azalia Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Piękna,łagodna sunia,oby szybko wydobrzała i domek znalazła.
MaDi Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Dolly ma szansę na DT poszukujemy transportu z Lublina do Legionowa.
Szarotka Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 MaDi napisał(a):Dolly ma szansę na DT poszukujemy transportu z Lublina do Legionowa. Ja mysle, ze jak znajdziecie transport to dt. jest. To forumowiczka z podhalana oferuje dt. Ona juz miala mysle, ze co najmniej jednego bialasa na dt. u siebie. :):)
akrim Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 to fundacyjny BDT , a józwa opiekowała się Białym i Bubą i ...warunkiem opieki teraz była...zmiana imienia :eviltong: czy to jej prawdziwe imię? ona na mnie reaguje?
MaDi Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 akrim napisał(a):to fundacyjny BDT , a józwa opiekowała się Białym i Bubą i ...warunkiem opieki teraz była...zmiana imienia :eviltong: czy to jej prawdziwe imię? ona na mnie reaguje? No nie... na jakie:mad::razz:? Dolly jest robocze,czekamy na inne propozycje.
Szarotka Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 MaDi napisał(a):No nie... na jakie:mad::razz:? Dolly jest robocze,czekamy na inne propozycje. Dolly kojarzy mi sie z jalowka z Ani z Zielonego Wzgorza :):)
MaDi Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 bacpani napisał(a):A mnie z owieczka Dolly :) Dokładnie, taka z niej owieczka i wcinała trawę jak po nią przyjechałam;)
józwa Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 to nie jest ani owieczka ani krowka ani jalowka :P sliczna kochana sunia z niej i takie tez imie bedzie miala ;) :)
MaDi Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Więc jak mam zacząć do niej przemawiać aby nieco się przyzwyczaiła?
as_ko Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Zapisuję. Zrobiłam Dolly trochę ogłoszeń kilka dni temu. Będziemy pewnie organizować jakiś zbiorowy transport :) Bo do wywiezienia do Warszawy jest jeszcze ONka do DS, mały Tobi (jeśli nie znajdzie wcześniej DS) i i suczka husky ze szczeniakiem.
MaDi Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 as_ko napisał(a):Zapisuję. Zrobiłam Dolly trochę ogłoszeń kilka dni temu. Będziemy pewnie organizować jakiś zbiorowy transport :) Bo do wywiezienia do Warszawy jest jeszcze ONka do DS, mały Tobi (jeśli nie znajdzie wcześniej DS) i i suczka husky ze szczeniakiem. Któta ONka?
MaDi Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 understandme napisał(a):Ile Dolly ma lat? Niestety wywiad środowiskowy nie pozwolił nam tego ustalić jedynie osoba zgłaszająca twierdzi,że ma 4 lata.. Zęby mogą nas okłamywać niby czyste ale kły starte. Jakiś czas temu miałam pod opieka 11 letnią sunię a lekarze i ludzie dawali jej maks 4 lata.
akrim Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 as_ko napisał(a): Będziemy pewnie organizować jakiś zbiorowy transport :) to byłoby fajne:p tylko czy się pomieszczą wszystkie razem?:roll:
as_ko Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 akrim napisał(a):to byłoby fajne:p tylko czy się pomieszczą wszystkie razem?:roll: Jeszcze nie wiadomo do końca które psy pojadą, a wyjazd byłby dopiero koło weekendu.
Merys Posted January 10, 2012 Author Posted January 10, 2012 Super, że dziewczyna jedzie do dt:multi::multi:
Elżbietka_Cieszyn Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 No nie! Przecież to ewidentne znęcanie się nad sunią! Zaniedbana, na łańcuchu . Okropne!
Recommended Posts