzyć mu leki, może to zapalenie nie przeszło ?