Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękuję Alu za to co zrobiłaś. Ja mam i zastój móżgowy i taki zapie... że czasu brak na myślenie. A dziś powinnam być w trzech miejscach jednocześnie, w pracy na rozprawie i na kursie. Kto mnie sklonuje?:roll:

• Replies 195
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Taką wiadomość dostałam dziś na ogloszenie Lady : "jest piekna choć czeba włożyc dużo pracy w jej sierśc pare miesiecy temu adoptowałem takiego ślicznego colaka mugł bym ją adoptować ale jest pewnie sterylizowana " Koniec cytatu.

Posted

Super adopcja bylaby u tego chetnego, ktory juz ma samca collie :angryy:
I czy mozliwa bylaby sterylizacja Lady w schronisku, jesli jeszcze nie jest sterylizowana? Az strach wypuszczac w swiat taka sunie.

Melduje sie na watku. Czy zrobic jeszcze jakies ogloszenia?

Posted

Na poprzedniej stronie jest spis stron gdzie panienka ma ogloszenia. Jak uważasz - adopcje pilotuje Shanti A co do tego pana też mnie martwi od kogo adoptowal tego pięknego samca. Co prawda w internecie aż roi sie od ogloszeń typu - oddam , a schroniska nie zawsze zastanawiaja sie komu daja psa. A my nie o wszystkich colakach w schroniskach wiemy.

Posted

Czy tablica jest wystawiona na jedno wojewodztwo? Moge sprobowac zrobic na inne, zawsze to ogloszenie wiecej, a ja mam kilka wyroznionych i one sciagaja ogladajacych na pozostale. Martwi mnie tylko ta sterylka u Lady...

Posted

Tablica jest na Jastrzębie, ja robiłam najwięcej ogloszen na woj śląskie.Z racji odleglości i sporej ilości mieszkańców. Na Tablicy jest 214 wejść i 3 osoby brały nr tel . Ogloszeń zrobiłam na razie tylko tyle bo zabraklo mi czasu.U nas chwilowo mamy na leczeniu i w hotelach sporo colaków / nieadopcyjnych również/ - one są na utrzymaniu wolontariuszy i raczej na sterylkę z naszej kasy nie ma co liczyć. Nie ode mnie zalezy decyzja finansowa ale nie smiem nawet prosić.

Posted

Rodziła i to chyba nie raz. Sterylka - jak najbardziej. Ciotki, nowa ustawa już obowiązuje.
Troszkę to nam wydłuży jej pobyt w schronisku, bo musi minąć min. 10 dni od szczepień do sterylizacji, ale wytrzyma dziewczynka.