Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 119
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wszystko idzie w dobrym kierunku, ranki się goją, leki z kiełbaską ładnie połyka, więc jestesmy do przodu.
Tylko,że mój sym bardzo się do niego przywiązuje mimo tego,że łobuz zazdrośnik go podszczypuje delikatnie jak się do mnie zbliża...

Posted

9 kg, jestem bardzo mile zaskoczona schroniskiem w bielsku, czysto, zadbane,miła i pomocna obsługa, a co najważniejsze Kajko był w super stanie jak go odbierałam. Nawet nie był głodny jak przyjechaliśmy do domu, niczego się nie bał, zadowolony, wesoły psiak. Jak byłam u wetki to myślała, że to znajda z Sylwestrowej nocy.

Agucha napisał(a):
Ile waży Kajko?

Posted

W schronie był jako Kajko, ale reaguje na Marko. Sąsiad stał przy płocie. Krzyczał do mnie jak ma na imię, więc odpowiedziałam Kajko, a on zrozumiał inaczej i zawołał Marko , a ten zaraz podbiegł . No i tak zostało. Dzis znowu do wetki na oglądanie jajuszek...

Posted

Byłam u wetki, antybiotyk będzie dostawał nadal, jajoooszka już lepiej, nie bolą go, stan zapalny zanika. Natomiast jest bardzo poważny problem z tylnymi zębami i chyba nie da się ich uratować!!!! Muszę podjechać z nim do bielska do weterynarii i omówić czy dadzą radę- tak zalecała moja wetka, zrobić tego podczas kastracji. Stan jest taki zębów,że część koniecznie musi mieć ściągnięty kamień, a część trzeba usunąć i to pod narkozą. :shake::shake:

Posted

No właśnie, każdy wet ma swoje doświadczenia,a przede wszystkim zależy z jakie ma podejście do zwierząt. Zapytam jeszcze w Bielsku. Niech zadecydują,bo tam będzie kastracja. Dzięki,że mi zwróciłaś na to uwagę.Ale zęby to pilniejszy temat niż kastracja. Więc jak to będzie musiało być osobno to najpierw zęby!!!![quote name='Agnieszka Co.']Na którymś wątku czytałam, że lepiej nie łączyć tych zabiegów - zaraz poszukam.

EDIT: znalazłam http://www.dogomania.pl/threads/219872-Odi-5-kg-mix-york-pudel-PILNE-DT-przebywa-w-bardzo-trudnych-warunkach?p=18364881&viewfull=1#post18364881 od tego postu zaczyna się dyskusja