Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wiesz coś więcej o tym panie? gdzie konkretnie stoi? w sobotę mogłabym się tam wybrać, pochodzić, porozglądać się,ale co dalej? jeśli będzie miał szczeniaki, to co mam zrobić?

Posted

[quote name='agnieszkaK']ktoś próbował interweniować na morusku? ja wysłałam im 2 maile z ogłoszeniem do usunięcia i cisza, a ogłoszenie jest i jest..[/QUOTE]

Również interweniowałam,ale miałam zadymę w domu.Korzystałam z komórki mamy,bo swoją mam na kartę i limit.Taką grandę mi zrobiła,że uszy mnie bolą do tej pory.Matka sprawdziła stan konta i zrobiła wgląd w biling.Załamała ręce rachunek do zapłacenia 1237zł(prawie cała jej wypłata).Przetrzepała mi laptopa i powiedziała mi czym ty się zajmujesz donosicielstwem ,a możesz kogoś skrzywdzic ,kogo ja wychowałam donosicielkę, faszystkę bierz się do nauki gupoty ci w głowie .Także ja dziekuję, bo faktycznie mogę kogoś skrzywdzić nie wszyscy są zli tam też są dobrzy ludzie.

Posted

[quote name='kahoona']http://zespoldlazwierzat.pl/

Również interweniowałam,ale miałam zadymę w domu.Korzystałam z komórki mamy,bo swoją mam na kartę i limit.Taką grandę mi zrobiła,że uszy mnie bolą do tej pory.Matka sprawdziła stan konta i zrobiła wgląd w biling.Załamała ręce rachunek do zapłacenia 1237zł(prawie cała jej wypłata).Przetrzepała mi laptopa i powiedziała mi czym ty się zajmujesz donosicielstwem ,a możesz kogoś skrzywdzic ,kogo ja wychowałam donosicielkę, faszystkę bierz się do nauki gupoty ci w głowie .Także ja dziekuję, bo faktycznie mogę kogoś skrzywdzić nie wszyscy są zli tam też są dobrzy ludzie.

Posted

[quote name='zaginiona sara']Ty żartujesz z tym rachunkiem?[/QUOTE]

Sorry nie w głowie mi żarty.Tak się zaangażowałam - ze złymi skutkami jak widać.Teraz nie wiem co mam zrobić?Muszę matce oddać kasę za telefon.

Posted

[quote name='zaginiona sara']Przepraszam ile masz lat?
Wiesz na ulotkach się kiepsko zarabia i niewdzięczna robota, ale możesz próbować.[/QUOTE]

Mam 16lat i jestem załamana.Ale mnie wkręciliście. Ciekawe ilu jeszce będzie takich jak ja?

Posted

Dziewczyno o czym y gadasz? na dogomanii jestem od 13 roku życia, angażowałam się w wiele akcji i rachunków nie płacę tak kolosalnych, jak to możliwe? a no tak,że używam również mózgu. Trzeba myśleć co się robi i wyciągać z tego konsekwencje, nikt ci nie kazał dzwonić, popatrz: ja interweniuje, a nie wydałam na to ani złotówki, tylko no właśnie: trzeba myśleć, a tu chyba tego zabrakło,więc przestań pić jadem do dogomaniaków i zastanów się na drugi raz

Posted

[quote name='Daria_13']Dziewczyno o czym y gadasz? na dogomanii jestem od 13 roku życia, angażowałam się w wiele akcji i rachunków nie płacę tak kolosalnych, jak to możliwe? a no tak,że używam również mózgu. Trzeba myśleć co się robi i wyciągać z tego konsekwencje, nikt ci nie kazał dzwonić, popatrz: ja interweniuje, a nie wydałam na to ani złotówki, tylko no właśnie: trzeba myśleć, a tu chyba tego zabrakło,więc przestań pić jadem do dogomaniaków i zastanów się na drugi raz[/QUOTE]
To pewnie prowokacja. Ciężko mi uwierzyć, że ktoś się zatracił w walce aż tak.

Posted

Jakby ktoś miał głowę na karku to kupił by 3 startery i aktywował połączenia bezpłatne w obrębie sieci.. t-mobie, orange, play i zapłacił za to góra 70 zł. z zapasem na kilka miesięcy. Rzadko który pseudo ma plus bo to droga sieć

Posted

Dzięki wam za wsparcie i dobre słowo .Jakoś sama sobie poradzę.Mam nauczkę .Człowiek uczy się na błędach.Tak czy inaczej za darmo w życiu nic niema.

Posted (edited)

ja myślę, że to prowokacja żeby zdenerwować ewentualnie sprowokować kahoona :roll: obserwowałam trochę wątek "Nowelizacja ustawy o ochronie zwierząt" ale został zamknięty więc co poniektórzy prowokatorzy przenoszą się tutaj :shake: szkoda bo ten wątek poświęcony jest ważnym sprawom, a nie robieniom zadymy!

Edited by Cassi_
Posted

Ale to nie był ogień.Przecież w słusznej sprawie działałam.Następnym razem wolę kupić karmę dla zwierząt.Ostatni raz donosiłam idę spać miłych snów.

Posted

[quote name='Cassi_']ja myślę, że to prowokacja żeby zdenerwować ewentualnie sprowokować kahoona :roll: obserwowałam trochę wątek "Nowelizacja ustawy o ochronie zwierząt" ale został zamknięty więc co poniektórzy prowokatorzy przenoszą się tutaj :shake: szkoda bo ten wątek poświęcony jest ważnym sprawom, a nie robieniom zadymy![/QUOTE]

obiecuję, że się nie dam:lol: