stefanek1407 Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 (edited) Pojechałam zobaczyć psy w schronisku z moją koleżanką (Vailet),wszystkie były przecudowne,ale do żadnego psa nie podchodziłam (Vailet jednak musiała wszystkim psom dać obwąchać rękę :shake: ,była daleko za mną),w końcu zobaczyłam pięknego psa,który wyglądał jak Lis,lecz jednak nie podeszłam.Potem cofnęłam się do Vailet,która była przy boksie psa "Lisa" ,akurat lizał jej rękę,więc podeszłam i wsadziłam rękę przez kraty i zaczął się tulić,wiedziałam że to jest to.Kiedy się spostrzegłam już był ze mną w samochodzie. Oto kilka zdjęć Liska: No to na tyle.Mam nadzieje że ktoś tu zajrzy :razz: Edited March 1, 2012 by stefanek1407 Quote
Milena9 Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Sliczny jest:loveu: Wstaw wiecej fotek. Quote
wikikoniki Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 O jejku :_o Co to za cudo ?? Śliczny :loveu: Quote
stefanek1407 Posted May 30, 2012 Author Posted May 30, 2012 Lisek w bandamce, już myślałam że się jej nie doczekam :multi: Quote
Goldies Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 Śliczności :loveu: Naprawdę, cudny jest. Moja suczka ma bardzo podobną bandankę :) Quote
stefanek1407 Posted May 30, 2012 Author Posted May 30, 2012 Goldies napisał(a):Śliczności :loveu: Naprawdę, cudny jest. Moja suczka ma bardzo podobną bandankę :) Dziękuje, ja sobie kupiłam jasno różową i jak mu zakładam czerwoną to sobie biorę różową :-) To musi komicznie wyglądać jak właściciel upodabnia się do swojego psa :lol: Quote
Eta_carinae Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 Cudeńko :loveu: Uwielbiam takie psy - to moje ideały. Lekki, średniej wielkości, czekoladowy z dłuższą sierścią na ogonie, brzuchu i uszach :lol: Quote
stefanek1407 Posted May 31, 2012 Author Posted May 31, 2012 Eta_carinae napisał(a):Cudeńko :loveu: Uwielbiam takie psy - to moje ideały. Lekki, średniej wielkości, czekoladowy z dłuższą sierścią na ogonie, brzuchu i uszach :lol: Dziękuje :) Nawet nie wiedziałam że jesteś na dogo, ale to są same plusy :multi: Na zapytaju jest coraz więcej osób które często mają głupie odpowiedzi albo mają konto tylko żeby minusować :angryy: Bym chciała żeby była taka rasa jak Lisek, ponieważ zawsze myślę jakiego psa wybrać w przyszłości, bo mam nawet duże wymagania, a Lisek jest dla mnie idealny :lol: Quote
stefanek1407 Posted May 31, 2012 Author Posted May 31, 2012 Mam nadzieje że się spodobają :razz: I moja kotka Dibi ze swym spojrzeniem i frytkami :lol: Quote
Eta_carinae Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 A wiesz, ja myślę, że wystarczyłaby nowa maść bordera i byłby jak Lisek :cool3: Quote
stefanek1407 Posted May 31, 2012 Author Posted May 31, 2012 Kirinna napisał(a):cześć lisiasty:) a ile on ma cm i ile waży? Z 44cm i około 12 kg,a czemu się pytasz? Quote
Kirinna Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 bo jestvpodobnyvdo mojego rudego. tez ma ok 44 cm i wazy 13 kg:) Quote
stefanek1407 Posted May 31, 2012 Author Posted May 31, 2012 (edited) Eta_carinae napisał(a):A wiesz, ja myślę, że wystarczyłaby nowa maść bordera i byłby jak Lisek :cool3: W Lisku cenię jego zapał.Szybko się uczy i sprawia mu to zabawę.Sprawia mi to wile radości że taki jest ponieważ chciałam mieć zawsze psa żeby uczyć go nowych umiejętności :) Border collie podobno też bardzo szybko łapią i uwielbiają takie rzeczy więc może jednak :p Myślałam nad tą rasą, ale nie byłam pewna :roll: Edited May 31, 2012 by stefanek1407 Quote
