shanti Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Dziękuję Alu za to co zrobiłaś. Ja mam i zastój móżgowy i taki zapie... że czasu brak na myślenie. A dziś powinnam być w trzech miejscach jednocześnie, w pracy na rozprawie i na kursie. Kto mnie sklonuje?:roll: Quote
Atrisko Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Trzymam kciuki za śliczną...skąd wziąć taki cudowny domek jak dla Sonego... Quote
szafra Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 [quote name='Atrisko']Trzymam kciuki za śliczną...skąd wziąć taki cudowny domek jak dla Sonego...[/QUOTE] Właśnie !!! Quote
ala56 Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Taką wiadomość dostałam dziś na ogloszenie Lady : "jest piekna choć czeba włożyc dużo pracy w jej sierśc pare miesiecy temu adoptowałem takiego ślicznego colaka mugł bym ją adoptować ale jest pewnie sterylizowana " Koniec cytatu. Quote
Ulka18 Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Super adopcja bylaby u tego chetnego, ktory juz ma samca collie :angryy: I czy mozliwa bylaby sterylizacja Lady w schronisku, jesli jeszcze nie jest sterylizowana? Az strach wypuszczac w swiat taka sunie. Melduje sie na watku. Czy zrobic jeszcze jakies ogloszenia? Quote
ala56 Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Na poprzedniej stronie jest spis stron gdzie panienka ma ogloszenia. Jak uważasz - adopcje pilotuje Shanti A co do tego pana też mnie martwi od kogo adoptowal tego pięknego samca. Co prawda w internecie aż roi sie od ogloszeń typu - oddam , a schroniska nie zawsze zastanawiaja sie komu daja psa. A my nie o wszystkich colakach w schroniskach wiemy. Quote
Ulka18 Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Czy tablica jest wystawiona na jedno wojewodztwo? Moge sprobowac zrobic na inne, zawsze to ogloszenie wiecej, a ja mam kilka wyroznionych i one sciagaja ogladajacych na pozostale. Martwi mnie tylko ta sterylka u Lady... Quote
ala56 Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Tablica jest na Jastrzębie, ja robiłam najwięcej ogloszen na woj śląskie.Z racji odleglości i sporej ilości mieszkańców. Na Tablicy jest 214 wejść i 3 osoby brały nr tel . Ogloszeń zrobiłam na razie tylko tyle bo zabraklo mi czasu.U nas chwilowo mamy na leczeniu i w hotelach sporo colaków / nieadopcyjnych również/ - one są na utrzymaniu wolontariuszy i raczej na sterylkę z naszej kasy nie ma co liczyć. Nie ode mnie zalezy decyzja finansowa ale nie smiem nawet prosić. Quote
monika55 Posted January 13, 2012 Author Posted January 13, 2012 To juz musi się wypowiedzieć shanti bo nie wiem jak z kasą. Ale należałoby sterylkę zrobić koniecznie bo ona chyba juz rodziła . Quote
shanti Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 Rodziła i to chyba nie raz. Sterylka - jak najbardziej. Ciotki, nowa ustawa już obowiązuje. Troszkę to nam wydłuży jej pobyt w schronisku, bo musi minąć min. 10 dni od szczepień do sterylizacji, ale wytrzyma dziewczynka. Quote
Mona1991 Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 Poradzi sobie... To dla jej dobra. A potencjalny dom, jak będzie zależeć, to i poczeka... Gdybym tylko mogła... Ehh... :( Quote
szafra Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 Poczeka, poczeka. Ważne, żeby sterylka była i już ! Quote
shanti Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 Będzie ciotki, bez obaw. Oby tylko domek był. Quote
ala56 Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Czy Lady jest do adopcji razem z opiekunem? Może dopiszę to do ogłoszeń i domek będzie na już. Quote
Mona1991 Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Lady do adopcji z opiekunem??? O.o Że nie rozumiem... :) Psina się rozkręca... Wystarczy trochę pobiegać z nią i inaczej patrzy na świat... ;) Quote
Recommended Posts