Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 195
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kocham collaczki, cudowne psy. Ta bidulka szczególnie smutna.
Została znaleziona blisko schroniska, myślałam że ktoś o nią będzie pytał, szukał. Na razie niestety nie.

Posted

Ja ostatnio zajmuje sie przeglądaniem stron - zaginęły - znaleziono - i też nie natrafilam na żaden ślad ani jej ani innych collie ktorych szukają opiekunowie. A te które ktoś znalazl nikt nie szuka. Tych stron jest tak duzo że może i szukają tylko nie na tych co są ogloszenia

Posted

Chyba pokaże tylko tym co są tam zarejestrowani - tak mi wytłumaczono jak ja cos wstawiłam ale to bylo forum sheltie. Nie będę odbierala Ci tej przyjemności. Shanti ta maść to tricolor - dobrze myślisz.

Posted

ala56 napisał(a):
Chyba pokaże tylko tym co są tam zarejestrowani - tak mi wytłumaczono jak ja cos wstawiłam ale to bylo forum sheltie. Nie będę odbierala Ci tej przyjemności. Shanti ta maść to tricolor - dobrze myślisz.

Co do tricolorki miałam wątpliwości, bo ona beżowego ma malutko, tylko w okolicach pyszczka. Myślałam że to jakoś inaczej się nazywa. Coś kojarzyłam "śnady", ale wolałam się upewnić.

Na forum Dr.Lucy dałam jej imię Jasmin.

Posted

Tak prawdę mówiąc ona jest bardzo zamknięta w sobie... Nie zwraca uwagi na człowieka, ale w taki sposób, jak by po prostu nie chciała... Ktoś ją musiał bardzo zranić... Opuścić... Biedny pies.