Kasia25 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Jakieś, fotki miały się pojawić, czy cuś:siara: Quote
julqa Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 gdzie twój człowiek łobuziaro;) , zołzula kochana Quote
akucha Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='Gabryjella'] Pozory mylą ;) Znam ten wzrok, a gdy pies niezadowolony strzela okiem jak nasz Hop, znam, znam... Ale to takie słodziaki i przylepy :loveu: :loveu: :loveu: Czasem trzeba trochę posprzątać tylko, jak to po wesołym szczeniaku. Quote
t_kasiek Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Gabryjella napisał(a):No to pozwolę sobie uchylić rąbek (rąbka :hmmmm:) tajemnicy, prawdopodobnie w sobote po Zołze przyjedzie jej nowa pani :multi: powaznie ?? no to fantastyczne wiadomosci !! 3mam mocn w sobote kciuki !! mam nadzieje ze wszystko sie uda i juz za 2 dni malutka bedzie miala swoj wlasny domek :loveu: Quote
akucha Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 :lol: Cudownie!!!! Biedna Gabi, zanudzi się teraz... Quote
julqa Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 o rany super:loveu: to wez ja tak wymecz,zeby pierwsze wrazenie zrobila aniołka, bo potem to sie na opini leci:eviltong: zartuje oczywiscie, 3mam kciuki Quote
Marzenuś Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Gdyby coś nie wyszło z adopcją suni, to ja mam kolegę, który jakiś czas temu stracił swojego amstaffa i z chęcią przygarnie jakąś bidulkę. :) Quote
loozerka Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Mam nadzieje, ze sie slicznotce uda znalezc cudowny domek, ona jest wyjatkowo ladna...taki szary pregusek :))) Quote
andzia69 Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Oj jest z czego wybierac - ręce opadają - do wyboru do koloru:placz::placz::placz: Gabi - z mozesz zdradzic gdzie jedzie mała???? Quote
andzia69 Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 To super!!!!! ona tam już pewnie wszystkie paznokcie poobgryzała w oczekiwaniu na decyzje!!!!:lol: Quote
Marzenuś Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Gabryjella napisał(a):Musiałaby być prawdziwa katastrofa żeby się coś nie udało ;) Może kolega przejży wątek bullowatych do adopcji, jest z czego wybierać :placz: przejrzy napewno, bo on właśnie chce przygarnąć jakąś potrzebującą istotkę a nie kupić. :multi: i jakiś napewno znajdzie u niego dom. Quote
supergoga Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 KOlega dziewczyny która wzięła astka Tigerka tez chce przygarnąć takiego psiaka. Podoba mu sie Zołza - jaki kontakt podać mu w jej sprawie, z kim ma się kontaktować. Quote
loozerka Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Ale wspaniale :)) A gdzie ten nowy domek? bedziesz miala z nim kontakt? Quote
supergoga Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 To superowo, może inny będzie miał szczęście i domek. Quote
akucha Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Gabi, Zołza jedzie z Tobą do Warszawy??? Quote
akucha Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A to Zołza jedna!!!!! A jaka Gabi kochana :loveu: Co ten skrzydłokwiatek bez niej zrobi??? A gdzie będziemy śledzić dalsze losy Zołzuliny??? Quote
supergoga Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Nic nie rozumiem, miałam chętną osobe na Zołze, ktoś zakochał się w suni. Doczytałam że nieaktualne bo ma dom i tak odpisałam. Teraz okazuje sie że nadal nie ma. Czy ktos może mi wyjasnic o co chodzi. Quote
andzia69 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 no właśnie -ja toże nie rozumiem - to jedzie czy nie jedzie do Wałbrzycha?:shake: Quote
akucha Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Jak znam Gabi, to oznacza to, że Zołza nadal szuka domu, bo decyzja nie zapadła :lol: Ciociu Supergoga, nie rezygnuj! Zołza pewnie tęskni za Gabi... domek potrzebny. Quote
supergoga Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Wysłałam informacje, że Zołza jest nadal szukająca domku - czekam na wieści Quote
t_kasiek Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 supergoga napisał(a):Wysłałam informacje, że Zołza jest nadal szukająca domku - czekam na wieści no to 3mam kciuki !! Quote
Recommended Posts