aeriel Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Trzeba zmienić temat wątku :) Powodzenia mała! Quote
saphira18 Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 aeriel napisał(a):Trzeba zmienić temat wątku :) Powodzenia mała! na pewno zmieni;) ale najpierw musi pojawić się na dogo:) Quote
soboz4 Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 wieści od Mariny! Witam. Jak już Pani zapewne wie Marina od wczoraj jest w domku. Była bardzo zestresowana, ale nie sprawiała kłopotów. Troszkę bała się wejść do windy, w domu goniła sprawdzała całe mieszkanie ale myślę że to narmalne. Przy kąpieli nie było źle , troszkę się bałam bo nie miałam kagańca ale nie protestowała pozwoliła na wszystkie zabiegi.Bardzo się do nas przytulała i w pewnej chwili prosiła żeby ją wziąć na ręce. Byłam tym bardzo zdziwiona bo ona raczej nie pozwalała brać się na ręce. Dzisiaj już jest pełna energii a to się domaga pieszczot, a to gania za piłką i nawet próbuje psocić- jest jej pełno w całym domu. Jak bym miała jakieś pytania lub problemy to myślę że Pani nie odmówi mi fachowej porady. Quote
Irvette Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 czyżby to moja nieobecność przyniosała jej szczęscie? bo jak tak to ja może zacznę co innego robić......... ona ekspresowo poszła jak na "moje" psy ... a nie miałam trudnych ......... wszystkie młode i śliczne.......... ja chcę wszystkie domki takie!!!!!!!!!! i tak szybko........ trzeba powiedzieć że wiedziała gdzie się schować przed tymi mrozami..... Quote
Recommended Posts