gazzy Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 (edited) Kacper - trafił do nas 20 lipca 2011 roku. Uważany w schronisku za agresywnego psa - u nas okazał się cudnym i łagodnym psiakiem z problemami... Boi się samochodów i facetów w kapturach... Poza tym rozrabiaka straszny. Kocha Diankę - ona kocha jego i tak sobie żyjemy... To nasz obrońca - nawet mucha się nie prześlizgnie. Psy go bardzo pogryzły czego dowodem jest nadgryzione ucho, blizny na głowie, brzuchu i nosie... Ma ok. 6-7 lat. Miał być u nas 2 dni - tak mówili w schronisku... Został na dłużej i zdobył nasze serducha. Kochany cudak Diana - trafiła do nas 1 września 2003 roku. Psy z boksu ją gryzły. Była bardzo wystraszona. Bardzo posłuszna i grzeczna sunia. Czasami spojrzy się na Kacperka jakby był troszkę nienormalny, ale poza tym bardzo lubi się z nim bawić. Ma 12 lat. Pakuś - nasz alzheimerek. Nie słyszał, nie widział, nie miał zębów , ale był najukochańszym psim staruszkiem.Trafił do nas 1 listopada 2009 roku. Miał 15 lat kiedy odszedł za Tęczowy Most. Przyjechał do nas ze schroniska we Wrocławiu. Prawdopodobnie był bity. Bał się dotyku, ale z czasem nam zaufał, dał się głaskać, biegał, skakał i bawił się. Panią weterynarz próbował wystraszyć swoim pięknym uśmiechem , ale nie udało się Edited January 8, 2012 by gazzy Quote
gazzy Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 w końcu będę wrzucać na bieżąco fotki dla yunonki :D Quote
gazzy Posted January 8, 2012 Author Posted January 8, 2012 od razu mówię, że te fotki są z pierwszych dni po adopcji Kacperka. Psiak siedział ze smyczką i w szelkach bo bardzo się bał i nie było mowy o odpięciu smyczki a o zakładaniu szelek w ogóle... Teraz nie ma z tym problemu ;) Już mnie jedna osoba pytała :diabloti: Quote
Celina12 Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 https://lh4.googleusercontent.com/-dcIP6n3_Cnk/TivpCy0JvSI/AAAAAAAADi8/4fxLs-Dkqgw/s640/100_5429.jpg takie słodkie pysiątka..... :-(...kocham takie siwe mordki....biegaj szczęśliwy za TM. Śliczna ta Twoja PARKA Quote
yunona Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Super , że zrobiłaś swoim psiakom galerię :). Fotki śliczne Pakuś pewnie był b. fajnym psiakiem. Dianka i Kacperek fajnie uzupełniają się :) Quote
gazzy Posted January 8, 2012 Author Posted January 8, 2012 No pewnie , że fajnym :) Dzięki , że wpadłyście :) Quote
Sarunia-Niunia Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Trafiłam i ja... Super wątek, wklejaj aktualne foteczki Gazzy:):):) Mizianka dla Kacperka i Dianki:) Quote
Sarunia-Niunia Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Mega Kiermasz dla dwóch chorych jamniczek do 31.01.2012r. do 19.00 Gabuni i Deli/Dusieńki Quote
gazzy Posted January 23, 2012 Author Posted January 23, 2012 nowa komórka, nowe zdjęcia, nowe filmiki... Kacper był u weterynarza. Pani zaszczepiła go przeciwko wściekliźnie i obcięła pazurki. Zastanawiamy się nad zabiegiem , bo pani powiedziała, że jednak nie trzeba usuwać paluchów - wystarczy przychodzić i podcinać pazurki. Jak nie będzie zabiegu to za telefon który sprzedałam sfinansujemy szczepienia przeciw nosówce, parwo i reszcie. Quote
yunona Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 A to prezenty w postaci nowego telefonu ? Pewnie byłaś grzeczna ;). Ciekawa jestem jaka decyzja została podjęta? Czy pazurki czy szczepienia? Pozdrawiam :) Quote
gazzy Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 Zapraszam do obejrzenia 4 filmików z udzialem kacperka ;) Folder 29 stycznia - https://picasaweb.google.com/106202558023503486946 Quote
Sarunia-Niunia Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Śliczne filmiki i Kacperek na nich taki szczęśliwy - biega wolno, bawi się kapciem.... Sama agresja w tym psie.... Quote
gazzy Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 [quote name='Sarunia-Niunia']Śliczne filmiki i Kacperek na nich taki szczęśliwy - biega wolno, bawi się kapciem.... Sama agresja w tym psie.... no pewnie... Co ty sarunia nie wiesz, że to najgroźniejszy pies na świecie .... Buahahahahaha :evil_lol::evil_lol: :diabloti: Nowy pseudonim Kacperka : killer kapciowy by Malawia :) Quote
gazzy Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 Fotki robione komórką - aparat padł :evil_lol: Quote
gazzy Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 Wstydniś :diabloti: "Ja nie chce fotki !!! Buuuu :evil_lol: Czy te ciotki nic nie rozumieją ? Jestem niefotogeniczny :roll:" No dobra... Poświęcę się :loveu: Próba pstryknięcia pierwszej fotki Kacperkowi : efekt - dziwne "wężyki" (?) :mad: Quote
gazzy Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 A teraz uciekamy na spacerek. Baj, baj ;) Quote
Sarunia-Niunia Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Fajny jest Kacperek z tym "ryciem" nochalem w śniegu - super!!!! Super to widać na filmikach:) Quote
Recommended Posts