stefanek1407 Posted May 31, 2012 Author Posted May 31, 2012 Kirinna napisał(a):bo jestvpodobnyvdo mojego rudego. tez ma ok 44 cm i wazy 13 kg:) A ma założoną galerie na dogo? Quote
Kirinna Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 ma ale zarosla kurzem troche. jest w ekstra grupie pt"kundel bury junior" twij ma fajniejsza siersc troche dluzsza. i jest bardziej lisiasty od mojego Quote
stefanek1407 Posted May 31, 2012 Author Posted May 31, 2012 Kirinna napisał(a):ma ale zarosla kurzem troche. jest w ekstra grupie pt"kundel bury junior" twij ma fajniejsza siersc troche dluzsza. i jest bardziej lisiasty od mojego Heh, dzięki :-) A podała byś link? Quote
Kirinna Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 http://www.dogomania.pl/forum/threads/218749-kundel-bury-Junior-%29/page19 prosze, ale nie oczekuj czegos wspanialego:) Quote
stefanek1407 Posted June 1, 2012 Author Posted June 1, 2012 [quote name='Kirinna']http://www.dogomania.pl/forum/threads/218749-kundel-bury-Junior-)/page19 prosze, ale nie oczekuj czegos wspanialego:) Głownie chodziło mi o zdjęcia twojego psiaka na galerii i jest słodziutki :loveu: Quote
Eta_carinae Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Border collie podobno też bardzo szybko łapią i uwielbiają takie rzeczy więc może jednak :-P Ty chyba bordera w akcji nie widziałaś :loveu: Ich inteligencja to już przechodzi do historii :cool3: To są TORPEDY nie psy! Tak szybko wszystko łapią i są tak nakręcone na życie, że masakra - ludzie planujący w przyszłości BC z którymi rozmawiałam latami się przygotowują na takiego psa xd. Zazwyczaj boją się, że nie wyrobią :evil_lol: Quote
stefanek1407 Posted June 2, 2012 Author Posted June 2, 2012 Eta_carinae napisał(a): ludzie planujący w przyszłości BC z którymi rozmawiałam latami się przygotowują na takiego psa xd. Zazwyczaj boją się, że nie wyrobią :evil_lol: Jak jeszcze wybierałam psa to myślałam nad tą rasą, ale też się o to bałam :roll: I znalazłam bardzo fajną stronkę z borderami do adopcji, więc sobie przejrzałam całą galerie i były cudowne :loveu: Zawsze z moją najlepszą koleżanką planujemy naszą przyszłość na spacerach z psami, wiemy że to mało możliwe żeby było tak jak chcemy, no ale trudno :lol: Quote
Eta_carinae Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 No z moich planów by wynikało, że za kilka lat (chciałam na swoje 18 urodziny, więc mam jeszcze trzy lata czasu) biorę owczarka australijskiego aussie - suczkę red merle jak najlżejszej budowy :diabloti: Jeszcze owczarki holenderskie za mną chodzą... ale nie wiem. Quote
stefanek1407 Posted June 2, 2012 Author Posted June 2, 2012 Eta_carinae napisał(a):No z moich planów by wynikało, że za kilka lat (chciałam na swoje 18 urodziny, więc mam jeszcze trzy lata czasu) biorę owczarka australijskiego aussie - suczkę red merle jak najlżejszej budowy :diabloti: Jeszcze owczarki holenderskie za mną chodzą... ale nie wiem. Uwielbiam umaszczenie red merle :loveu: Najbardziej do moich wymagań pasują nova scotia duck tolling retrivery,border collie oraz właśnie aussie. Jeszcze uwielbiam huskie które są przeciwieństwem moich wymagań, to przez ich wygląd :evil_lol: Quote
dance_macabre Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Piękny jest:loveu:. Imię pasuje idealnie;) Quote
stefanek1407 Posted June 24, 2012 Author Posted June 24, 2012 dance_macabre napisał(a):Piękny jest:loveu:. Imię pasuje idealnie;) Dziękuje :p Ludzie ogółem tak na niego wołają "lis", choć nawet nie wiedzą jak ma na imię :lol: Potem są tacy zdziwieni jak słyszą że serio tak się nazywa :D Quote
Recommended Posts