Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 148
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Gabryjella']

Pozory mylą ;)

Znam ten wzrok, a gdy pies niezadowolony strzela okiem jak nasz Hop, znam, znam... Ale to takie słodziaki i przylepy :loveu: :loveu: :loveu: Czasem trzeba trochę posprzątać tylko, jak to po wesołym szczeniaku.

Posted

Gabryjella napisał(a):
No to pozwolę sobie uchylić rąbek (rąbka :hmmmm:) tajemnicy, prawdopodobnie w sobote po Zołze przyjedzie jej nowa pani :multi:

powaznie ?? no to fantastyczne wiadomosci !! 3mam mocn w sobote kciuki !! mam nadzieje ze wszystko sie uda i juz za 2 dni malutka bedzie miala swoj wlasny domek :loveu:

Posted

o rany super:loveu: to wez ja tak wymecz,zeby pierwsze wrazenie zrobila aniołka, bo potem to sie na opini leci:eviltong:
zartuje oczywiscie, 3mam kciuki

Posted

Gabryjella napisał(a):
Musiałaby być prawdziwa katastrofa żeby się coś nie udało ;)

Może kolega przejży wątek bullowatych do adopcji, jest z czego wybierać :placz:

przejrzy napewno, bo on właśnie chce przygarnąć jakąś potrzebującą istotkę a nie kupić. :multi: i jakiś napewno znajdzie u niego dom.

Posted

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A to Zołza jedna!!!!! A jaka Gabi kochana :loveu:
Co ten skrzydłokwiatek bez niej zrobi???

A gdzie będziemy śledzić dalsze losy Zołzuliny???

Posted

Nic nie rozumiem, miałam chętną osobe na Zołze, ktoś zakochał się w suni. Doczytałam że nieaktualne bo ma dom i tak odpisałam. Teraz okazuje sie że nadal nie ma. Czy ktos może mi wyjasnic o co chodzi.

Posted

Jak znam Gabi, to oznacza to, że Zołza nadal szuka domu, bo decyzja nie zapadła :lol: Ciociu Supergoga, nie rezygnuj!

Zołza pewnie tęskni za Gabi... domek potrzebny.