Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zołza vel Szila vel Wiagra...
Zołza jest obecnie u mojej znajomej na dziennym domku tymczasowym. Ja z reguły latam cały dzień i nie mam możliwość pilnować domowego przedszkola :eviltong:

Za domek tymczasowy płacimy 15zł dziennie ale wolę tyle wydawać niż później robic remont mieszkania :evil_lol:

Zołza nauczyła sie już siadania, warowania i chodzenia przy nodze na komendę ;) Uczennica z niej jest SUPER!!!

Ogólnie na dobę śpi ok.4-5 godzin.... Nowy właściciel musi mieć więc duuużo cierpliwości.

Z ciekawostek krajoznawczych, to Zołza jest przepiękną AMSTAFFKĄ. Zdjęcia nie oddają jej uroku osobistego.

• Replies 148
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mam chyba chetna na ta slicznosc,ale jak wyglada sprawa z transportem???kolezanka,bliska mi ma jednego pita i jest wykastrowany,szuka wlasnie suczki zeby mial towarzyszke w zyciu swym,taka przyrodnia siostre,ja mam zas dwa asty.dajcie znac jak z tym transportem,ona by ja wziela na 99%,zreszta bedzie dzwonic na nr kom co jest podany.my mieszkany na sląsku kolo Katowic a dokladnie w Żorach.

Posted

Osoba której wpadła w oko sunia i która powiadomiłam że nadal szuka domu dziś napisała, że jest nadal zainteresowana. Nie wiem tylko skąd jest - zapytam zaraz. Niestety nie wiedziałam, że Zołza może iść tylko do domu w Warszawie, ale juz im pisze, że jak nie są z Warszawy to nie moga jej adoptować.

Posted

doddy napisał(a):
Jutro Zołzowata jedzie do TV robić kariere medialną, że szuka domu ;)

a na jakim programie i o ktorej godzinie ??

a czemu moze isc do domku tylko w Warszawie ??:roll:

Posted

doddy napisał(a):
Niestety Zołza szuka domu tylko w Warszawie i okolicach. To jest szczeniak, więc pewnie spokojnie znajdziemy dla niej dom gdzieś blisko.
po prostu glupota.przeciez jest tylu dogomaniakow z Żor,ze kazdy moglby odwiedzac Zołze i miec z nia kontakt.coz to za ograniczenie.niestety ale nie rozumiem.kolezanka juz od bardzo dlugiego czasu szuka suni astki lub pitki,u nas jak narazie w poblizu nie bylo,wiec szukam dalej,a tu jeszcze problem zeby pies mial domek.i to szczesliwy na zawsze.szkoda ze spraw tak wyglada,bo bardzo chcialam dwu znacznie pomoc,sunia dom i milosc,a kolezanka przyjaciela.przykro mi.:-( :-( :-(

Posted

Asta (bo takie ma kolejne imię) dziś była z nami na szczepieniu.

A tu mała sesja w kubraczku, jaki Gośka sprezentowała suni:

Zgadnij kto to, zgadnij gdzie:

Posted

doddy napisał(a):
Zołza ma nowy dom. Zamieszkała na warszawskim Bemowie

no to baardzo sie ciesze...szkoda, ze Zołza nie mogła jechac do Krakowa :roll: bo bardzo sie spodobala mojemu narzeczonemu !!

ALE FANTASTYCZNIE, ZE MA DOMEK - ZYCZE JEJ ZEBY BYLA ZAWSZE BAAARDZO KOCHANA I TROSKLIWIE DOGLADANA !!