Elżbietka_Cieszyn Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 (edited) Śliczny mix jamnika z bielskiego schroniska. Prawdopodobnie ma 5-6 lat. Jest bardzo grzeczny i uwielbia spacery. Jest wykąpany, zaszczepiony - super elegancik. Nie szczeka za dużo, właściwie w ogóle. Spokojnie reaguje na inne psy lub nie zwraca na nie uwagi. Bardzo fajny i spokojny psiak. Edited July 16, 2012 by Elżbietka_Cieszyn Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 bubu proszę wklej zdjęcia, bo nie znalazłam już ogłoszenie allegro. Bardzo proszę. Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 Mam piękne zdjęcia, postaram się jutro je zgrać i wstawić. Niestety Kajko ma zmiany na jądrach-czerwone odczyny i bąble,w poniedziałek jadę do wetki. Teraz odsypia. Walczymy z biegunką ryżem,delikatną piersią z kurczaka. Quote
_bubu_ Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 dziękuję Elu, że go wypatrzyłaś :) fotki jeszcze ze schroniska: Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 bubu czy dasz radę wrzucić zdjęcie- smsa jaki Ci wysłałam? Quote
_bubu_ Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 tak, to zdjecie jest cudne, tylko odszukam kabelek :) Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 Jest cudowny, śpi i biega :) w dodatku śpi na plecach :) posmarowałam jąderka Rivanolem, kastrację musimy przełożyć. coś mi się wydaje, że oprócz mojego syna i Kajko przejmie moją sypialnię :) Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 Wróciliśmy ze spacerku...jak nie szczekał, tak teraz ustawił do pionu owczarka od sąsiadów-zawarczał srogo, oczywiście przez płot!!! Już chrapie smacznie na kanapie i kocyku.. Tola z zazdrości zajęła jego nowe legowisko.... Jest cudowny!!! Ciekawi mnie tylko jak będzie się zachowywał jak pojadę do pracy... Sąsiadka u której był w późniejszym czasie Marianek obiecała do niego zaglądać. Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted January 8, 2012 Author Posted January 8, 2012 Noc przespał spokojnie na swoim posłaniu w przedpokoju,ale po porannym spacerze po śniadanku zauważyłam, że zniknął. Szukam i szukam, nagle patrzę a pod kołdrą cos się rusza w sypialni....zrobił nura i nie chciał wyjść. Typowy jamniś. Mało szczeka, ale awanturował się znowu z sąsiada psem. Bronił piszczącej kostki i musiałam go ustawić, by syn mógł spokojnie się z nim bawic. Chodzi i tupta ciągle. Uwielbia spacery, mógłby ciągle przebywać na dworze... Quote
Wessi Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 http://tablica.pl/oferta/oddam-psiaka-w-dobre-rece-IDCFeP.html troszke jamniczkowa z cieszynskiego schroniska... Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted January 8, 2012 Author Posted January 8, 2012 Jąderka po Rivanolu są o niebo lepsze, nie ma bąbli. Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted January 8, 2012 Author Posted January 8, 2012 Zaczął wylizywać i znowu są czerwonawe, do tego ten zapach...jutro wizyta i wszystko będzie jasne. Jeszcze się krząta po domu, bardzo pragnie czułości ale nie jest uciązliwy. Mój syn bardzo się ucieszył jak go zobaczył. Bawią się razem, ale jeżeli chodzi o spanie, gdy jest przytulony do mnie to bacznie patrzy i obserwuje domowników. Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 bubu wykupiłam ogłoszenia http://www.dogomania.pl/threads/220078-Bazarek-z-ogłoszeniami-do-08.01.2012r-do-godz-18.59.-na-psy-ze-schroniska-z-Katowic , czy masz gdzieś zapisane to ogłoszenie Kajko, które mi na allegro wysłałaś? fajny tekst tam był i 3 zdjęcia gdybyś wybrała . Bardzo Cię proszę . Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 Elżbietka_Cieszyn napisał(a):Jąderka po Rivanolu są o niebo lepsze, nie ma bąbli. pochwaliłam, ale niestety się sączy z tego, o 17-tej jadę do wetki Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 Dostał antybiotyk Krakvet 250 plus osłonowe. Szalał w weterynarii jak tylko zblizyła się wetka. Ja mogłam z nim tam robić co chcę, ale nikt inny. Zaczyna mnie przed wszystkimi pilnować, jak przed chwilą podczas kapieli. Warował przy wannie. Muszę go tego oduczyć. Quote
Lili8522 Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Podczytuje wątek ślicznego psiaczka :loveu: Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 Coś się wątek cichutki robi...Lili8522 napisał(a):Podczytuje wątek ślicznego psiaczka :loveu: Quote
_bubu_ Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 [quote name='Elżbietka_Cieszyn']bubu wykupiłam ogłoszenia http://www.dogomania.pl/threads/220078-Bazarek-z-ogłoszeniami-do-08.01.2012r-do-godz-18.59.-na-psy-ze-schroniska-z-Katowic , czy masz gdzieś zapisane to ogłoszenie Kajko, które mi na allegro wysłałaś? fajny tekst tam był i 3 zdjęcia gdybyś wybrała . Bardzo Cię proszę . Tu jest tekst z allegro: http://allegro.pl/show_item.php?item=2043457693 Kajko to mały, jamnikowaty piesek. Ma ok. 4-5 lat. Jest wesoły i przyjacielski. To łagodny piesek, który marzy o ciepłym domku na zimę, pełnej miseczce i spacerkach ze swoim właścicielem. Może właśnie Ty dostrzeżesz małego Kajko i odmienisz jego los? Kajko przed wydaniem zostanie wykastrowany. Obowiązuje wizyta przed adopcyjna oraz podpisanie umowy. Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted January 10, 2012 Author Posted January 10, 2012 o dzięki!!!! niepotrzebnie zawracałam Ci głowę na pw.[quote name='_bubu_']Tu jest tekst z allegro: http://allegro.pl/show_item.php?item=2043457693 Kajko to mały, jamnikowaty piesek. Ma ok. 4-5 lat. Jest wesoły i przyjacielski. To łagodny piesek, który marzy o ciepłym domku na zimę, pełnej miseczce i spacerkach ze swoim właścicielem. Może właśnie Ty dostrzeżesz małego Kajko i odmienisz jego los? Kajko przed wydaniem zostanie wykastrowany. Obowiązuje wizyta przed adopcyjna oraz podpisanie umowy. Quote
Recommended Posts