Saphira1920 Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 (edited) [FONT=Comic Sans MS]Mały wesoły piesek. Ma około 8-10 lat, wazy 8kg i mierzy 30 cm w kłębie. Jego piękne, kręcone futerko trzeba cały czas utrzymywać w czystości i regularnie wyczesywać co może być bardzo przyjemnym zajęciem. Jest bardzo zaborczy w stosunku do zabawek i łapczywie bierze smakołyki. Oprócz prób zabrania mu zabawki jest bardzo przyjazny zarówno dla ludzi jak i psów. Jest bardzo ciekawy świata i chce być wszędzie naraz, wiec często ciągnie smycz by pójść tam gdzie chce.[/FONT] Edited January 7, 2012 by Saphira1920 Quote
kiyoshi Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 jestem u Szoguna:) sympatyczny starszy pan, który ani troszkę nie wygląda na starszego:) powodzenia mały!! Quote
soboz4 Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Jestem, właśnie wgrywam wszystkie zdjęcia, ale byłam na Dolinie Trzech Stawów z moimi prywatnymi i trochę się to trwało... Quote
Bgra Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 śliczny chłopak,wcale nie wygląda na "swoje lata":) wiem,że Szogunem nazwany został w schronisku,nadal w nim przebywa? Quote
Hmmm Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 bgra1@tlen.pl napisał(a):śliczny chłopak,wcale nie wygląda na "swoje lata":) wiem,że Szogunem nazwany został w schronisku,nadal w nim przebywa? Tak, Szogunek dalej w schronisku:-( Quote
soboz4 Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 mam prośbę o pokrycie z naszego konta kwoty około 60 złotych (chyba) na leczenie zębów Szoguna, ma tyle kamienia, że wszystkie zęby sa ruchome, nie wiadomo czy nie skończy sie to wyrwaniem paru, ale w pierwszej kolejności, żeby mu nie wyleciały trzeba je oczyścić z kamienia. Zabieg będzie zsynchronizowany z kastracją Quote
Bgra Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 poczytałam o Tobie malcu na stronie schroniska i nie tylko:diabloti: taki mały a taki zaborczy :evil_lol:no,no...a już cioteczka Bgra zastanawiała się nad ...ale nie...zjadłbyś mi Haneczkę:) musisz iść do domu gdzie będziesz jedyny do kochania:) Quote
soboz4 Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Szogun to bardzo zdolny uczeń! Dziś brał udział w psim przedszkolu, może wiek nie ten ale za to radził sobie świetnie! Quote
maciaszek Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Dodałam Szoguna na katowicki wątek. Niedługo zmienię mu kartę (zdjęcie) na stronie schroniska. Quote
Bgra Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 no przystojniaku,masz śliczny pycholek i takie bystre oczka:) Quote
kimiji Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Allegro Szoguna :) http://allegro.pl/show_item.php?item=2051700920 Quote
Agucha Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 "Zaborczy" tzn jaki? Nie nadaje się do innych psów i dzieci? Widze, że waży 8kg... szkoda, bo bym pod mikrusa podpięła... ale 2kg to za duża różnica ;/ ----------------------------- EDIT: Już się doczytałam... :( Quote
Recommended Posts